Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

dmvnitra:

U OLED displejů je problém s životností.

I když budou televize uvedeny na trh, tak bych počkal s koupí i několik let.

On to může být u některých značek pěkný průser.

Vloženo
dmvnitra:

U OLED displejů je problém s životností.

I když budou televize uvedeny na trh, tak bych počkal s koupí i několik let.

On to může být u některých značek pěkný průser.

mas prosim nejake odkazy na clanky, ktore by o problemoch so zivotnostou OLED displejov pojednavali?

Vloženo
Vloženo
Jedině LCD a od Samasungu.Dokonce prej i Sony tam dává komponenty od Smasungu.Mám ji půl roku a fakt slušný obraz.Doporučuju.

Je to tak, že Samsung a Sony, mají spol. továrnu na výrobu LCD a Plazma televizi.

Do Samsungu jde to nejlepší. Do Samsungu se dávají lepší LCD panely + trubice.

Nejduležitejší je statický (reálný ) kontrast + doba odezvy.

Mužeš porovnat, tak když se podíváš na obraz od Samsungu a Sony, ale musí být stejný příjem, jinak nemůžeš porovnávat.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Pokud nemá člověk BR přehrávač a hodně filmů na BR nemá zatím smysl uvažovat o fullHD modelech,ze satelitu toho taky zatím moc ke koukání není,takže řešit full HD nebo HD ready ;)

Ten Samsung za těch 14 990,- se mi taky zdá jako dobrej kauf :palec2:

Vloženo
Pokud nemá člověk BR přehrávač a hodně filmů na BR nemá zatím smysl uvažovat o fullHD modelech,ze satelitu toho taky zatím moc ke koukání není,takže řešit full HD nebo HD ready ;)

Ten Samsung za těch 14 990,- se mi taky zdá jako dobrej kauf :palec2:

Ono koupit FullHF plasmu taky neni az tak jednoduchy, ze ano :) FullHD fakt vyuziju minimalne, pres TV tezko a kvalitni a levnejsi BR zatim jeste nakej patek az tak "dostupny" nebudou. Jen je skoda, ze se na ni neda podivat nekde v krame :)

Jinak tam mam jeste nakej slevovej kupon na 500, takze by vyslo na 14490 i s depeha, coz mi na plasmu samsung prijde pekny, jen aby to ukazovalo hezky :unsure:

Vloženo
Jo tak to nevím, ale když má LCD kontrast okolo 1 000 000 : 1 a výš, tak by měl mít podsvícení ledkama.

Určitě to má nový Philips Ambilight, produktové číslo: 37PFL7603D. Cena do 30.000,-

Taky to má Samsung Smart LED 40": LE40A 786. Cena do 40.000,-

Ten Philips je ledka??

Poslední příspěvky byly o zanedbatelném rozdílu hd a fullhd.

Pusťte si jen třeba dvd a poznáte rozdíl hned.

Vždyť je to o 30% míň řádků...

Vloženo (editace)

Pokud z PC budete přehrávat Matroska-AVC tak jednoznačně jít do fullHD PDP nebo LCD,ale pokud jde o DVD tak tam je to zbytečná investice pořizovat fullHD.

Editováno: , autor: spineshank
Vloženo (editace)

Osobne mi DVD uplne staci a hry na tom hrat nebudu, na to uz jeden veleSamsung mam :) K tomu mam celkem malej kvartyr a tak asi vemu 82cm, pac budu koukat cca ze 3 metru. Nebo ze by ta plasma precejen? Hehe, to je desny, ta ma 102cm :)

Editováno: , autor: krysarr
Vloženo
Osobne mi DVD uplne staci a hry na tom hrat nebudu, na to uz jeden veleSamsung mam :) K tomu mam celkem malej kvartyr a tak asi vemu 82cm, pac budu koukat cca ze 3 metru. Nebo ze by ta plasma precejen? Hehe, to je desny, ta ma 102cm :)

jdi do plasmy, na to se dá koukat z metru. mám 42" a můžu stát u ní a je to koukatelné, čumím na ni běžně od PC, kde od ní sedím tak max.2m a to ještě pod úhlem tak 30-45°(myšleno vůči ploše televize, prostě čumím na ni z boku) a obraz paráda.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...