Přejít na obsah

Jakou LCD TV nebo Plasma TV?


Martinoslav

Doporučené příspěvky

Procesor AMD 5050e, chlazeny pasivne

Zakladni deska Gigabyte GA-MA790GP-DS4H s integrovanou grafikou HD 3300 s akceleraci HD videa

Skrin Thermaltake VF7001BNS DH101 s DO pro MCE

4GB RAM

Bluray mechanika LG GGC-H20L

A Win Vista Home premium s kodeky Vista CodecPack a je to idealni kombinace :)

To máš podobný komp jak já, akorát grafiku nemám integrovanou a desku mám Gigabyte DS3H pro Intel (osvědčený P35), a tu LG nemám pro bluray(nepotřebuju)(ale jinak jebat LG, mizerné výsledky při ripování, nemůžu si pomoct). Prvně sem se chtěl zeptat, co máš za pasiv na procesor (ostatní větrání mám vyplé, zvažoval sem ještě předělání té jedné šestky na menší výkon, ale nakonec se mi do toho nechtělo) a hlavně, zda používáš DO a jaký soft na přehrávání filmů, protože ať děláme co děláme, na VLC player klávesové zkratky mi s tím prostě nefungují. Tak jestli máš nějakou osvědřenou kombinaci přehrávače. Nejsem zrovna přeborník za zprovozňování serepetiček, většinou dám raději na dobrou radu.

Jinak fest fajn skříň, dost elegantní, akorát ještě ji nemám v nábytku, plánuju koupit nějaké audio komponenty (zesák, přehrávač, gramec), poohlížím se po něčem stylovém, ty ceny jsou někdy dost od věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cekat muzes do nekonecna, az klesnou ceny LED televizi, tak uz budes pokukovat zase po necem jinym... V tomhle je nejlepsi zkratka prijit, koupit a pak uz to neresit.

flames: S LG mechanikami jsem nikdy nemel problem. Podle me jsou vyborne. Co se tyce prehravace, tak nejvic mi vyhovuje Windows Media Center. Po instalaci kodeku Vista Codec Pack (shark007.net) tam slapou vsechny formaty a to i pres DXVA. Jediny problem je s MKV, ve kterych neumi nativne prepinat audio a titulkove stopy, takze musis bud pouzit MKVtoolmix a jako primarni audio stopu si nastavit tu, kterou chces, plus automaticke zapnuti titulku nebo pouzit jiny prehravac. ja pouzivam ten MKVtoolmix. Jako DO pouzivam to, ktere bylo dodano s bednou a jsem maximalne spokojen. Na veskere ovladani to bohate staci a hlavne je to ve spojeni s WMC velice jednoduche. Dokonce nemam u toho PC ani klavesnici.

Procesor chladim chladicem Scytche Mini Ninja. Ten se sice dodava i s aktivem, ale ten jsem nezapojoval. Procesor i v zatezi jede max do 45 stupnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no asi vyhraje nejakej samsung cca 40´´ LCD zatim. :rolleyes:

Teda, osobní zkušenost nemám (nemám vůbec televizi), nicméně chytré hlasy kolem mě doporučuí především Philips:

Zamysli se od čeho je TV..

Na TV je nejdůležitější obrazovka a tam je Philips jeden z nejlepších daleko před něčím jako je LG nebo Samsung a za tím si stojím...

Potom přichází na řadu výbava a ta už se odvíjí od ceny, to jest od řady daného televizoru.

Ale i v nižší třídě Philipsu budeš mít vždy (pokud to bude full HD) zaručenu dnes už základní konektivitu mezi kterou patří SCART, komponentní a kompozitní výstup, HDMI, sluchátka a navíc dokonce u některých modelů i USB.

Doporučuji ti i zjistit zda TV umí tkzv. progressivní skenování, ale tyhle už by to měly umět všechny...

Nenech se zmást prodejností, to rozhodně nesvědčí o kvalitě..., jen blázen a diletant se může domnívat že když nejprodávanějšími televizory jsou například LG a Samsung, tak že jsou tedy proto zároveň i nejlepší... to je blbost jako hrom...

a

Pokud nechceš plazmu, tak já bych osobně volil taky toho Philipse (...) Buď si počkej na 40" TV 9704, pokud chceš něco levnějšího, tak mrkni třeba na 8404, tu si dost lidí chválí, nebo novinku 9604, první ohlasy na ni jsou taky hódně pozitivní...

(to je citované odjinud)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Philips uz davno neni, co byval, jeste pred ani ne rokem jsem ji taky zvazoval, ale Samsung a LG uz jsou uplne nekde jinde, at si zatim dotycnej stoji, sedi nebo treba lezi :) Staci si to nekde vozkouset napajeny stejnym zdrojem (signalu jako :) ). A Samsungy k PC nemaji moc konkurenci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...