Macces Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 (editace) to neni vobec zly napad, a nevyzera to ani zle. Len ako demontujes uplne dole tie plasty. Mne to islo vzdy len trosku nadvihnut. Druha cast je pravdepodobne prilepena o sklo. Editováno: 21. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 neni to prilepeny, je to tam jen zacvaknuty, sundat tahem kolmo od okna (osobne zacinam v prostredku, jak jsou plasty rozdeleny) a sundat raminka steracu, odpojit odsrikovace (az po sundani plastu od okna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 @Macces: V tom případě doporučuju pověnovat se tomu trochu podrobněji. Z toho mi přijde, žes ani nevěděl, že je tam pylový filtr, který je třeba taky měnit. K výměně filtru stačí sundat pouze pravý (před spolujezdcem) bez nutnosti demontáže stěračů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macces Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 ale jasne ze vedel, ved mi ho menili minuly rok v maji. A je ho pekne aj vidiet. Ked mi budu teraz menit celne sklo, tak im poviem nech to poriadne vycistia a potom ked sa otepli prirobim tam tu sietku. Diky hosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daddy Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Dobrý večer,mám dotaz ,při zatopení v autě se začně šířit taková vůně ,neco jako staré seno .Prosím o radu ,filtr je čistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 veď to tu máš všetko o zápachu a čo urobiť popísané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 No on by totiž musel napřed hledat, já jsem jeho vlákno sloučil s tím původním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimHObim Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 zdar smrdi mi uz delsi dobu klima, tak jsem se rozhodl to vycistit. filtr novy ( cichove ten stary nesmrdel) . v tom kastliku pod ventilatorem (ne pod vyparnikem) byla voda, asi to tam nateklo okolo te gumy na filtru) . ale nijak nesmrdela. vycisteno, smrdi to stale. ty spreje vyzkousene dva, uz nevim co to bylo , nepomohlo nic. vyparnik vypada dobre. neni na nem zadne svinstvo. poradte prosim, na te fotce, je to ta hadice z toho vyparniku co ma vest ven ? nejak v tom motorovem prostoru nemuzu najiz zadnou diru, ze ktere by to melo vytekat. bohuzel ten kastlik nemuzu rozmontovat a ani se tam dostat dratem , abych zjistil , jestli to neni ucpane. zitra tam skusim nalit vodu podivam se, jestli to odtyka. jestli ale ne, jak to vycistit? uz jsem uvazoval, ze tam vyvrtam dirku a pak to zalepim. uz jsem hledal ten kastlik i jako nahradni dil, abych se na nej mohl podivat na fotce- bez sance...... vse , co jsem zatim nasel bylo na oct II. zdravim a dik René Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Musíš tady hledat podobné téma někde se to už řeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 A co tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimHObim Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 verte, ze uz jsem hledal. kvuli tem clankum jsem vymontoval ten stredovy panel, (zbytecne) abych se dostal na tu odkapovou hadici. zadnou jsem nenasel. videl jsem nekolik fotek, kde to vsichni naznacuji, ze to je pod kobercem spolujezdce. ja tam nic nemam, jestli to neni u octavie II . takze to vypada jako jedina moznost. to co jsem oznacil sipkou na te fotce. ja mam octavku I . 2007/ benzin/75kw/1600 . nevim, jak se do toho kastliku dostat. (neni to popsano ani v tom linku, co je vyse) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefp Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Nazdarek, ja mam problem ten, ze idem napr 400km s klimou, vsetko ok, nesmrdi, potom ju vypnem, (prepnem na ECON), a este idem tak cca 200km, takze urcite vsetko sa musi dokonale vysusit a aj tak niekde nieco ostane vlhke, mokre, pretoze na dalsi den po ten dlhej ceste ked zapnem klimu, tak vyvali sa hrozny smrad, jak stado zdochnutych mysi keby tam bolo. Ide mi o to, ci neviete, co sa deje tym prepnutim na ECON, vypne sa kompresor a ake klapky sa prenastavuju? Pretoze pocujem ako serva pracuju po stlaceni, takze nejaka poloha klapiek sa meni, niekde asi uzatvori prieduch a tam to ostane nevysusene a to mi zasmradi celu klimu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 To je normální, chce to častěji čistit a pokaždé měnit i kabinový filtr. Ale většinou je bordel na výparníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 V 11. 10. 2019 na 9:07, jozefp napsal: takze urcite vsetko sa musi dokonale vysusit nemusí. Pod výparníkem může být "louže", záleží jak funguje odtok. Někdy to vyteče až po zastavení....Mokro tam může být týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Mně to smrdí po zimě. Jakmile zapnu klimu. Pak se to celkem usadí. Asi jak to v zimě nepouštím. Takové ty rady, že v zimě to pustit jsou myslím na hovno, když kvůli ochraně v mrazu kompresor stejně nezapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Pokud by to (u našich skoro-veteránů) ještě někoho zajímalo, tak odtok klimy je v motorovém prostoru. U TDI je ve stříbrném tapecu přepážky vyřízlé, ale zavřené okýnko (to větší před spolujezdcem). Za ním je gumová krytka, která má směrem dolů dvojitý otvor. Zhruba uprostřed její plochy jsem ji prořízl nožem a dovnitř jsem zasunul hadičku od čističe klimy. Tak jsem se dostal k výparníku a nastříkal tam pěnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawin Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 (editace) Zdravím, můžete mi prosím někdo vyfotit kde je ten odtok klimy? a jakým sprejem to čistíte? ideálně nějaký odkaz? při vypnutí klimatizace začne trochu smrdět :-( ŠKODA Octavia 1,6 MPI / 75 kW Editováno: 3. Duben 2021, autor: Dawin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.