maros Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Kde je fajne koupani - -plavani v CR a doporucili byste to.Ceny,odkazy,pripadne ubytovani. byl uz nekdo na Slovensku v Tatralandiji ? www.tatralandia.sk Jake to tam je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Kde je fajne koupani - -plavani v CR a doporucili byste to.Ceny,odkazy,pripadne ubytovani.byl uz nekdo na Slovensku v Tatralandiji ? www.tatralandia.sk Jake to tam je ? Osobně mohu doporučit Babylon v Liberci, docela jsem si to tam užil. Co jsem slyšel o Tatralandii, tak prý taky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Kde je fajne koupani - -plavani v CR a doporucili byste to.Ceny,odkazy,pripadne ubytovani.byl uz nekdo na Slovensku v Tatralandiji ? www.tatralandia.sk Jake to tam je ? Osobně mohu doporučit Babylon v Liberci, docela jsem si to tam užil. Co jsem slyšel o Tatralandii, tak prý taky super mno super koupani je doma ve vane, cena pouze protecena voda ... ted vazne, super koupani je v aquaparku v Frantiskovych Laznich ceny celkem prijatelny. http://www.aquaforum.info/aquaforum-cenik.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tatralandia je super !! memá cenu tam jezdit na půl dne, bazény s teplou termální vodou tuším cca 38st., a potom klasika s čistou vodou plavecké, brouzdaliště. Spousta klouzaček a tobogánu, tarzánie, hooodně občerstvení !! Já osobně dávám za 1 !! Asi před týdem jsem byl kousek vedle Meander park, taky dobré, menší klidnější !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Krasny to je ve Lhote u Brandysa,jestli to znate..Cistounka voda jak v mori, vsude kolem les..Fakt pekny.... V babylonu sem byl parkrat a bylo tam lidi,jak sracek..Chce to nejlepe v tydnu a hlavne mimo prazdniny,vikendy a svatky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 dobre tema, ja sem spokojen v UL, Brná super akorad to parkovište je na šhit, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Krasny to je ve Lhote u Brandysa,jestli to znate..Cistounka voda jak v mori, vsude kolem les..Fakt pekny.... V babylonu sem byl parkrat a bylo tam lidi,jak sracek..Chce to nejlepe v tydnu a hlavne mimo prazdniny,vikendy a svatky.. tak to souhlas pane...na Lhotu jezdim celkem casto jen proti lonsku zdrazili ale je to tam pekny Liberec jsem byl dvakrat a silene lidi...sice je to tam pekny to je pravda ale vadila me tam jedna vec a to ze tam neni bazen na zaplavani to me stvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) včera jsem vzal malou do Babylonu, celkem dobrý, až na šíleně přechlorovanou vodu. Zjeména v tom domečku jak je ten vodotrysk a dá se vyplavat tím otvorem ve stěně, tak tam mi malá ani nechtěla vejít, že to tam "štípe" a okamžitě začala kašlat a dusit se. no a druhá věc, odhadem tak polovina lidí, ne-li víc byli poláci. Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Aquapark Františkovi Lázně......nebo Kláštěrec nad Ohří...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 v tatralandii som bol pred tyzdnom dva dni po sebe mozem doporucit ale mimo vikendu ak je mozne. ale mne sa tiez pacilo vo Fridku Mistku bolo to vnutri a vihlad bol na velku priehradu a atrakce divoka reka tiekla aj vonkom. davam za 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Koupání v Aquaforu ve Františkových Lázních je super - parkoviště blízko a zdarma,voda náramně teplá,tobogan tak akorát .Fajn je když vezmete děti ty se vyblbnou i když moc neumí plavat...doporučuji všední den dopoledne kdy je relativně volno..jinak spíš ráno nebo večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Já jsem byl letos v srpnu ve Štúrovu na SK a super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Aquapark Františkovi Lázně......nebo Kláštěrec nad Ohří...... "Františky" opravdu skvělé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Na Babylon hazet boba ... do Jablonce to je NO.1 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Na dovolené jsme byli dvakrát v Jablonci, celkem pohoda, ceny rozumné. Jen těch Poláků, kdyby tam tolik nebylo. Jo a na Slovensku ještě Bešeňová a Oravice: http://www.herkules.sk/verbal/oravice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Na Babylon hazet boba ... do Jablonce to je NO.1 !!! v Jablonci něco je? máš odkaz? Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 http://www.bazenjbc.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ale to je jen obyč bazén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 ale to je jen obyč bazén No Banylón to není, ale úplně obyč bazén taky ne. Jsou tam 2 tobogány, vířivky, "řeka" ... děckům se to líbí a není tam tak narváno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 okoli jiznich Cech... Kdyz by sis tady chtel udelat dovolenou, tak kolem dokola jsou paradni koupani vsude mozne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 houmik : to je moc hezka odpoved - vsude mozne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Nudis se doma? Trebon, Lipno, jinak se da dojet vsude krasne autem, termalni lazne hned za hranicema (30-60 minut) 31.12. jsem byl osobne v Bad Füssing (jizne od Pasova), nejvetsi evropsky termalni lazne, muzu jedine doporucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 v Bad Fussing jsem byl a je to tam tak pro důchodce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tak ze bych tam jezdil kazdy tyden, to asi ne ale jako zajimavy vylet na cely den to bylo fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) v Bad Fussing jsem byl a je to tam tak pro důchodce Michal ma radeji asi Wislu Editováno: 3. leden 2009, autor: marcos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.