Publikováno Červen 19, 200718 r Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci. Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda. Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno.
Červen 19, 200718 r Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci.Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda. Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno. je to normalne, je to kondenz z vyparnika
Červen 19, 200718 r Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci.Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda. Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno. zcela normální, je to kondenzát, dělá to všem
Červen 19, 200718 r Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci.Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda. Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno. je to normalne, je to kondenz z vyparnika sakra, byl jsi rychlejší
Červen 20, 200718 r A ještě jednou jako pojistka kdyby ti to nestačilo 2x. Je to normální a dělá to všem co mají klimu
Červen 26, 200718 r Diky moc myslel jsem si,ze je to zkondenzovana voda. A přesně tou trubičkou, kterou to teče ven, se dovnitř stříkají ty spreje na čištění
Červen 26, 200718 r Diky moc myslel jsem si,ze je to zkondenzovana voda. A přesně tou trubičkou, kterou to teče ven, se dovnitř stříkají ty spreje na čištění http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=30352
Červen 26, 200718 r A netece ti chladic??? Ba ne, je to vazne normalni, dela to covece i me... ...a to je co říct
Červenec 26, 200916 r A přesně tou trubičkou, kterou to teče ven, se dovnitř stříkají ty spreje na čištění http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=30352 kde presne sa nachadza ta hadička diky
Červenec 26, 200916 r Hadičkou co tece ven kondenzat se nic nestrika. Cisteni klimy nas odkaz tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8808
Červenec 28, 200916 r Přátelé kamarádi, mám malý dotaz (možná ve špatném tématu), ale chci se zeptat zda je běžné, když mi na MaxiDotu ukazuje teplota např. 22st. a po spuštění man.clima po nějaké době jízdy najednou 31,5st. ?Tzn. cca o 8-10st. víc než je reálně venku. po vypnutí clima zase pozvolna teplota klesá... Z toho soudím, že by teplotní čidlo mohlo být někde u výparníku?? a tím ho přihřívá???Bo jsem z toho jelen :-(Díky za kažou radu.
Srpen 1, 200916 r Máš něco špatně Na maxidotu se zobrazuje reálná vnější teplota Čidlo je vlevo vpředu v nárazníku. S manuální klimou venkovní teplota nemá nic společného Upraveno Srpen 1, 200916 r od Pepa007
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.