Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci.

Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda.

Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno.

Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda.

Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno.

je to normalne, je to kondenz z vyparnika

zcela normální, je to kondenzát, dělá to všem

je to normalne, je to kondenz z vyparnika

sakra, byl jsi rychlejší :D

A ještě jednou jako pojistka kdyby ti to nestačilo 2x. Je to normální a dělá to všem co mají klimu

• Autor

Diky moc myslel jsem si,ze je to zkondenzovana voda.

Diky moc myslel jsem si,ze je to zkondenzovana voda.

A přesně tou trubičkou, kterou to teče ven, se dovnitř stříkají ty spreje na čištění :palec2:

A netece ti chladic??? lollol Ba ne, je to vazne normalni, dela to covece i me... ;)

A netece ti chladic??? lollol Ba ne, je to vazne normalni, dela to covece i me... ;)

...a to je co říct :D

Ježiši, mně to dělá taky, nebude to zkondenzovaná voda od klimatizace... lollollol

• 2 roky později...

Přátelé kamarádi, mám malý dotaz (možná ve špatném tématu), ale chci se zeptat zda je běžné, když mi na MaxiDotu ukazuje teplota např. 22st. a po spuštění man.clima po nějaké době jízdy najednou 31,5st. ?Tzn. cca o 8-10st. víc než je reálně venku. po vypnutí clima zase pozvolna teplota klesá... Z toho soudím, že by teplotní čidlo mohlo být někde u výparníku?? a tím ho přihřívá???Bo jsem z toho jelen :-(Díky za kažou radu. :help:

Máš něco špatně Na maxidotu se zobrazuje reálná vnější teplota Čidlo je vlevo vpředu v nárazníku. S manuální klimou venkovní teplota nemá nic společného

Upraveno od Pepa007

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.