Přejít na obsah

z opěradla sedacky trčí nějaký drát


PeeDeeO1

Doporučené příspěvky

Ahoj, psal jsem to někde tady v tématu k bederní opěrce, ale bez odpovědi. Ze zadní strany opěradla, řidičovi sedačky, mi trčí nějaká část (takový silný drát) a bojím se, aby mi neprotrhl potah sedačky. Když jsem povytáhl potah (šel max do půlky opěradla), vypadla nějaká ulomená pružinka. Plandá mi tam taková deska a z každé strany ten drát. Při opření se snaží prodrat ven přes ten potah. Nevím co kam zacvaknout a jak je to tam přidělané. Nemáte někdo fotku rozčalouněného opěradla ze zadní strany? Našel jsem jen, jak vypadá bederka, ta je ale za tim plastovym deklem, tak z toho nejsem vubec chytrej. Jsem z toho docela zoufalej. Na obrázku je ten drát, co mě tam trčí. Díky za rady. Popř kontakt na někoho, kdo mi to na severu Čech dá za slušný peníze dohromady. Díky

post-7110-1182790393_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

jj, diky, to uz jsem studoval. Neni tam ale videt zadni strana operadla :(

:help:

odkud jsi?,

Poradne nechapu , kterej drat, je jich tam vice.Ty pruzinky po bocich drzi ke konstrukci sedadla ten drateny zebrik.Potom bys tam mel mit tenky drat co drzi a napina potah.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opěradlo, které je v pořádku, má zezadu to čalounění přitažené jakoby dovnitř (asi 15cm pod vrškem.. je tam takový prohyb) a mě to na opěradle (zadní části) dělá jakoby rovnou plochu. Plandá mě tam nějaká deska (pod ní je bederka), to je to v pravé straně obrázku a po stranách jsou ty zahlý kulatiny. Nevím, kde a jak to má držet, snaží se mi to protlačit skrz potah a při opření nemám skoro žádnou oporu... jinak jsem ze Severních Čech..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...