Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu aký je najvhodnejší olej do motora Octávie 1,6 74 kw /5w40, 10w40, alebo 15w40/. Ja som dal 5w40 plná syntetika ale zdá sa mi veľka spotreba oleja čo je cca 3dcl na 1.000 km. Dík

Upraveno od Laky30

Dal bych spise 10W40 polosyntetiku

Prosím o radu aký je najvhodnejší olej do motora Octávie 1,6 74 kw /5w40, 10w40, alebo 15w40/. Ja som dal 5w40 plná syntetika ale zdá sa mi veľka spotreba oleja čo je cca 3dcl na 1.000 km. Dík

Taky jsem resil a nakonec 5W40 - nicmene ja za tech 12-14 tis. nedoliju ani deci, asi mam stesti.

Kdysi jsem tu nechal delat i anketu ;-) ---> http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16282&hl=

• Autor

Dík za príspevky a rady ale ešte je možné dať polosyntetiku keď tam mám syntetiku?

Mě v servise mám teda 1,6 75kW, ale to je jedno asi, radili Castrol TXT Softec 5W/40. Po výměně oleje šel vždycky tišeji.

Doplním, olej po ujetí 6000km nežere vůbec, teda na měrce furt stejné.

Nejsem odbornik, ale zadnej Castrol ani americkej olej bych si do auta nikdy nedal,ne proto, ze ho znam, ale kazdej co u nas dela auta ho odsuzuje.Tchan ho daval taky, platil za nej 4x vic nez ja za mogul,a pak jsem mu vysvetlil vykonnostni znaceni a ten koukal,hehe.Ale uz je to par let.Kazdy auto jde po vymene tisseji, i moje 120tka, mam dve auta,smakuje ji mogul forte pro,a ta mlaska...

Davam 9 let 5W40 a nema problema. Az posledni dobou za rok tak 2-3dcl doleju, coz je prd. Ale najeto 204500km :)

nerikam ze nefunguje,ale platis za neco ceho se ti nedostava, bohuzel,rozhodne jsou stejne kvalitni treba Mogul, nebo lepsi esso,Mobil,elf Shell atd.Vzdyt castrol je jen obchodnik.

2 Laky30 - zase kdyz uz tam mas syntetiku no nevim jestli je dobry tam davat ted polo.Ale nejsem odbornik.Jina k z vyrobcu muzu doporucit Agip :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.