Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám zájem o koupi Octavie 4x4 se šestistupňovou převodovkou. Jednalo by se o rok 2001 - 2002. Od kamaráda jsem slyšel, že tyto převodovky nestojí za nic. Nemáte s ní někdo nějaké zkušenosti?

Děkuji Tomáš

Vloženo

Díky chlapi. Byl jsem z toho dost nesvůj, ale sám kamarád říkal, že tuto informaci nemá potvrzenou, tak to byla asi taková "kachnička" ;) . Uvidíme, jak se zadaří s financema a kolik má drahá polovička uvolní z rodinného rozpočtu. Pokud se neutrhne dle představ, odnese to combik 81 KW. Dík za radu :)

Vloženo

Zdravim,nemusis byt vubec nesvuj!Mam rok vyroby 2003 najeto 234000 km a je to nadherna pila!Zatim nemam problemy a doufam,ze to tak zustane! ;) Ted jsem to cipnul na 140ps a je to pecka! :palec2: Koupis a neprohloupis!Zajimala by me ale cena za kolik ji mas moznost koupit?

Vloženo

Zatím nemám žádnou extra nabídku. Jen jsem se do ní prostě "zamiloval" ;) . Pracuju u hasičů a k práci používám soukromé auto na smlouvu. Jezdím tedy tak 40.000 km ročně v každou roční dobu a to převážně rakovnicko, takže samé kopce a na sněhu je to fakt krutý. Proto 4x4. Koukal jsem zatím všude možně a pohybujou se tak 270.000,- (rok 2001 - 2002, najeto okolo 100.000). Teď jsem rozhodil sítě u všech možných, i nemožných dovozců a čekám jestli se nepodaří něco rozumného z dovozu.

Jsem rád, že nikdo z vás nemá špatné zkušenosti, opět mě to tlačí k tomu, abych mojí drahou polovičku přemluvil oškubat náš fond o trochu víc, než je ochotná :D .

Dík

Vloženo

Taky mám 1,9 tdi pd 74kW 4x4. Podle mě to taky není špatnej kup. Sehnal jsem za 255000 108000 najeto (údajně) ale se serviskou po 1. majiteli z italie s netknutým podvozkem z terénu. Ale najít něco pěknýho byl docela porod. Všechno volítaný, vorvaný - jak z toho lidi dělaj nákladák atd. a samo stočený. Chce to hledat..

Vloženo

Ono dneska kupovat auto je jak sazet sportku!Mel jsem koupit taky dovoz z italie,ale prijel se na ni podivat o par hodin driv nez jsme se domluvili,nebyli z toho stastni bo to nestacili umyt ani poradne si s tim pohrat!Byl to rok 2001 nejeto udajne 150000km,ale jak jsem to videl jsem se malem poblil,vsude podrene jak kdyby tam vozil kocky svareny elektron tak,ze i pajkou bych to udelal lip,pak jsme za chohu otevreli viko motoru a vsichni kdo stali metr od auta byli postrikani olejem!Tak jsem mu rekl ze za 140000 to beru,pry jestli nejsem blazen,ze pod 240000 nejde,tak lituju toho kdo to koupil!Jsme z ov a kdyz jsem byl v Brne jsem chtel s necim prijit domu,tak jsem sel na internet v a nasel jsem kousek od brna 2003 206000km prvni majitel,ukazovali mi servisku typek byl co 3 mesice v servisu protoze v tom sedel porad a 15000 bylo hned!Volal jsem i do toho servisu vsechno potvrdili,tak jsem ho ukecal za 275000kc a jsem spokojeny jak blecha!Dovezl jsem to ke kamosovi a ten ji celou prohlidl a rekl,ze podle toho jak vypada a jak slape by ji odhal tak nejak na 100000km vic urcite ne!Hodne statny kup az na to do pice,,ze do me v Italii predevcirem zaparkoval kamion!Kurva predni leva strana cela na vymenu!:)Ale jinak jsem hodne rak ze ji mam!Tod muj pribeh ;) ;) ;)

Vloženo

Super a když se k tomu člověk alespoň trochu chová tak odvede super práci... no já se nechoval, takže jsem oddělil kardan od převodovky vepředu... ale byla to unava materiálu :( Já sehnal 2001, 138000 za 210000,- bylo to holátko v bílé barvě ale jezdí bez problémů...

Vloženo
Zdravim,nemusis byt vubec nesvuj!Mam rok vyroby 2003 najeto 234000 km a je to nadherna pila!Zatim nemam problemy a doufam,ze to tak zustane! ;) Ted jsem to cipnul na 140ps a je to pecka! :palec2: Koupis a neprohloupis!Zajimala by me ale cena za kolik ji mas moznost koupit?

RE: S chipem pocitej realne bez kourivosti 130PS

Vloženo

RE: S chipem pocitej realne bez kourivosti 130PS

Cipovano ve primo ve skodovce a videl jsem krivky!140PS jj :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...