pickfick Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 BRIDGESTONE Turanza ER300 co na ni rikate? kvalita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 pickfick napsal: BRIDGESTONE Turanza ER300co na ni rikate? kvalita? http://testy-pneu.aba-pneu.cz/testy-pneu-l...7-205-55-r16-v/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 23. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 luxus nic neresim, kupuju, zatim jen predek, penez neni nazbyt pred dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 pickfick napsal: BRIDGESTONE Turanza ER300co na ni rikate? kvalita? Něco určitě najdeš i tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...pneu&st=400 a listuj zpátky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 pickfick napsal: luxus nic neresim, kupuju, zatim jen predek, penez neni nazbyt pred dovolenou jsou i jiné dobré a levnější Mám Pirelli Zerro Nero a gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Jdi do ní-je to dobry kolo a já ji mám na dvojkové octávce a jsem spokojený-najeto 30 tisic a bez problému.Nedá se srovnávat třeba s Barumkou kterou bych nechtěl ani zadarmo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 turanza není špatná, tichá, ale turistická, v zatáčkách (myslím dost ostře jeté - sportovně na hraně) je měkká a dost pružná, ale nepustí, ve srovnání s potenzou, která je to pravé ořechové pro razantní jízdu - ale zase je hlučná zero - nero se dá srovnávat s potenzou zero rosso s turanzou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 JaKr napsal: turanza není špatná, tichá, ale turistická, v zatáčkách (myslím dost ostře jeté - sportovně na hraně) je měkká a dost pružná, ale nepustí, ve srovnání s potenzou, která je to pravé ořechové pro razantní jízdu - ale zase je hlučnázero - nero se dá srovnávat s potenzou zero rosso s turanzou Sohlasim s tvým názorem-je to na pohodovou jizdu-turistická(velmi přesný název) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Mám je na autě cca 2 měsíce a nemůžu si stěžovat, hlavně to TICHO !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 JaKr napsal: turanza není špatná, tichá, ale turistická, v zatáčkách (myslím dost ostře jeté - sportovně na hraně) je měkká a dost pružná, ale nepustí, ve srovnání s potenzou, která je to pravé ořechové pro razantní jízdu - ale zase je hlučnázero - nero se dá srovnávat s potenzou zero rosso s turanzou Jasně že se nedá srovnávat , ale nejsou špatné. Záleží co každý od pneu čeká. Já mám Pirelli aby mi dobře lepili k vozovce a lepí opravdu super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Rocky napsal: zero - nero se dá srovnávat s potenzouzero rosso s turanzou Jasně že se nedá srovnávat , ale nejsou špatné. Záleží co každý od pneu čeká. Já mám Pirelli aby mi dobře lepili k vozovce a lepí opravdu super. jj, oni bridgestone a pirelli jsou z jednoho hrnce, mám zkušenosti a to dost velké se všemi výše uvedenýma, nera drží jak přibitý, stejně tak potenzy a je jim jedno jestli je mokro nebo sucho, nera jsou ale tišší, ale nedělají se v 15´´, v podstatě bych asi tak řekl, že tyto gumy jsou se svojí hranou dál než podvozek auta a pud sebezáchovy, rossa jsou měkčí a líp filtrují rozbité cesty, nejsou tak měkké v zatáčce jako turanzy a jsou tišší než potenzy, turanza - jak jsem psal - turistická, hodně filtruje nerovnosti, sucho mokro je jedno, měkká v zatáčkách, na fábii jsem s potenzama najel 80.000km (195/50/15), na T4 s nerama 50.000km 275/45/17, turanzy mám teď na fábce a rossa na T4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 JaKr napsal: Rocky napsal: zero - nero se dá srovnávat s potenzouzero rosso s turanzou Jasně že se nedá srovnávat , ale nejsou špatné. Záleží co každý od pneu čeká. Já mám Pirelli aby mi dobře lepili k vozovce a lepí opravdu super. jj, oni bridgestone a pirelli jsou z jednoho hrnce, mám zkušenosti a to dost velké se všemi výše uvedenýma, nera drží jak přibitý, stejně tak potenzy a je jim jedno jestli je mokro nebo sucho, nera jsou ale tišší, ale nedělají se v 15´´, v podstatě bych asi tak řekl, že tyto gumy jsou se svojí hranou dál než podvozek auta a pud sebezáchovy, rossa jsou měkčí a líp filtrují rozbité cesty, nejsou tak měkké v zatáčce jako turanzy a jsou tišší než potenzy, turanza - jak jsem psal - turistická, hodně filtruje nerovnosti, sucho mokro je jedno, měkká v zatáčkách, na fábii jsem s potenzama najel 80.000km (195/50/15), na T4 s nerama 50.000km 275/45/17, turanzy mám teď na fábce a rossa na T4 Mám Turanzy na Octě 1,8T , 16"..a jsou celkem slušný (akorát by mohly na předku pomaleji ubývat) , ale za to asi spíše můžu já..:-)))) Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 mám je na autě a naprostá spokojenost akorát na špatném asfaltu trochu hlučnější. ale koupím si je znova popříopadě ER 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 sr5 napsal: mám je na autě a naprostá spokojenost akorát na špatném asfaltu trochu hlučnější. ale koupím si je znova popříopadě ER 30 Souhlasim ale jestli budeš kupovat nové pneu tak se mrkní na RE 050A.Mám je na RS17 a nemaji chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witt Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Mám je na autě druhou sezonu a absolutní spokojenost. Když jsem je vybíral díval jsem se hlavně tady www.adac.de kde je spousta testů pneu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Mají chválu i u ADACu, podělili se s Pirelli P6 o první místo -=> ZDE odkaz <=- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Ahoj, i ja je muzu doporucit. Mel jsem je na sve minule Octavii 1,9 TDi dve sezony a v pohode. Ten mam novou, obutou na Continentalech, ale pristi rok jdu o5 do Bridgestonu ER300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Matrix napsal: Mají chválu i u ADACu, podělili se s Pirelli P6 o první místo -=> ZDE odkaz <=- no ale Pirelli jsou hodně hlučný měl jsem je na pracovním autě a na OC bych si je nedal najedeš možná více km ale ton komfort to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ano to, potvrzuji, na autě Pirelli P6 mám, ale na druhou stranu maj najeto 34.000 a maj jeste 6 mm vzorku, takze kilometrovej probeh maj uzasnej ! U nich si cenim hlavne vybornych jizdnich vlastnosti na mokru, ty proste neustrelej ani za nic a zbytecne ani pri hodne velkym brzdeni nejdou do ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Matrix napsal: Ano to, potvrzuji, na autě Pirelli P6 mám, ale na druhou stranu maj najeto 34.000 a maj jeste 6 mm vzorku, takze kilometrovej probeh maj uzasnej ! U nich si cenim hlavne vybornych jizdnich vlastnosti na mokru, ty proste neustrelej ani za nic a zbytecne ani pri hodne velkym brzdeni nejdou do ABS. No já teď koupil Dunlop SP Fastresponse tak jsem zvědav,první dojmy "TICHO".A Němci je moc dobře ohodnotily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 prtko5 napsal: No já teď koupil Dunlop SP Fastresponse tak jsem zvědav,první dojmy "TICHO".A Němci je moc dobře ohodnotily. Tak mně teď napadá-nemáš je náhodou ode mne? Sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 FRANK napsal: prtko5 napsal: No já teď koupil Dunlop SP Fastresponse tak jsem zvědav,první dojmy "TICHO".A Němci je moc dobře ohodnotily. Tak mně teď napadá-nemáš je náhodou ode mne? Sorry za OT Jestli jsi asfpneumatiky tak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 prtko5 napsal: Jestli jsi asfpneumatiky tak jo. jj, to jsem já tak ať ti dobře a dlouho slouží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 FRANK napsal: prtko5 napsal: Jestli jsi asfpneumatiky tak jo. jj, to jsem já tak ať ti dobře a dlouho slouží.... Tak dík. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ER300 su v "turistickej" triede jedmy z najlepsich. Ja ich mam a uplna spokojenost. Ale vzdy zalezi aj na style jazdenia, vykonu auta a samozrejme na rozmeroch. Kebyze davam 17, tak idem do Potenza 050, ale na 16 stacia tieto turanzy. Na such drzia perfektne, pri prudkom starte obcas pisknu, na mokre akurat prudky vyjazd zo zakruty trochu smykaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.