tondas2 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Kolegove poradte mam fabii 1,4Mpi clasic a chtel bych palubni Pc ale kdyz jsem se ptal v servise tak rekli vymena ridici jednotky ,celeho tachometru toho pristroje atd proste bratru 25 000Kc .Nemate nejake lacinejsi reseni??? Kdysi tady nekdo rikal ze ho vyrobi doma za par stokorun ale nemam na nej kontakt poradte jak to resit.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 já ti ho klidně udělám - vše bude jako origo a za zlomek ceny - napiš mi SZ mění se jen budíky, přidá čidlo teploty do předního náraznáku, vymění páčka pod volantem a trocha kablíků, pak nakódovat nový budíky a je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 taky se hlasim VC kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 taky se hlasim VC kraj napiš odkud jsi a máš po starostech, je tu spousta šikulů, co to zmáknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Jsem z okresu Havlíčkův Brod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Jsem z okresu Havlíčkův Brod mě najdeš v Mladé Boleslavi mr Pecoun - Trutnov a Honza 72 - Neratovice cosby taky umí - Šternberk stačí si jen vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 A reknes mi priblizne kolik ta cela legrace stoji??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 budíky - 2500 až 3000 páčka pod volant s ovládáním PP - 300 až 500 čidlo teploty - 300 až 500 kablíky a piny cécéá 200 nakódování budíků 500 a něco za práci mám dojem, že u všech pořídíš přibližně stejně vše záleží podle toho za kolik se momentálně podaří sehnat potřebné díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27033 nebo tahle varianta,mám ho a je perfektní dávám ho pryč protože mám maxidoth montáž zvládneš sám za hodinu popis je u inzerátu Editováno: 30. Červenec 2007, autor: lancer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27033 nebo tahle varianta,mám ho a je perfektní dávám ho pryč protože mám maxidoth montáž zvládneš sám za hodinu popis je u inzerátu Mám ho tiež zatial VELKA SPOKOJNOSŤ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPhoenix Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 budíky - 2500 až 3000 páčka pod volant s ovládáním PP - 300 až 500 čidlo teploty - 300 až 500 kablíky a piny cécéá 200 nakódování budíků 500 a něco za práci mám dojem, že u všech pořídíš přibližně stejně vše záleží podle toho za kolik se momentálně podaří sehnat potřebné díly montujete pp i do octavii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klk2 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Zdravim Vas , prosim, v diskuzi je vlozen link na mrtvy inzerat .... Mam Fabii SDI a chtel bych take PP, existuje varianta toho co chci bez zasahu do budiku ?? Myslim tim nejake externi zobrazovaci zarizeni ... Predem vsem dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.