Jar_da Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Moje drahá polovička se tak na okraj zmínila, že by chtěla vyzkoušet bandžidžamp , já si myslím, že by se jí mohl ještě víc líbit tandemový seskok, máte nějaké zkušenosti? ceny? reference? Mimochodem, zbavit se jí nechci, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Cus, Tandem som este neskusal, no bungee je super, - totalna volnost a prazdna hlava na par sekund pocas volneho padu, no nieco uzasne. Skakal som zo Strbskeho plesa z Mostika a bolo to SUPER. Sice trochu strachu pred odrazom "do prazdna" ale SUPER. Isiel by som este raz. Tak mozno niekto kto skakal v tandeme. Adrenalinu ZDAR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Dostal jsem k narozkám seskok a nic lepšího jsem nezažil a to nemusím výšky. Cena byla před dvěma roky cca 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miressek Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Letos sem ho dal ségře k vánocům :-) Ale zatím to neabsolvovala, chystáme se na to někdy spíš asi ke konci srpna, možná až v září. Když sem zjišťoval jestli to stojí za to, reakce lidí sou veskrze velmi pozitivní, pokud to drahou polovičku láká neváhej, bude nadšená Objednával sem od Jump-tandemu - http://www.jump-tandem.cz/ Cena momentálně 3875 za seskok samotnej, plus asi 1500 za foto a video dokumentaci, pokud jí chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jdeme s Ivou na tandem,do Kunovic a cena se pohybuje,jestli chceš k tomu třebas i kameramana sólo,myslím od 3500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 nazdárek mám poukaz od www.tandemove-seskoky.cz cena stále 6600 za 2 poletím zda bude dobré počásko 11.7. tak potom napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Aeroklub Jihlava, ceny podobné jak tu píšou kluci, taky se chystám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Aeroklub Příbram, cena za tandem cca 5000 ,- + DVD ze seskoku. Budoucí tchán to absolvoval vloni a super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 taky o tomuvazuju ze bych s holkou sel:) nevim jake to je a asi bych ani se nedostal ztoho letadla tak lehce musel by do me nekdo strcit ale pak ten pocit musi byt super, zkusit to ted z tretiho patra a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 takže samé pozitivní zkušenosti, trochu jsem pátral a vlastně to mám na letišti skoro za barákem, cena je 4000,.Kč plus kamera 1700,-, seskok z 4000m, padák se otvírá v 1500m, doba cca volného pádu je 35 vteřin, cena větší jak za bungee, ale mám to pět minut a delší doba volného pádu oproti bungee mě přesvědčila, tak jsem zvědav, jak pochodím s překvapením k narozkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 S padákem jsem skákal sám(ne tandem) a je to něco naprosto užasného,mám tři seskoky,ale už je to bohužel přes 10let a teď už nějakou dobu pokukuju po bungee,ale furt nejní nějak čas,a tady u nás to nějak nefrčí tak ani není kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 3 týdny z5 skákal přítelkyně bratr v Boleslavi tady a paráda. Deme s Miu taky Cena byla 5600 za skok z 4.000m video na DVD a fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 3 týdny z5 skákal přítelkyně bratr v Boleslavi tady a paráda. Deme s Miu taky Cena byla 5600 za skok z 4.000m video na DVD a fotky. jestli budete skákat v MB, tak se koukej ozvat půjdu se s tebou rozloučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 3 týdny z5 skákal přítelkyně bratr v Boleslavi tady a paráda. Deme s Miu taky Cena byla 5600 za skok z 4.000m video na DVD a fotky. jestli budete skákat v MB, tak se koukej ozvat půjdu se s tebou rozloučit Jj, neboj, předpokládám, že máme vzít klíče od auta a od bytu sebou a dát ti je "do úschovy", že jo? Ještě že sou ty kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 3 týdny z5 skákal přítelkyně bratr v Boleslavi tady a paráda. Deme s Miu taky Cena byla 5600 za skok z 4.000m video na DVD a fotky. jestli budete skákat v MB, tak se koukej ozvat půjdu se s tebou rozloučit Jj, neboj, předpokládám, že máme vzít klíče od auta a od bytu sebou a dát ti je "do úschovy", že jo? Ještě že sou ty kamarádi jo, ale já to první neřek, tebe to napadlo Fakt dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 takže jelikož bylo včera super počasí a zrovna vyšel i termín, byli jsme na letišti a manželka si to dost užila, ti kdo chtějí objednávat - ceny se dost liší a dost letišť seskoky nabízí jako překupníci, takže trochu hledat a ptát se docela ušetří, konkrétně jaroměř je cena 4000 seskok plus 1700 foto a DVD, lidé, kteří to skáčí, jsou tady: http://www.tandemseskok.cz/ (ceny trochu jiné ) fotek je asi tak okolo padesáti, DVD je skok a pád v plné rychlosti a potom celé zpomaleně, prima odpoledne, skákali i sólisti, super zážitek bylo přistávání kameramanů (přeci jen musí být dole dřív, aby stihli dopad klienta) z docela pro mě velké rychlosti a přesně do stoje, jak letadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 takže jelikož bylo včera super počasí a zrovna vyšel i termín, byli jsme na letišti a manželka si to dost užila,ti kdo chtějí objednávat - ceny se dost liší a dost letišť seskoky nabízí jako překupníci, takže trochu hledat a ptát se docela ušetří, konkrétně jaroměř je cena 4000 seskok plus 1700 foto a DVD, lidé, kteří to skáčí, jsou tady: http://www.tandemseskok.cz/ (ceny trochu jiné ) fotek je asi tak okolo padesáti, DVD je skok a pád v plné rychlosti a potom celé zpomaleně, prima odpoledne, skákali i sólisti, super zážitek bylo přistávání kameramanů (přeci jen musí být dole dřív, aby stihli dopad klienta) z docela pro mě velké rychlosti a přesně do stoje, jak letadlo No koukám, že paní si to taky super užila Ceny stejný jako v tý Bolce, jen mají možná líp vyřešený to kamerování než Boleslaváci. Jinak taky mi přišlo, že padaj dost rychle při tom přistání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.