Jered Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Nazdárek všem. Mám dotaz ohledně zesáku. Chci si dát do plata repro a zesilovac ale mám jeden problém. Jak se z motoroveho prostoru dostanu dovnitř vozu. CO všechno musím rozebrat a kde. Budu rád za každou zkušenost a radu. V autě už pojedu pod prahy až do kufru. Ale ten motorvy prostor bude asi nejhorší. Kde tam jsou ty prostupy. Ve felicii to bylo tak jednoduché Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Zdravim, tak to máš stejný problém jako já .. Stravil jsem uz nekolik hodin pod sedačkama a doumal jsem kudy by to tam šlo .. krom toho "naslepo" to protáhnout a stejne nic .. snad to tu někdo bude vědět a poradí .. Já proste na nic neprišel .. prozatím to mám protáhlé pod autem .. a zadníma sedackama do kufru .. ale je to "čunárna" Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Tak tohle jsem řešil taky,nakonec to spravila jedna dírka průměr 10 mm nahoře nad pedálama. Přesný místo bych ale musel vyfotit,myslím že nahoře na tý pedálový konzole. Doporučuju ale vyndat schránku vz. filtru a odtáhnout kabelovej svazek. Všechno práce asi na 15 min...jen vědět jak.Tak přeju hodně ůspěchů Ted koukám,že je řeč o Roomstru,ale věřím,že to bude podobné,co ve fabii. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) ] Mělo by to být to samé. Můžes hodit foto? Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ja som siel cez klimu co vedie do int. . (cez jeho tesienie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 [ mas .. .. diky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 no foto neskor .. a mam to tam vyse mesiaca 25mm kabel .. .a nemyslim ze tam bude zas taka teplota .. ked to vydrzi to tesnenie ktore je okolo toho .. tak preco ne ten kabel .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 no trocha foto z montaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 No a nie sú na FII gumové priechodky ako na FI boli napr pod pravým A stĺpikom? A čo tak cez konektor medzisteny resp tú gumu? tesnilo vby to a bolo by to ok. Kuknite v dorábkach v sekcii Elektrika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Montáž zesilovače Jaksi jsem uplne zapomel fotit postup praci, ale vyfotim vysledek a hodim ho sem. Tohle foto poridila pritelkyne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) Tak konečně jsem se k tomu dostal abych vložil nějaké foto. Editováno: 3. Září 2008, autor: Jered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 pekny, jde ti zvedat podlaha? ja mam v tom miste orig brasnu, ale ta by asi sla dat prez to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Děkuji. Podlaha jde v pohode zvednout, protoze ty kraje jsou delane jenom z toho koberce a ten se ohne. Jinak nevim jestli to jde z fotek poznal ale zesik je asi 5cm nad podlahou v kufru. Nicmene ted pracuji na zastavbe 25cm subwoofru od GZ, který bude místo prostředního sedadla a bude připojeny na další dva kanály do můstu z toho zesilovače. Tu zastavbu chci udelat tak aby plnila funkci loketni operky a v pripade potreby sla jednduse vyndat a dat misto ni zpet sedadlo. Premyslim, ze bych na ten box dal i ty drzaky napoju co se montuji zezadu na prostredni sedacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 sa mi to zda s tych obrazkov alebo si tahal aj - (minus) od baterky do kufra ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Ano tahal jsem i minus, zda se mi to lepsi nez to nekde uzemnovat na kastli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Má někdo zkušenost s aktivním superwooferem , zajímá mě kam a jak se připojuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Ano tahal jsem i minus, zda se mi to lepsi nez to nekde uzemnovat na kastli. aha .. sak to je to iste a myslim ze zbytocne .. . .a ked to das na karoseriu mas to lepsie (nejsu take straty ako na kabli .. .. ale ako kazdy chce a niekde ? ja to mam napr. pod srobom zadnych bezp. pasov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Právě že si myslím, že měď má větší vodivost než kov karoserie. A navím nechci si pouštět přes karoserii 60A. Je to i z hlediska rušení atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Nemel byste nekdo nahodou nejakej postup, pripadne i fotky kudy tahat kabely skrz auto (demontaz prahu, ...) , kudy skrz palubku k radiu a z motoroveho prostoru do kabiny? Na co si dat pozor a tak? Chystam se hodit do kufru sw a zesilovac a bojim se, abych neco nepokurvil . Diky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tak jsem uspesne absolvoval zapojeni a montaz zesilovace a subwooferu, slo to jak po masle, takze odpoved uz nepotrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhasek Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jak ste vyřešily připojení remote zesilovače k autorádiu? Teda pokud máte originální škoda autorádio(DANCE). Plus a Mínus je jednoduchý, zesilovač mi podporuje jak low tak high vstupy, takže tady taky není problém. V každým autě udělanou muziku a teď mi to nějak chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Já mám neorigo rádio. A jinak doporučuju low vstup. To PMA: zdarec tak hoď nějaké foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Zatim tu mam jen jednu jeste pred instalaci - zkouska jestli se tam vejde + bordel v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Jak ste vyřešily připojení remote zesilovače k autorádiu? Teda pokud máte originální škoda autorádio(DANCE). Plus a Mínus je jednoduchý, zesilovač mi podporuje jak low tak high vstupy, takže tady taky není problém. V každým autě udělanou muziku a teď mi to nějak chybí. Ja mam taktez neorigo radio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Hele kluci, k cemu to auto pouzivate? Mit tak malej kufr jako je v FII a jeste do nej nacpat takovou bednu to uz se tam vazne skoro nic nevejde. Mate na nakupy, vylety , dovolenou jeste nejaky vetsi auto? Ja tak 1x tydne vozim ruzny veci do bytu (lampa tuhle, zrcadla tamhle) pak vylety ve 3-4 lidech s bagazi ap. ze mam pocit, ze mam kufr narvanej vlastne porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.