Mates_XIV Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 No nevím jak to dnesk astihnu není mi uplně nejlépe ... už mě asi taky dohnala chřipka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Tak dnešní srázek v super náladičce a při celkem přijatelném počasí. A hlavně teda informace, že oranžová nemusí být oranžová, tak ta mě vážně dostala... Malá ochutnávečka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 jj včerejší akcička byla výborná, ale opravdu lososová není stejná jako meruňková nebo broskvová:-D A kde jsou další fotky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabi_RS Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 souhlasim, srázek byl dobrej a o zábavu nouze nebyla ... nebo informace že je to spíše taková krémová s přímněsí černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 piskot: Fotky mám ještě 2, ostatní díky blbýmu světlu stáli za prd. Až bude dýl světlo a uděláme zase nějakej srázek, tak udělám lepší fotky. Jinak ty barvy si budeme asi muset nějak ujasnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Až nudete plánovat něco dalšího, tak tam chci bejt! Néé bylo by fajn kdyby ste mi dali vedět, zajímá mě ta "Chocolate Fabi " s super DSG řadící pákou.. :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Určitě něco spácháme, ale až bude hezčí počasí. Takhle někde schovaný v garážích ty srazy nejsou nic příjemnýho, když tam furt okolo drandí auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Tak co příští týden v pátek 18. 3. zase něco spáchat? Je mi celkem jedno, kde v Praze to bude. Ale posledně to místo bylo celkem v pohodě. Letňany taky nejsou špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matlasek Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Tak co příští týden v pátek 18. 3. zase něco spáchat? Je mi celkem jedno, kde v Praze to bude. Ale posledně to místo bylo celkem v pohodě. Letňany taky nejsou špatný... Pokud to budu stihat tak se tam objevim ale muzu tak kolem pul desaty vecer,predtim jsem v práci a nejlepe kdyby to bylo nekde na Praze 8 či 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Tentokrát určitě dorazim,slibuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 boban84: Beru tě za slovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabi_RS Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 taky bych se přidal a dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) nekdy bych se stavil ale patky vecer jsou zabity:) v tejdnu me to neva:) P9 idealka:) Editováno: 13. Březen 2011, autor: shotik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 kdyby to bylo o víkendu, uvažoval bych taky o příjezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Já tenhle týden můžu bohužel jen v pátek. Ale příště na Vás kluci budu pamatovat a dáme v jiný den, ideálně ve všední den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Víkedny ne to je špatný to se neutrhnu. Preferuju taky všední den. Teď mám volnější pátky. Takže tento týden bych mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matlasek Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 a kde to teda bude v patek?Na jakem miste?Idealní by byla ta Praha 9 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabi_RS Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 no, tímhle stylem nic nevyřešíme ... tak co zase jak minule? v osum v garážích na černým mostě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Jsem taky pro čerňák. Čas celkem vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Takže v 8 v krytých garážích u zábavního centra, úplně ve spodním patře vzadu. Já tam budu na 100%, i když to počasí stojí za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Tak dorazí dnes někdo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Já bych dorazil ... ale nebudeme tam jenom dva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Já a Brabi určitě dorazíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 MATES_XIV - tak asi nebudeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ok Lukysek a Piškot nedorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.