žralok Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Tak to se ani nedivím. Pamatuji si doby, kdy ten sraz byl o pohodovém pokecu a ne děláním kravin s autama, sprintech a jiných podobných hovadin které na veřejné parkoviště nepatří ani omylem. Chtěl bych vidět, co by jste dělali, kdyby Vám tam nějaké takové hovado srazilo dítě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 no jo tak to je pak tezky, kdyz se jezdi takhle spritny - to se lidem nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 ale tak celej sraz byl mimo obytne baraky je to plac u dalnice odlehlej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 aha tak to jo, ja vubec netusim kde to bylo, takze nemuzu soudit... jen vim ze kdyz jsem jeste v budejcich jezdival tak jsme to delali za mestem kde byla jedna montazni hala a stejne tam na nas kazdy druhy sraz prijeli benga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 co dát v následujícím týdnu, nějáký večer, někde v Praze srazík? ideálně nějáký krytý parking.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 zkusil bych tam nějakou tu chvilku do mého nacpaného programu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 rad bych nejaky srazik dal, ale obavam se ze v poctu vanocnich vecirku a predvanocniho stresu to ted uz asi nezvladnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 nahoďte nějakej termín a třeba se mi zadaří tam dostat, jen mám z krytejch parkoingů tiky a depresi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Pokud nebude mrznout, tak dorazim... Ještě sem nepřezul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Taky se rád zůčasním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 zajtra odpo snad pojedu do prahy, tak co nějakou rychlou sešlost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 zejtra by to slo, mam od odpoledne dovolenou tak bude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 tak kdo se přidá ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Podle toho, kde plánujete se srazit. Mám dovolenou, takže můžu po celý den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 me je misto jedno, po praze dojedu prakticky kamkoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 co se domluvit na menší srázek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 ja jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 kdyby byl příští týden cca pondělí nebo úterý, tak bych se možná stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Někdy bych se rád zase s Pepikama potkal ... muzu tak v patek navecer sobota nebo nedele .... jinak to mam dost z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 víkend mi taky vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 jo ja tenhle vikend taky muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 kua tak že bych to taky zkusil nějak vykoumat? ale kerej den o víkendu?, sobotu budu asi na pivu, v neděli asi ještě ožralej a v pátek nemužu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 kláco zatím tam máš samý asi, takže šance,že na pivo nepůjdeš a že v neděli ožralej nebudeš tu je. zatím se moc lidí neozvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 no tyvoe moc šancí že se neožeru neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 kláco, šance,že se neožereš je spíš skoro 0 %, ale to nevadí, fandím ti :-)))))) tak já jsem nakonec tento víkend mimo Prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.