shotik Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 panove panove vy to vidite moc jednoduse:))) samo bych rad nekdy zajel mrknout na zivo na vase karecky (cti auta) _) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 no tak my to kvuli tobe dame vic k veceru a to stihnes ne ja to samozrejme chapu taky jezdim casto na vikend pryc a v nedeli vecer bych to kvuli srazu pravdepodobne taky nehrotil - navic kdyz je to takhle relativne na posledni chvily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 yes, snad jindy. treba az budu mit nalakovany brzdice )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Jasny, to se pak budes muset pochlubit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 To az casem mozna dalsi sezonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 V neděli večer bych taky mohl. Ale hodně záleží na místě. Auto mám bohužel ještě na zimních, takže se trochu plazim po asfaltu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 shotik: no me cekaj tedko brzdy taky, ale jeste jsem porad nevybral barvu a velikost... Anthoan: vsak praha je mala, ne? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Ozi: velikost? to ja necham co mam pac mam cerstve novy komplet jen brzdice uz nejsou jak novy. Jak je to od zacatku pod plechacema tak se to proste zasvini a nevypada to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 (editace) no ja prave mam sjete komplet desticky a skoro komplet kotouce, takze premyslim, ze na predek bych dal nove komplet, a tedko mam docela dobrou moznost sehnat 4pistky porsche a muzu rict, ze me to docela laka no a s ohledem na to bych musel dat na predek dospele kotouce... Editováno: 13. Duben 2012, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 a nemusis mit pak i zimaky treba 17" kola kvuli velkymu brzdici ?? co sem koukal tak taky jezdis na plechu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 nene, vejdou se do 16" a ty mam, takze je to akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Praha je malá. Spíš abych na místo srazu mohl vůbec zajet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Anthoan: tak místo srazu vymysli... je pátek a pokud se chceme v neděli k večeru srazit, chtělo by to už teď stanovit místo a hodinu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Jj, to je pravda. Tak anthoan vyber misto a baris by mohl dat cas Ja jsem free celou nedeli a dojedu kamkoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 V neděli bych taky mohl tak kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Jo, místo navrhněte, to mi je celkem jedno, hlavně sem pak hoďte souřadnice GPS A čas bych viděl tak 18:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 18:00 platí tak teď Anthoan to místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 No podle předpovědi má lejt, ale každým dnem se to mění, ale pro jistotu by to chtělo asi nějaký krytý stání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 18:00 beru, takze jen to misto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Ta krytých stání je celkem dost, tak navrhnu aspoň dvě: Park Hostivař, ale tam bývá zrovna tou dobou sraz tuningových aut, takže nevim, jestli se vám na něco podobného koukat, i když občas je na co. Černý Most u zábavního centra, párkrát už tam tenhle sraz byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Já bych bral Ten Park Hostivař a nebo pak ještě mě napadlo OC Chodov tam je to parkoviště velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Chodov taky dobrý nápad. Krytý parkoviště tam je, takže proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 já nic neslibuji,ale možná bych dorazil náhradním autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Tak já bych volil ten Chodov, nějaký dobrý místo by se tam najít mohlo. Tak to zkus Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 uvidím během neděle,jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.