Standis Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 přes den jsem v Příbrami na školení a počítám, že cca mezi 14-15 bych teoreticky projíždět po spojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Já bych dal nějaké malé pivko? Čtvrtek? Měl bych někdo chuť? Zas Anděl, tam se mi to líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 zadny chlastani makat budes hosi nechcete to presunout az na dalsi tyden ? to jest sobota nedele 19.-20. ? ale to zas nebudou moct ty co muzou zase tedka co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Mc2uba: rád bych zašel ale od středy jsem na slovensku a přijedu až v sobotu Lukason: Víkend 19-20. jsem bohužel mimo prahu. Standis, pokud by mohli i ostatní tak bych v tom čase neviděl problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 další termín u mě bude až sobota 2.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 pro mě nyní ideálně sobota 12.1.2013, časově kdykoli....(ale dala by se i neděle 13.1.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Za mě lepší neděle 13. 1. V sobotu bych chtěl po dlouhé době kutit a chystat nějaké věci na jaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Neděle u mě teda max. tak do 14:00, pak musím vyrážet zpátky směr Vlkohrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Tak to dame v nedeli tesne po obede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Neděle 13:00 by bylo pro mě ok A pokud by se to konalo, potřeboval bych někoho s diagnostikou na vymazání chyby airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Diagnostiku vzít mužů to není problem. Hlavně abysme se sešli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) .... kdyz by byla hojna ucast a prijelo treba i CITIGO :D .... mel penize na benal tak bych taky dorazil ale asi se spozdenim,... jelikoz to mam o par kilometru vic tak bych taky dorazil ta diagnostika by bodla, potreboval bych vymazat chyby motoru, obcas rano mi to jede na tri, ale srovna se to, tak abych to mel cisty a pak tady u nas bych si zjistil co to je jestli by to VAG teda vypsal Editováno: 9. leden 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Co s Citigem? Já nakonec asi nebudu, budu celý víkend ve Staré Boleslavi ale třeba se to povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Lukasson: jasna vec, to neni problem, vyctem a poslem ) technikus: SB je pres kopec, to muzes zajet, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Kdyby to bylo na Černým Mostě tak ano, ale až k OMV jak minule a zase zpátky se mi moc nechce. Až se přestěhuji do Modřan, tak to bude jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 se CITIGO sem myslel ze bych ti to obhlidnul mas to par km zere ti to nula nula prd,... co mam rikat ja, kdyz to mam skoro 100 km simte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 V pátek si mě pozvali na servis, tak aby bylo čím... Žere nula nula nic, ale pořád není na naftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 tak kdyz bude cim tak prijedes ne ? ja jeste taky sice nevim jestli prijedu na naftu bohuzel taky jeste nejezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Pokusim se, ale zatim nic neslibuji. Jinak Citigo zase neni nic extra, asi bych se nechal zlakat OIII ale nevim kde bych na ni vzal... Jinak je to ve 14:00 u Omv s McDrive na Spojce v nedeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 technikus: budeš o víkendu v SB? že bych se v sobotu večer stavil na kafíčko? Pofrčím kolem a do SB jedu asi zítra odpoledne montovat autíko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ted jsem v SB, a budu tu i behem vikendu ale kdy presne ti ted nedokazi rict. Planujeme s pritelkyni i nejakou otocku do Prahy kvuli nekolika vyrizovani behem vikendu a tak se uvidi. Nebo si me pridej do Latitude, jinak domluva pres FB, G+, ICQ a nebo forum a nebo vlastne si muzeme zavolat ci napsat sms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 misto zatim neni dane, me je to jedno jestli to bude na Cernaku, nebo jestli to dame na OMV jako obvykle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Dejte to zatim bez ohledu na me, ja opravdu nyni jeste nejsem schopen rict co a jak. I tak se nevidime naposled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ozi: uz jsi vyresil denni sviceni? Ze bych taky zasel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 kdyz by to bylo na cernaku mel bych to o neco malo bliz ale taky nevim jestli bych dorazil reknu vam to tak v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.