Pawouk Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Zajímavé, mám to kousek a nenapadlo mě to. Ale bude to chtít slušné počasí - nikam se tam neschováš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 misto jaky , garaze jsou zavreny musi najit nekde jinde, otazka kde jedine OC Novy smichov Baumax ty garaze kvuli nam zavrel? To ani nevim. Co na tom chcete organizovat?! Dejte sem misto, cas a datum a vic bych neresil. Nebo jestli chcete organizaci typu: 18:00 - prijezd ucastniku 18:10 - 18:45 - sprinty v nakupnich kosicich po parkovisti 18:50 - vyhlaseni vysledku sprintu a seskrabnuti jezdcu ze zdi a sloupu ...... Na to se vam kazdej vykvakne... Ale prt, minimalne je dobre mit treba na doodle ucast, aby se nestalo, ze tam prijedes sam. Coz se pak bez organizatora stavalo a tak se to odpiskalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 co vim, tak probiha rekonstrukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfikus Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Pánové a co místo prelidneneho Smíchova zajet do galerie nové Butovice... Taky jsme tam měli srazy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Asi by to chtělo nějaké hlasování o místě konání srazů, ale osobně bych počkal ještě nějaký týden, než se zlepší počasí. Venku se nikomu moc stát nechce. Sám vidíš, že i když v Praze je škodovkářů plnej kýbl, tak jsme měli poslední sraz lidí ze SH více než před rokem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Výhoda garáží Baumax na Bohdalci byl v tom, že byl tak nějak uprostřed a nikdo neměl moc problém tam dojet z celé Prahy, ale že by se mi chtělo jet z Hájů až na Nové Butovice (ačkovliv je to třeba 20 minut cesty), tak se mi to moc nechce no ale na mě moc nedejte, já stejně teď nebudu mít vůbec čas, takže se nemám proč vyjadřovat k nějakému místu a času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Kuba: ........jakto ze nebudes mit cas ? na vecer budes mit cas urcite,... nebo je snad neco co nevim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Výhoda garáží Baumax na Bohdalci byl v tom, že byl tak nějak uprostřed a nikdo neměl moc problém tam dojet z celé Prahy, ale že by se mi chtělo jet z Hájů až na Nové Butovice (ačkovliv je to třeba 20 minut cesty), tak se mi to moc nechce no ale na mě moc nedejte, já stejně teď nebudu mít vůbec čas, takže se nemám proč vyjadřovat k nějakému místu a času Jsou lidi co dojizdeji ze středních cech! Kdyz k cili vede rozumna cesta, tak se da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dindung Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 A co se jednou sejit na cerpaci stanici Gulf ve vestci u prahy. Schazime se tam pravydelne s vw clubem a zadnej problem. Obsluha cerpacky je uz zvykla na hooodne aut tak no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Tak to je prave jedno z mist, kam mi zadna cesta nevede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.