Standis Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 čas v 18:00 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 ok tak snad to prekousnu vstat z kutlochu ale ma prset:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Tak snad přijedu také a pokud vše klapne, tak budu mít sebou i nové SKODAHOME šnůrky na krk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 super!! kolik sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Jedna šnůrka bude pro členy 100,- a ostatní 120,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 jsem rád, že jsem poznal pár lidí. Je fajn si pod přezdívkama představit nějákej ten xicht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 byl sem na parkovisti vedle mekace chvilicku ale resit uplne jiny veci nez sraz . a pak vyrizovani zapisu kol a sem akorat nasr.. takze sraz nedopadl pro me ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 copak, nechtěli ti je zapsat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 ja byl teprve na STK to je na delsi vypraveni . zejtra jedu jinam )) snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Pár foteček 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 takovy zabijaci vsichni myslim to v dobrym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) ještě, že na těch fotkách nejsem... bych vám snižíl věkový průměr lol Editováno: 12. Květen 2010, autor: Honza9007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 i ja koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Tak to mi zase něco uteklodocela mě to mrzíale sklátila mě nemoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 pokud se bude zase něco plánovat klidně se stavím!!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Koukam Standa poridil nova svetla moc slusi, ty pred tim byli peklo, taky me to ceka, no priste snad taky dorazim ted jsme tu dlouho nebyl, moc prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 ještě, že na těch fotkách nejsem... bych vám snižíl věkový průměr lol Co jako my sme všichni kluci v nejlepších letech. Ikdyž tady jsem zrovna nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Co nebude se něco teď konat. Jsem teď chvilku zase doma tak bych taky dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 tak může se něco naplánovat, je hezky, tak by to šlo a a ještě nejsou dovolený, tak by mohla být větší účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Mates tebe sem dneska videl u MB u Olympie akdybys necumel po zensky vedle tebe tak sem na tebe zahejkal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Tak co pražský pepici už se necházíte. Už mám autot tak bysme mohli někdy něco spáchat co vy nato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 ...bych se taky sešel, ale nějak nemam vlastní vozidlo:( jinak Mates-mam pro tebe nějáký dokumenty:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 já jsem pro, ale snad nevadí, že nejsem pražský pepík :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Super Luky podmínky se dohodly tak to jen směníme ..... a co další Pražáci všichni se válej ještě na dovolený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.