shotik Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 nemaj cas:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 čas by byl, jen je potřeba si ho najít :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Tak co klucí,vykoumáme něco,než začne sněžit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Já jsem s Pticou tento týden ještě v Itošce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 já jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 rád se přidám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Co příští týden ve čtvrtek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 já jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 koukám zrovna velká odezva není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 bych to možná na malou chvilku taky zítra zvladnul, ale fakt jen na chvilku, nejlepe někdy mezi 16-17....(Pro Standise a pro Matesa něco mám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 super zpráva, díky Lukyne záleží kdy a kde se sejdeme,??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Zítra bych mohl také, ve tři mám jednání a pak už volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 No byl bych pro nejaky klidny misto nejlepe nekde na kraji Prahy. Hlavně ať nemusim jezdit přes Baranďák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 kua kuci taky bych zajel napokec, ale zajtra se mi to nehodí (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 a co tady, jem picérka, restaurace a dobře se parkuje http://www.firmy.cz/detail/2020901-hotel-chvalska-tvrz-praha-horni-pocernice.html http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@x=133476032@y=136037256@z=17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Tam se mi zajíždí špatně a vyjíždí. Při vjezdu a výjezdu je kostkový retardér který má 3 schody! Ale pití a jídlo je tam dobré! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 já nedorazím, budu do zítra mimo Prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 stoho si nic nedělej, to já sem furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Tam se mi zajíždí špatně a vyjíždí. Při vjezdu a výjezdu je kostkový retardér který má 3 schody! Ale pití a jídlo je tam dobré! To jsi jedinej kdo tam nezajede. Tam projed Ptica (a že to má níž než ty) i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Já jsem nepsal, že tam nezajedu ale že se mi tam špatně zajíždí. Už se stalo, že jsem si tam škrtnul ramenem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 ... a to jsi se plazil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 No tak plížením vpřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Tak já nakonec nemůžu. Musím jet udělat boční sklo na autobus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 16.30-Černý most, zadní část parkoviště jako již mnohokrát, Já a Mates_XIV tam budem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.