mc2uba Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Jen upřesňuji tvou informaci Jinač tady jeden VW Down! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 ti dam ze formulujes,.... spis chrapes a ses na kasi jo na UPIKA sem koukal uz na netu,... nezlobil bych se za nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Ale stejně bych radši Citigo schálně, jestli se technikus k něčemu takovému někdy dokope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 tak jasne ze CITIKA ale za UPIKA bych se taky nezlobil myslim ze technikus urcite ne,.... nema na to treba koule :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Vzdyt bych se s tim nikam nedostal Je to idealni tak na zimu a na vypomoc silnicarum Ale v Praze kazda dira a kazdej retarder by znamenaly stop a jdi pesky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Super, čas mě sedí i místo mám to po cestě, takže když nebude zadělaná D1 tak dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Sorry ale Up! se mi libi podstatne vic...nemuzu si pomoct :-) Jinak datum a cas OK, budu se tesit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Mě se nelíbí jeho zadek a předek... ale zato má pěkná detaily, jako inverzní tachometr a rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 To se da vymenit z up! a at mi nikdo nerika ze dily z vw nepasujou do skodovky ... jinak inverzni displej je nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Vyměnit určitě půjde, poté už snad jen nakódovat... ale to mi přijde jako vyhazování peněz, stejné za stejné, chtělo by to tu vyšší řadu rádia i s USB - RMT200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 To je jina liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Pánové,v případě konání srazu v Modřanech je to přesně kde?? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Kdyby se jelo do Modřan, tak je to: Ulice Mezi Vodami - je to podél tramvaje, taková obrovská posprejovaná zeď a celou to ulicí vede parkoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 (editace) To by mě také zajímalo, bydlím tam chvíli a auta potkávám podél tramvajové tratě u fy Nescafe EDIT: Takže od Anděla na křižovatce u OMV doprava pod most a doleva (jako ke mně domů) Editováno: 12. Březen 2013, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 technikus: ano, Modřany jsou u tebe před barákem v podstatě, resp. od křižovatky s OMV po Nestlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 To bych neměl daleko, tam by mě to stačilo pošoupat ... nicméně to prostředí nevím nevím kluci, večer se tam scházejí docela podivné osoby. Ale přes den proč ne, ale rozhodně tam nečekejte svačinku v Mekáči, ten je nejbližší nahoře na kopci, takže maximálně na OMV nějaká bagetka či kafé. Asi bych byl stále pro Mekáč, případně nějaké větší parkoviště u nějakého obchodního domu (stranou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Neboj se, však tam nebudeme do večera, budeme tam v klidu za světla a pak třeba v létě bude světlo do 22:00 a to bude OK A když tam bude zaparkovaných 15 aut a 20 lidí, tak si myslím, že si na nás nikdo nedovolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Bych to zatím nechal u mekáče,a podle účasti by se s tím třeba někam hnulo. Pro mě osobně je dostupná jakákoliv část naší matičky stověžaté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Osobně nerad jezdím po Praze páč to tam neznám, ale když mi někdo pak poradí kde to je, nějak to najdu , i když bych pořád radši volil mekáče, tudíž první možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Já taky stále objevuju nové zakoutí Prahy Ale zjistil jsem, že tu není moc možností a v případě nejhorší navigace v mobilu / na pal. desce mě vysvobodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Tak já pokud jezdím na Moravu, tak bez navi, i do německa, ale pokud vím že budu muset přes větší město, a to samotné nemá třeba městský okruh, tak si jí vezmu Znám v praze cestu od Karlovarsky, přes evropskou, dejvice,letná, florenc, tam jsem jezdil rok a půl 2x denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 jak tsk na to koukam tak si myslim ze bude jeste vetsi ucast nez posledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Což je jedině dobře, taková přepříprava na ŠH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No to víš...s oteplením vylejzaj škodovkáři z garáží.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Přesně, i když podle toho co je dneska na západě (napadlo cca 5-10 cm sněhu) kdo ví jak to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.