ribac Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Tak jsem si koupil od Seba disky od Zimmermanna a destičky Ferodo.Dnes jsem brzo ráno na to naběh abych nevzbudil dceru odmontoval kolo a s jistotou že tam je 7 imbus začal montovat,bohužel nasraně jsem zjistil že tam mám pravděpodobně torx. Je tam špatně vidět,ale imbus tam nešel.Nevíte někdo na 100% co tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Tak jsem si koupil od Seba disky od Zimmermanna a destičky Ferodo.Dnes jsem brzo ráno na to naběh abych nevzbudil dceruodmontoval kolo a s jistotou že tam je 7 imbus začal montovat,bohužel nasraně jsem zjistil že tam mám pravděpodobně torx. Je tam špatně vidět,ale imbus tam nešel.Nevíte někdo na 100% co tam je? Co vím tak jsou tam jen 7imbusy, není jen zacpanej bordelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Co tam kdo má se tady probírá i v jiný diskuzi o brzdách, někdo tam tvrdí že do faceliftu tam byl imbus 7 a po faceliftu torx, ale já mám 2003 takže po faceliftu a určitě to je je origoš - jsem první majitel a brzdy určitě nebyly dole a mám tam imbus - ted jsem se díval, páč mne čekaj destičky... Neliší se to taky podle brzd? 1,8T a RS mají jiné brzdiče než zbytek produkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Co tam kdo má se tady probírá i v jiný diskuzi o brzdách, někdo tam tvrdí že do faceliftu tam byl imbus 7 a po faceliftu torx, ale já mám 2003 takže po faceliftu a určitě to je je origoš - jsem první majitel a brzdy určitě nebyly dole a mám tam imbus - ted jsem se díval, páč mne čekaj destičky... Neliší se to taky podle brzd? 1,8T a RS mají jiné brzdiče než zbytek produkce No nazdárek já je měnil před týdnem a mám tam TORX destičky ATE rok výroby 2002 1.9 TDI 66Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Co tam kdo má se tady probírá i v jiný diskuzi o brzdách, někdo tam tvrdí že do faceliftu tam byl imbus 7 a po faceliftu torx, ale já mám 2003 takže po faceliftu a určitě to je je origoš - jsem první majitel a brzdy určitě nebyly dole a mám tam imbus - ted jsem se díval, páč mne čekaj destičky... Neliší se to taky podle brzd? 1,8T a RS mají jiné brzdiče než zbytek produkce No nazdárek já je měnil před týdnem a mám tam TORX destičky ATE rok výroby 2002 1.9 TDI 66Kw A jaky torx tam je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.