Přejít na obsah

šrouby = brzdové čelisti

ribac

Doporučené příspěvky

Tak jsem si koupil od Seba disky od Zimmermanna a destičky Ferodo.Dnes jsem brzo ráno na to naběh abych nevzbudil dceru

odmontoval kolo a s jistotou že tam je 7 imbus začal montovat,bohužel nasraně jsem zjistil že tam mám pravděpodobně torx.

Je tam špatně vidět,ale imbus tam nešel.Nevíte někdo na 100% co tam je?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si koupil od Seba disky od Zimmermanna a destičky Ferodo.Dnes jsem brzo ráno na to naběh abych nevzbudil dceru

odmontoval kolo a s jistotou že tam je 7 imbus začal montovat,bohužel nasraně jsem zjistil že tam mám pravděpodobně torx.

Je tam špatně vidět,ale imbus tam nešel.Nevíte někdo na 100% co tam je?

Co vím tak jsou tam jen 7imbusy, není jen zacpanej bordelem?

Odkaz ke komentáři

Co tam kdo má se tady probírá i v jiný diskuzi o brzdách, někdo tam tvrdí že do faceliftu tam byl imbus 7 a po faceliftu torx, ale já mám 2003 takže po faceliftu a určitě to je je origoš - jsem první majitel a brzdy určitě nebyly dole a mám tam imbus - ted jsem se díval, páč mne čekaj destičky... Neliší se to taky podle brzd? 1,8T a RS mají jiné brzdiče než zbytek produkce

Odkaz ke komentáři

Co tam kdo má se tady probírá i v jiný diskuzi o brzdách, někdo tam tvrdí že do faceliftu tam byl imbus 7 a po faceliftu torx, ale já mám 2003 takže po faceliftu a určitě to je je origoš - jsem první majitel a brzdy určitě nebyly dole a mám tam imbus - ted jsem se díval, páč mne čekaj destičky... Neliší se to taky podle brzd? 1,8T a RS mají jiné brzdiče než zbytek produkce

No nazdárek já je měnil před týdnem a mám tam TORX destičky ATE rok výroby 2002 1.9 TDI 66Kw

Odkaz ke komentáři

No nazdárek já je měnil před týdnem a mám tam TORX destičky ATE rok výroby 2002 1.9 TDI 66Kw

A jaky torx tam je ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...