pietro Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 takze parkovani je temer hotovo: menu uz je take temer pripraveno. Vse se bude dat konfigurovat Kamile, daj vediet ked to bude hotove - beriem okamzite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 uz mam hotovy funkcni prototyp. Jeste par drobnosti a muzu zadat vyrobu desek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) ted mam prosbu. Kdo to bude chtit a ma typ Motoru AGU, poslete mi zpravu kde potrebuji nasledujici: pocet bloku ktere chcete zobrazovat: 1 az 10 ke kazdemu sledovanemu bloku: - Cislo ridici jednotky(01-7f): napr.: 01- motor, 17 - budiky , atd. - cislo bloku podle vagu (1-255), napr. blok 01 - poradi udaje v bloku(0 - prvni udaj zleva az 3-posledni udaj vpravo): napr. poradi 2. - Popis co chcete zobrazovat max 8 znaku: napr. 'SPOTREBA' tedy napr: rj 01, blok 5, poradi 0, popis: TEPLOTA rj 01, blok 8, poradi 2, popis ZATEZ rj 01, blok 8, poradi 3, popis KLAPKA rj 17, blok 2, poradi 3, popis T.VENKU celkem 4 Editováno: 28. Září 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ahoj, je nějakej postup v tom PD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 nejdriv dodelam vse co to ma umet a pak se teprve pokusim o PD. Bohuzel na www.sae.org chteji za popis kwp2000 protorolu 800 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Kurňa, ty seš ale Kamile fakt borec A těší mě, že jsi taky z Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan1 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zdravim ja by som mal hned niekolko otazok. Jedna sa o octaviu 1.9TDi 81kw, mam zapojeny cip na 98kw, r.v.2001 vybava elegance, typ motora ahf a mal by som zaujem o ten maxidot . Kolko by to asi stalo, u koho pripadne objednat a co vsetko je potrebne vymenit (ci aj budiky), a nastavit. Octavia ma palubny pc udaje sa zobrazuju cez display v otackomeri, tempomat nema. Na mieste kde by mal byt maxidot su len kontrolky oleja, teploty atd... Najlepsie by bolo keby sa nenasiel niekto z Kosic alebo okolia kto sa tomu trosku viac rozumie a by bol ochotny mi s tym potom popripade pomoct. Zatial dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Janci, o dostavbe / prestavbe na 3G (maxidot a spol) sa docitas vo vyvesenej teme v sekcii elektrika. Treba len lepsie hladat. Tu sa pise specialne o doplnku (D)Dot pre tych, ktori maju tu smolu, ze nie vsetky infosky maju na CANe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 psal jsem ti sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Už se těším až to bude 100pro fungovat. Už začínám schánět maxika. Kdyby jste o něm někdo vědět, tak dejte vědět. O-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 nekdo tady maxiky v bazaru prodava. Sam jsem ho kupoval tady. Ted myslim zrovna nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Bude JDot umet zobrazit otevrene dvere i pro 2.5g? Pro diagnostiku sou tyhle informace dostupny, tak by to mohl zobrazovat i JDot ne? Bud v podobe auticka nebo aspon textem, neco jako: "Leve predni dvere otevreny" apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 tomina : Jdot, bude umet komunikovat i po komfort CANu(procesor AT90CAN128 misto ATMEGA128), ale v prvni verzi jeste ne, ale kazdopadne na to bude hardware jiz nachystan. Takze vse co chodi po komfortu se bude dat zobrazovat (dvere, zrcatka, atd.) bude to umet rozsvitit i tu lampicku Ale to uz predbiham. Pak bude mozno provest pouze software upgrade na verzi 2 Pochopil jsem to tak, že ano, ovšem časem... Snad to potom zvládne i "můj" pípák rozsvícených světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 zobrazovat by to mohlo umet , to neni problem. Problem je ovsem, ze by muselo byt zapnute zapalovani, jinak to nic psat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Pánové zírám a smekám před touto super prácičkou! Samozřejmě mam o toto zájem,ale protože jsem z řad PDčkářů,tak počkám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Já ale už čekat necíííí, já to ci hnéééééd PD kuwa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Pocitam s tim, ze to bude fungovat jen se zapnutym zapalovanim, ale to mi nevadi... i kdyz by asi slo udelat, aby to fungovalo vzdy. Komfortka jde diagnostikovat i bez zapnutyho klicu, pze je furt pod napetim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Pojde JDOT pouzit aj na Fabiu II?Mal by som zaujem o tie parkovaky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 na fabII zatim ne. na maxidot se pise pres CAN a to zatim nevim jak. Dale parkovak komunikuje pres Comfort CAN. Teoreticky to muzu udelat ,ale budu k tomu potrebovat fabii II s parkovakem na odladeni. Par obrazku nastaveni bloku podle zadani jednoho z vas, ktery ma motor AGU. Zatim nevim jak rozkodovat blok s tempomatem. To mi v popisu bloku chybi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 ja uz to chci fakt supr prace kdy zacnes pracovat na PD?a slo by aby ukazoval i nadmorskou vysku v rj PDcka je vyskomer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr David Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) To bude jak v letadle. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 A na kolko by si potreboval tu Fabiu II? Mohol by som pomoct. Chcel by som iba parkovak,nakolko nemam origo radio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) tezko rict. tyden , dva. Zalezi jestli na Internetu nekde najdu nejaky info. pak by stacilo par dni. Dam vedet. Jinak se mi podarilo sehnat kompletni popis Kwp2000 primo od SAE takze ted to musim nastudovat, je toho cca 150 stran Editováno: 8. Říjen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 No tak to si dobry! Niektore veci sa tazko zhanaju. Teraz ta zacnu mat radi aj PDckari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Dotaz na výrobce : bude fungovat ten parkovací asistent i s jednotkou 6Y6 919 283 A? A už máš nějakou ideu, kdy to pustíš do světa? Potřebuju v brzké době prodrátovat pár věcí pod palubkou, tak jestli na to mám počkat, nebo to nechat na příští vlnu montáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.