cosby Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 jojo,máme bordel kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 A co sa tyka Vincu, kde ti zoprazuje na tom tvojom maxidote, teplotu vonkajsiu a palubne udaje o spotrebe, dojazde, km....?To by ti malo ukazovat na tom ciernom displeii v tom streede a spode displeia . Pokial ti ukazuje tieto udaje v lavej casti , jak mas otackoomer, tak potom ten maxidot nemas. Jaro jaro,asi ho nemam, ale mam tam maly obrazecek uprostred maxidota, kdyz mam otevreny dvere, to je vse. jinak ten datum,cas,teplota venku je pod otackomerem, ale chtel bych ho dostat i do maxika ted budu rozdelavat palubovecku,tak to poradne osefuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 A co sa tyka Vincu, kde ti zoprazuje na tom tvojom maxidote, teplotu vonkajsiu a palubne udaje o spotrebe, dojazde, km....?To by ti malo ukazovat na tom ciernom displeii v tom streede a spode displeia . Pokial ti ukazuje tieto udaje v lavej casti , jak mas otackoomer, tak potom ten maxidot nemas. Jaro jaro,asi ho nemam, ale mam tam maly obrazecek uprostred maxidota, kdyz mam otevreny dvere, to je vse. jinak ten datum,cas,teplota venku je pod otackomerem, ale chtel bych ho dostat i do maxika ted budu rozdelavat palubovecku,tak to poradne osefuji no to mas obyc palubku bez maxidotu,ten obrazek je jen symbol ve folli prosviceny LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 4 Jeneburg. Dala by se prosím Tě dodělat ta parádička do Supa MR 03 1,9tdi-pd 96kw(motor AWX)? Pocopitelně mám maxidot Psal jsem Ti už sz... Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pec@ Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 (editace) Je tu i možnost montáže na Octavii, 2001, 1.6/75kW, motor AVU? A pokud ano tak jaká je cenovka? Editováno: 25. Říjen 2007, autor: Pec@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Je tu i možnost montáže na Octavii, 2001, 1.6/75kW, motor AVU? A pokud ano tak jaká je cenovka? moznost je, cena ja na zacatku tematu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 4 Jeneburg.Dala by se prosím Tě dodělat ta parádička do Supa MR 03 1,9tdi-pd 96kw(motor AWX)? Pocopitelně mám maxidot Psal jsem Ti už sz... Díky za info. proverim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 z duvodu nedostatku casu budou me reakce nejakou dobu OPOZDENE, prosim o trpelivost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 prej z nedostatku času.Říká se tomu slivovica,pane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 prej z nedostatku času.Říká se tomu slivovica,pane :D no jasne, dene vozralej, dene vozralej.... dojed at nezavidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jasně.Jinak jak jsem spolu vedli rozhovor,tak už vím kdy.Začneme testovat na stědrý den,ni??A potáhnem to do Silvestra,to jsou volna a stejně bys jen chlampal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 sem zas něco posral,no.Já mám výplach mozku po Šumavě.Iva by mohla vyprávět,jak jsem tam v tangách tancoval ve 02.00hod ráno Ty voe černoch v tangách. :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 (editace) Sice vubec nevim jak ta krabicka funguje a jestli je to vubec mozne uskutecnit, ale umi to zobrazovat otacky motoru, tak co kdyby bylo jedno info jaky ma ted motor vykon, ev. kroutici moment. Vim ze by to nebylo presne,a spis by to bylo jen pro chlubeni spolucestujcim, ale podle grafu z brzdy se da zjistit jaky vykon a kroutici moment ma motor pri urcitych otackach, takze misto toho aby to ukazoval ty otacky, tak by ukazoval priblizny vykon motoru, proste by tam misto hodnoty 2500 ot/min. ukazoval napr. 78,4kW a 310Nm. Netusim jestli je to vubec mozne, ale za pokus by to stalo, ne? Editováno: 26. Říjen 2007, autor: Krenstik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Sice vubec nevim jak ta krabicka funguje a jestli je to vubec mozne uskutecnit, ale umi to zobrazovat otacky motoru, tak co kdyby bylo jedno info jaky ma ted motor vykon, ev. kroutici moment. Vim ze by to nebylo presne,a spis by to bylo jen pro chlubeni spolucestujcim, ale podle grafu z brzdy se da zjistit jaky vykon a kroutici moment ma motor pri urcitych otackach, takze misto toho aby to ukazoval ty otacky, tak by ukazoval priblizny vykon motoru, proste by tam misto hodnoty 2500 ot/min. ukazoval napr. 78,4kW a 310Nm. Netusim jestli je to vubec mozne, ale za pokus by to stalo, ne? kdyz jedu z kopce, bez plynu, motor 2000ot, vykon NULA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Hmmm, dostal jsi me Ja netvrdil ze by to bylo jednoduche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 27. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Hmmm, dostal jsi me Ja netvrdil ze by to bylo jednoduche. ale dobrej pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Vivat Jeneburg . Super věcička. Montáž jsem zvládl bez problémů. Potřeboval jsem pouze jednoduchou radu od Kuby jak s piny které měly být volné, (piny 30a 32 zelená svorkovnice) měl jsem je obsazené. Byl to pozůstatek po staré přístrojovce MR200. Mám elektrický předehřev. Perfektně teď vidím: teplota motoru z 16 stupňů po cca 35 minutách el. předehřevu je cca 42 stupňů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Vivat Jeneburg . Super věcička. Montáž jsem zvládl bez problémů. Potřeboval jsem pouze jednoduchou radu od Kuby jak s piny které měly být volné, (piny 30a 32 zelená svorkovnice) měl jsem je obsazené. Byl to pozůstatek po staré přístrojovce MR200. Mám elektrický předehřev. Perfektně teď vidím: teplota motoru z 16 stupňů po cca 35 minutách el. předehřevu je cca 42 stupňů. supr doufam ze to taky posles Jeneburgu co nejdrive jsem nedockavy co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak jsem si chtěl budík na tlak turba, ale jak na to tak koukám... fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak jsem si chtěl budík na tlak turba, ale jak na to tak koukám... fakt nevím ale víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Postupne tak objevuju co vsechno umi Vag com a napadlo me jestli by se ta tvoje krabicko krome cteni hodnot nemohla naucit i neco jineho, treba test akcnich clenu. Nebylo by super po otoceni klickem kdyz cekame na konec zhaveni aby vyletel otackomer a rychlomer do maxima? Zase jen strilim do prazdna, ale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Postupne tak objevuju co vsechno umi Vag com a napadlo me jestli by se ta tvoje krabicko krome cteni hodnot nemohla naucit i neco jineho, treba test akcnich clenu. Nebylo by super po otoceni klickem kdyz cekame na konec zhaveni aby vyletel otackomer a rychlomer do maxima? Zase jen strilim do prazdna, ale ... kuba bude jiste nadsen ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 |J|Dot pre ROOOMSTER neplanujes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Postupne tak objevuju co vsechno umi Vag com a napadlo me jestli by se ta tvoje krabicko krome cteni hodnot nemohla naucit i neco jineho, treba test akcnich clenu. Nebylo by super po otoceni klickem kdyz cekame na konec zhaveni aby vyletel otackomer a rychlomer do maxima? Zase jen strilim do prazdna, ale ... kuba bude jiste nadsen ) sterace stiraji, klakson troubi,ostrikovace strikaji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 |J|Dot pre ROOOMSTER neplanujes ? aj bych planoval, ale kdo to vymysli a udela ?? ja ted nestiham... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.