lukyssek Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 ...taky se hlásím o jeden kousek na fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Janeburgu, jak to vypada, pisal som ti viackrat maila co tam chcem mat naprogramovane a ty nejako nic?, je to este realne ? budu nejake vyrobky. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Hele a da se to nejakym zpusobem dostat na octavku pred faceliftem? Mam ji z roku 99, 1.9tdi 81kW... Musela by se sice predelat cela palubka, ale preci jen bych do toho sel kdyz by to bylo mozne )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr David Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Nevíte co je z Jeneburgem?Neodpovídá na SZ jak tady,tak ani na Chipforu!Před dvouma měsícema jsem si u něho objednal J-DOT a on mi odepsal,že ho pošle na adresu.Od té doby nic!!!Psal jsem mu SZ několikrát a ani neodepsal.Jeho jednání mě dost zklamalo.Dokážu pochopit,že někdo nestíhá,ale vždy se to dá nějak vyřešit !Třeba tak,že to nechá u někoho udělat a pak už jen bude posílat.Já si pořídil maxidot,abych nejezdil jak komediant s přídavnýma budíkama,teď ho mám k hovnu, vědět,že to takhle dopadne,tak jsem o pár tisícovek bohatší!Ten kdo už ho má doma je štastný člověk! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Prosim vsechny kteri mi psali SZ atd. ohledne (J)DOTu, at napisi znovu na jeneburg[at]jeneburg.com diky. Za moje nereagovani se omlouvam, ale jsem pracovne zaneprazdnen. Takze prosim vse resit pres mail. Dekuji. Editováno: 17. leden 2008, autor: Jeneburg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 co ta fabka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Hele a da se to nejakym zpusobem dostat na octavku pred faceliftem? Mam ji z roku 99, 1.9tdi 81kW... Musela by se sice predelat cela palubka, ale preci jen bych do toho sel kdyz by to bylo mozne )) Jde všechno. Musíš tam mít budíky s maxidotem a pokud to chceš mít plnohodnotný maxidot tak ještě přestavět na komfort 3. generace. To najdeš ve starších diskusích autor Vaša. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 pokud nekdo psal SZ a ma jeste zajem ta poslete mail ! dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 pokud nekdo psal SZ a ma jeste zajem ta poslete mail ! dik. nezapomen na nas s PDckama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 pokud nekdo psal SZ a ma jeste zajem ta poslete mail ! dik. Mas SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 co ta fabka? napis mu na email (jeneburg@jeneburg.com) mozno sa k Fabkam zmiluje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Taky by se mi to líbilo,ale bohužel mám O1 98 1,8 20V AGN a Maxidot neukazuje prům.spotřebu,okam.spotřebu,dojezd tak moc jsem chtěl Maxíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 pokud nekdo psal SZ a ma jeste zajem ta poslete mail ! dik. Tak jsem mailem objednal ale nenapsal jsi mi pak uz jestli jo nebo ne, tak se tesim a doufam ze to prijde ;-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 A na polodot se nedostane? Dotaz na fotkách (v příspěvku výše) je minidot se třema řádkama já mám řádky pouze dva nevíte jaký je mezitím rozdíl? Nešel by JDOT upravit třeba aby místo teploty nebo pal. PC při procvákávání šipek ukazovaly další údaje? NEbo jestli by nešel přidat ten 3-tí řádek do mého? Díky za jakýkoliv info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Jen upozorneni.Uz to potrapilo nejen me..Kdyz mate Jdot neprizpusobite uz zadnou RJ.Budiky pin nevemou a i kdyz date jinou rj motoru tak taky ne. Takze pokud se neco pokazi a budou to resit v servise tak bude problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strogi Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Tak dnes namontováno. Za 20 minut není co řešit. Velká spokojenost. A velký dík Jeneburgovi za (J)DOT. Všem doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Nejaka zmena ohledne verze pro Fabii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassev Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) Jen upozorneni.Uz to potrapilo nejen me..Kdyz mate Jdot neprizpusobite uz zadnou RJ.Budiky pin nevemou a i kdyz date jinou rj motoru tak taky ne. Takze pokud se neco pokazi a budou to resit v servise tak bude problem. Jdot je nadhera taky bych mel zajem - ale po precteni tohoto prispevku mam obavu - co ostatni odbornici na to a co Jeneburg 21.3 2008 posledni prispevek proc tak dlouhe odmlceni nikdo nema zajem o Jdot nebo mate take obavu Editováno: 18. Duben 2008, autor: lassev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Mě by se taky líbil.Ale mám rejdio Symphony,multi wolant a MAXI-DOT.Po montáži bych přišel o ovládání z wolantu .Tak sem si nechal aspoň rejdio překopat na MP3 a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Chlapi, neviete co je s Janeburgom, ja som sa mu uz napisal..., on nieco nasluboval... a dni, tazdne a mesiace su prec a odpoved ziadna . Padla uz zhanacka po J dot?-och? bude to niekto robit.? Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Jeneburg je moooc pracovně bohužel zaneprázdněn.Dělá vývoj nějakách hodně důležitých pro mě nesmyslů,tak bohužel času nemá nazbyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr David Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 To je sice fajn,že je zaneprázdněn,ale pokud nestíhá,tak ať to někdo dělá za něj!!Já na to taky čekám hodně dlouho.Ze začátku jsem mu psal,ale už jsem to vzdal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Komunikoval jsem s ním.ten,kdo mu napsal na mail,by měl dostat odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr David Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Já mu psal i na email.A on,že prý na PD to není tak jednoduchý a řekl,že mu mám napsat hodnoty z ECU,tak já to dokonce nafotil a nedostal jsem ani odpověď.Pokud by to byl schopněj někdo udělat za něj budu rád!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 No vidíš,že ti odpoveděl,že na PD to není.Je to jeho vývoj,tak pochybuji,že to někdo převezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.