apokus Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Takze kdyz to spravne chapu, tak to bude fakt neco jako u Audi S5? To je ale lepsi, nez Angel Eys, co jsou treba na fabii ne? Podle me to bude vypadat fakt moc huste. No, ja se na to teda uz tesim. A jelikoz mam sedou metalizu, tak to bude vypadat krute )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 No pozor pozor... Uz je tam i prvni foto, ted uz teda vim, ze to bude urcite jako u audiny. No tak tohle bude pecka, sto krat lepsi, nez xenony nebo Angel Eyes )) http://www.kopacek.cz/images/Svetla/o1-devc.jpg Jen jedna vec... Audi maji xenony a tam kdyz to spravne chapu bude jen cocka, takze vypadat to bude jako xenonova, ale bude to na norm h4 jak to ma treba fabie2 ten biHalogen, jo? Hm, no uz se na ne tesim jako malej kluk ) Jinak jaky mate nazor na cerne svetla? Myslite, ze se to k tomu autu hodi? To by se musel kupovat jeste cerny blinkr... Hm, no nedokazu si to predstavit, takze stribrna asi vitezi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Myslím si, že pokud to bude mít čočku na H4, tak tam nebude problém dát HID bixenovou sadu a mohlo by to svítit suprově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 jooo tak takový světla nemá ani O II po facu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 to foto je ilustrační Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Ale pravda je, že se u nás objevila světla na starších ročnících Audi, která mají led diody ve světlech po vzoru nových. Dá se očekávat, že to udělají také na Octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Škoda jen,že ty devils nejsou s denními,ale s parkovačkami,pokud to není překlep. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 (editace) mikl: To vím že dálku níkdo nezrušil atd... proto jsem psal bi-xenon Editováno: 25. Říjen 2008, autor: Fridom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 bi-xenon v jedný čočce jsem nechtěl,takhle je to orig čočka a vím,že je to v poho a nikoho neoslňuju.Navíc celá černá parabola se mi nelíbí,měl to tady fany,tak jsem mohl porovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Co mne by se líbylo nejvíce, tak to je, nainplantovat do místa kde je dálka čočku, parabola celá černá a byl bych velmi spoky, ale nevím jestli je toto proveditelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Tak proveditelný je všechno,důležitý pro úpravu je,že parabola není skleněná a dá se ako tako upravit,ale bylo by s tím asi sra*ní jak s mladou paní. Já jsem vyřešil bi-xenon HID sadou do dálkových a jsem spokojenej taky protože to svítí jako hrom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 No jako panove uz je na case aby na Octu neco daly do prodeje co asi podle me kdyz vylezou na trh bud Angel a nebotyhle styl Audi tak to bude mit najdenou hafo lidi tak ja jsem sam osobne zvedvej to je vec prvni druha je take jak to bude vypadat ze jo ale treba tyhle svetla co delaj na starsi model A4 atd tak to bych radsi tam nechal original H4 protoze to je hruza ale jako to je vec vkusu ja pockam jak to bude vypadat,snad to bude brzo kdyz ne tak treba snad obevim v Essenu jinak se radsi pustim do meho napadu.Protoze asi jak to tak dopadne ja se rika co si neudelas to nemas asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Už by mohli vymyslieť komplet LED aj na pred. svetlá. Majú svietivosť ako xenóny, a pri dobrej stab. napatia vydržia celú životnosť voz. A to sa im asi nepáči, preto stále tlačia halogény a xenóny, kde vydržia žiar. pomerne málo- teda v porovnaní s LED technolog) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Hella (tusim) uz ma spraveny prototyp (raz som to kdesi videl na foto) celoled-kovych pred. svetiel. Nevyzera to tak dobre ako s parabolou (boli to tri rady po troch vykonovych led pod sebou), ale vyroba neviem, neviem. Vzdy je to o tom, kto dobre podmasti. Vyrobcovia ziaroviek si nenechaju len tak ujst biznis... To je aj s led zadnymi svetlami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tie Devilsy budu mat tlmene v sosovke, dialkove v parabole a tiez aj hmovku v sosovke. Tlmene aj dialkove budu H1. LED budu iba obrysovky... Co sa tyka celoLED, tak je to tu niekde na fore - pri O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 tlmené v sosovke určo nebudou H1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 No neviem, tak som to niekde cital v inzerate na E-bay... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 tak jak to vypada??bude se to unas teda prodavat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) Tak mi pan kopáček odepsal na otázku : Dobrý den, píšete "Daylight pruhy po vzoru Audi".... to jako na denní svícení??? Díky odpovědět Datum: 20.12.2008 07:16:25; Od: Ing. Vlastislav Kopáček Titulek: Re: DE s daylight dobrý den, ano, "to jako" denní svícení. www.kopacek.cz Tak se necháme překvapit... V tuning magazínu píšou zase DEVIL EYES s denním svícení... a 2x H1 žárovky...viz obr. uvidíme jestli vůbec něco bude, už takhle lákal na denní s 12ks diod a homologací a NIC NEBYLO...jen sliby.... Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 vidite, mal som pravdu, aj v clanku sa pise - 2x H1 A vsetky tieto Devil eyes svetla su vazne homologovane len s LED ako parkovackami ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 píšou tam "s LED denním svícením" a né s parkovačkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) pane,obávám se,že budou jen s led osvětlením v parkovačkách.Píše se to v inzerátu,který jsem dal o pár postů dřív . Taká tady nabízí Devil s parkovačkami v podobě denního svícení. http://www.xenony-bixenony.cz/svetlomety-devil-eyes.html Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 (editace) Tak jestli to nebude denní svícení, tak jim na to dlabu..... leda by to šlo přepojit jako denní a mělo to grády jako u audi... Všude píšou něco jiného nebo s tím vychčijou a napíšou "světla s LED svícením po vzoru AUDI...." http://www.f2tuning.cz/index/19.html a na obr. mají nápis DAY LINE /což bych osobně přeložil jako denní lišta - linie/ asi si musíme fakt počkat co china vyrobí Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 viděl jsem tyhle světla na golfuIV a nic moc svitilo to pouze jako obrysovky žadna zaře jak u audi malem jsem si toho ani nevšiml tot muj poznatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Presne, aj ja som to videl na G4 a s TFL od Audi sa to neda porovnat...a mam pocit, ze to svietilo viac modro ako bielo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.