Publikováno Srpen 20, 200718 r Zdar, nevíte někdo, jak se oficielně nazývají takové ty velké PINy, co v pojistkové skříni drží pojistky ? V mototechně na mne koukali jak na blázna, co to po nich chci ....
Srpen 20, 200718 r tak to koukam i ja co cces. bud myslis ty klesticky co s nima vytahujes poistky nebo nevim.
Srpen 20, 200718 r Na účtence mám buď kolík nebo dutinka do svorkovnice. Do pojistkovky tedy dutinka. Ale když řekneš piny do konektoru nebo svorkovnice, tak snad by měli vědět, co chceš.
Srpen 20, 200718 r Autor Na účtence mám buď kolík nebo dutinka do svorkovnice. Do pojistkovky tedy dutinka. Ale když řekneš piny do konektoru nebo svorkovnice, tak snad by měli vědět, co chceš. No právě, když jsem řekl "PINy" tak na mne koukali jak když jsem spadnul z Marsu .... a nebyl jsem pro to v zelenině, ale v mototechně !
Srpen 20, 200718 r Tu sa možno niečo dozvieš: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry395523
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.