Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

takže mam 17kola a vždy když přejíždím po kostkách tak to jakoby cinká od předních kol, vubec nevím čím to může byt, vše sme zkontrolovaly a nic nikde volného není, kamošoj to dělalo na vw jetta a taky nepřišel na to co to děla, poradí někdo?děkuji

Vloženo
takže mam 17kola a vždy když přejíždím po kostkách tak to jakoby cinká od předních kol, vubec nevím čím to může byt, vše sme zkontrolovaly a nic nikde volného není, kamošoj to dělalo na vw jetta a taky nepřišel na to co to děla, poradí někdo?děkuji

Neklepou Ti desky?Když to ustane při brždění je to ono.Jedna mi taky klepala a po vyndání jsem zjistil,že je ulomený ten plíšek na desce a nedržela v brzdiči.Stačilo ho heftnout.

Vloženo
destičky určitě ne, ty mam skoro novy, ty to nemužou dělat, si tedy myslim

Mně to začlo dělat tejden po nasazení novejch,asi zmetek.Ten plech drží na takovým nýtku a hlava se skrz něj protáhla.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...