Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdáre pánové jedete někdo v září do Doks 14.9 - 16.9 2007 autokemp Klůček

je tam super prostředí a dobrá atmosféra není to sice mega akce jako Mimoň .ale je to víc domacnější lollollol

rád bych jel, doufám že to klapne!!! ;)-_-

Na 99% jedem! To 1% je jen zrada počasí lol Já jezdím jen na Mimoň a do Doks a Doksy sou rozhodně fajnovější... :palec2:

Nekrejou se Doksy s Plasama? Teď babo raď, kam jet :)

Že by překlep? :laugh.gif

Upraveno od 2P4

Opraveny datumy a jen podotknu, že Doksy se trochu řeší i tady ;)

• Autor

tak to se omlouvám nechtěl jsem zadávat nové téma ,ale Doksy jsou prostě super jezdíme tam už 4 rokem a rok od roku je tam víc aut a připadá že i lidi se tam chovají lépe, mi přijedem v ždy v pátek a jsme tam až do neděle tak až tam budete tak se stavte pokecat není nad to když si člověk může pokecat se stejně "ujetejma" lidma o octávijích my tam máme dvě octávie zel. metla na čelním skle nápis CULT OF SKODA +jedna felicie CAPUCHINO zatím čus.

tak to se omlouvám nechtěl jsem zadávat nové téma ,ale Doksy jsou prostě super jezdíme tam už 4 rokem a rok od roku je tam víc aut a připadá že i lidi se tam chovají lépe, mi přijedem v ždy v pátek a jsme tam až do neděle tak až tam budete tak se stavte pokecat není nad to když si člověk může pokecat se stejně "ujetejma" lidma o octávijích my tam máme dvě octávie zel. metla na čelním skle nápis CULT OF SKODA +jedna felicie CAPUCHINO zatím čus.

taky tam jezdim dlouho(ani nevim kolik let), prostě klasickej pohodovej srázek :palec2: (většina znás ho zná!§

sem zvědavej jestli bude zase skodahome plácek jako vždy? :)

P2M: tam je toho moc ingliš a to já nichtfrštén lol:)

• Autor

taky tam jezdim dlouho(ani nevim kolik let), prostě klasickej pohodovej srázek :palec2: (většina znás ho zná!§

sem zvědavej jestli bude zase skodahome plácek jako vždy? :)

P2M: tam je toho moc ingliš a to já nichtfrštén lol:)

Tak to doufám že ho lidi znají jenom mi příde že těch octávii tam zase moc není a co se tejká tý "ingliš" chci stoho udělat cult auto jako jsou vidění auta v německu lol ,ale de to pomalu nejsou "titily vantily" :aggressive:

Doksy musim,na jaře jsem nemohl.

tak to je dobře!!!

akorát mi dorazíme až nějak po dvanáctý.. ;)

tak to je dobře!!!

akorát mi dorazíme až nějak po dvanáctý.. ;)

To mě nějak ani nepřekvapuje ;)-_-:smich::skoda:

Ty vogo,chvilku jsem nechodím a pan Kláca vymění fabulo za koktu..nebo se pletu???to jsou noviny... :help:

Ty vogo,chvilku jsem nechodím a pan Kláca vymění fabulo za koktu..nebo se pletu???to jsou noviny... :help:

Nepleteš má koktu/avii/neboli ropáka ;)

Asi se v Dokcech taky na chvilku stavím na kukačku

Nepleteš má koktu/avii/neboli ropáka ;)

tak tak :palec2:;)

pokud se nic nestane jedu, ale asi este nebudu mit hotovej naraznik, tak me nekamenujte, kdyz me uvidite :)

• 2 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.