Publikováno Září 7, 200718 r Panstvo, v palubce se mi před časem uhnízdil cvrček a po pár minutách spuštění klimatizace to rozjede a není k zastavení. Takže něco s ventilátorem ? Ložisko...málo maziva ? Měl jste někdo podobný problém ? Jak na něj....stačí mi k ruce kniha "Jak na to " ?- kterou bych si mohl půjčit. Alespoň drobné pošťouchnutí by stačilo......díkes.
Září 7, 200718 r Panstvo, v palubce se mi před časem uhnízdil cvrček a po pár minutách spuštění klimatizace to rozjede a není k zastavení.Takže něco s ventilátorem ? Ložisko...málo maziva ? Měl jste někdo podobný problém ? Jak na něj....stačí mi k ruce kniha "Jak na to " ?- kterou bych si mohl půjčit. Alespoň drobné pošťouchnutí by stačilo......díkes. No zalezi jak velkej ten cvrcek je. Malinkej ventilatorek je i v Climatroniku, na leve strane mezi tlacitkama je mrizka a za ni je vetracek ktery zene vzduch pres cidlo. Obcas dela neplechu.
Září 7, 200718 r taky teď sliším z ventilátoru při stupni 3 a 4 pískání a jak začně přituhovat, tak to bude asi horší..... někde prostříknout ????
Září 7, 200718 r Autor No zalezi jak velkej ten cvrcek je. Malinkej ventilatorek je i v Climatroniku, na leve strane mezi tlacitkama je mrizka a za ni je vetracek ktery zene vzduch pres cidlo. Obcas dela neplechu. Ano, mám Climatronic a zvukově je to spíš tenké pisklavé, takže by to mohl být on (i když to lokalizuju jakoby zevnitř palubky. A teď jak na něj ?
Září 8, 200718 r No zalezi jak velkej ten cvrcek je. Malinkej ventilatorek je i v Climatroniku, na leve strane mezi tlacitkama je mrizka a za ni je vetracek ktery zene vzduch pres cidlo. Obcas dela neplechu. Ano, mám Climatronic a zvukově je to spíš tenké pisklavé, takže by to mohl být on (i když to lokalizuju jakoby zevnitř palubky. A teď jak na něj ? Jo tak to ti nereknu, bude to chtit sundat ramecek kolem radia a climatroniku a pak vyndat jednotku climatroniku. Je to popsany v DP..urcite poradi nekdo kdo uz to delal...
Září 13, 200717 r Vypadá to spíše na vychlastané kartáčky rotoru hlavního ventilátoru. Mám podobnej problém, chystám se na to to nějak rozebrat a vokouknout.
Září 17, 200717 r Autor Vypadá to spíše na vychlastané kartáčky rotoru hlavního ventilátoru.Mám podobnej problém, chystám se na to to nějak rozebrat a vokouknout. ...Jé, až budeš mít okouknuto a pořešeno, budu vděčný za poreferování. Já se notoricky bojím lézt do něčeho co vypadá tak pěkně a netknutě...
Září 17, 200717 r Vypadá to spíše na vychlastané kartáčky rotoru hlavního ventilátoru.Mám podobnej problém, chystám se na to to nějak rozebrat a vokouknout. ...Jé, až budeš mít okouknuto a pořešeno, budu vděčný za poreferování. Já se notoricky bojím lézt do něčeho co vypadá tak pěkně a netknutě... Ventilátor jsem měl celej venku a docela slušně i rozebranej, promazal jsem co jsem mohl a když je chladno, tak ze začátku pořád skřípe. Nechci zimu, přes léto byl klid a tichoučko, za chvíly mi to zase začne, asi to ještě zkusím jednou rozebrat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.