pentadius Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 ted tam grafik dodelal i detlefa Jj, právě psali v AHA, že se jim ztratil z muzea voskových figurín na Václaváku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Mě se líbí, ty plasty kolem auta jsou ideální do města při parkovaní u hypermarketů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 libi se mi to ale na O2 SCOUT to nikdy mit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Přidávám taky pár fotek přímo z Frankfurtu. Na fotkách je prozatím jen studie, ale Fabie II Combi bude ve Scout provedení již příští rok!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 (editace) ještě pár fotek ... Editováno: 13. Září 2007, autor: Amadeus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Tak co Vitto, ještě pořád je to jen grafika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 (editace) Tak co Vitto, ještě pořád je to jen grafika? Editováno: 13. Září 2007, autor: Amadeus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 moc hezky,zacina se mi to libit.. až na ten volant ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Fabii II už nepomůže ani svědcená voda naprostej souhlas... tohle ale spíš neni pomoc to je absolutní zesměšnění.... Trochu plastu navic to opravdu nezachrani Stejne jako mi prijde srandovni to oplastovani OII Scout nebo Rumstra, ale kdyz to lidi kupujou, proc to trochu nevytuzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Jezismarja, ten interier, no to si snad delaj kozy uz ne? Tohle predci snad uz jen tygri potahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Fabia II combi Scout je nádherný auto, FII hatchback je hnus, ale ten scoutík se mi fakt líbí, sice ten interier bude jinej a ta zadní sedačka v kufru taky nebude, to dvojitý dno za speciální příplatek ale jinak je povedená. Ten volant je fakt úlet, ale jinak se mi interier líbí, plní strategii škodvky, zaujmout mladou generaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 ten intros ...... pro skodovku mam takovy pocit hoodne krok naz5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Fabia II combi Scout je nádherný auto, FII hatchback je hnus, ale ten scoutík se mi fakt líbí, sice ten interier bude jinej a ta zadní sedačka v kufru taky nebude, to dvojitý dno za speciální příplatek ale jinak je povedená. Ten volant je fakt úlet, ale jinak se mi interier líbí, plní strategii škodvky, zaujmout mladou generaci No je fakt, ze tohle muze leckoho zaujmout, ja uz sem asi starej Jestlipak zaujmou taky cenou pod pul melounu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 V SM píšou, že ještě ani neví jestli ho budou vyrábět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 V SM píšou, že ještě ani neví jestli ho budou vyrábět... Nic moc mi to neříká, a interiér se mi nelíbí prakticky už vůbec, ale tu vyklápěcí sedačku z kufru bych bral hned. Ta mě chytla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 cena by měla začínat na 280tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 ja bych chtěl jen ty kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 No jak je videt uz vypada dobre a myslim ze to bude super dalsi ceske vozitko. Hold jina fabia na vyber neni a kdo chce novou koupi tuto. Sousedi ji chteji uz taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Přidávám taky pár fotek přímo z Frankfurtu. Na fotkách je prozatím jen studie, ale Fabie II Combi bude ve Scout provedení již příští rok!! to tam trcia poistky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 jo jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 xman: Zjavne nejaký zberateľ suvenírov stihol urvať tú zacvakávaciu záslepku, ktorá ich normálne zakrýva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Requiem Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 já se obávám, že fabii už nic nepomůže sice vypadá pěkně zvlášť v tom scoutu, ale já jí už budu mít vždycky zafixovanou jako tu vysokou krabici kerá se furt naklání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Fabia II combi Scout je nádherný auto, FII hatchback je hnus, ale ten scoutík se mi fakt líbí, sice ten interier bude jinej a ta zadní sedačka v kufru taky nebude, to dvojitý dno za speciální příplatek ale jinak je povedená. Ten volant je fakt úlet, ale jinak se mi interier líbí, plní strategii škodvky, zaujmout mladou generaci Volant je pekny, az na kryt airbagu, to je hrozne. Kdyby tam dali takovy jako OIIRS, to by bylo jine kafe. FII hatch je fakt hnus, kombi mne zatim neoslovilo, tudiz ani scout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 (editace) vypadá pěkně, mě se teda oproti klasické dvojce líbí daleko víc. Editováno: 28. Září 2007, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.