Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2017 Vloženo 29. Prosinec 2017 V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého muže. Má šest pater a kvalita mužů roste s každým patrem. Je v tom ale jeden háček: jakmile již žena vejde na vyšší patro, nemůže už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu. A tak vchází první žena s vážným zájmem o koupi muže. V prvním patře vidí ceduli: "Tito muži mají práci". No, to už je něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslela si žena, ale podívám se, co je výš. Ve druhém patře byl nápis: "Muži zde mají práci a mají rádi děti" Pěkné, ale podíváme se, co je výš. Ve třetím patře byla tabulka: "Muži zde mají práci, mají rádi děti a jsou neskutečně pěkní." No čím dál tím lépe - pomyslela si - ale výš to už musí být.... Ve čtvrtém patře si mohla přečíst: "Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích." Sladké, jak sladké...Ale zkusím ještě o patro výš. V pátém patře stálo: "Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky dobří v posteli". No to je neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si žena - ale když to je tak skvělé tady, co musí být o patro výš!?! A v šestém patře si velice překvapená žena přečetla: "Na tomto patře již nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženským prostě nejde vyhovět." 7 Citovat
Galvi Vloženo 30. Prosinec 2017 Vloženo 30. Prosinec 2017 Jedná pohádka o sněhurce - doporučuji!!!!! Citovat
Ondra16V Vloženo 30. Prosinec 2017 Vloženo 30. Prosinec 2017 Přijde Josef k šéfovi do kanceláře a stěžuje si:"Šéfe, nemohl byste mi zvýšit plat? Vždyť tu dělám už 10 let jen za 8000,-Kč měsíčně."Šéf se pousměje, nalije Josefovi štamprle a začne: "Podívej, Josefe, je pravda, že vyděláváš 8 000 Kč měsíčně, což je 96.000Kč ročně, ale... Rok má 365 dní. Z toho je 52 sobot a 52 nedělí. To je už jen 261 dní. Dál máš 28 dní dovolené a 5 dnů jsi byl nemocný, to je už jen 228 dní. Den má sice 24 hodin, ale ty pracuješ jen 8 hodin, tedy 1 třetinu dne, to znamená 76 dní. Nemluvě o tom, že v roce máme 13 svátků, což jsou dny pracovního volna, tedy pracuješ jen 63 dní. To jsou jen 2 měsíce a 1 den. No a co chceš víc za práci za dva měsíce? Vždyť vyděláváš skoro 48 000 Kč měsíčně!." "Promiňte, šéfe, nechtěl jsem vás vyrušovat..." 5 Citovat
Ondra16V Vloženo 30. Prosinec 2017 Vloženo 30. Prosinec 2017 Pepíček ve škole dává paní učitelce hádanku:"Schválně, paní učitelko, jestli uhodnete, co to je:"Je to pro vás a strká se to do váz?""No, Pepíčku!!! Takový sprosťárny!""Ale paní učitelko to jsou přeci květiny. Jsou pro Vás a strkají se do váz."Učitelka o přestávce hned vypráví kolegyni: "Hele, mám super hádanku. Hádej, co to je: Je to pro Tebe a strká se to do Tebe" ....jde okolo Pepíček a říká : "Paní učitelko, VYKAT, VYKAT... jinak je to kokot." 4 Citovat
Bikes Vloženo 30. Prosinec 2017 Vloženo 30. Prosinec 2017 Aké podmienky musia byť splnené, aby začalo pršať? - musí sa stretnúť: vhodný atmosférický tlak, studený front, vlhké, teplé počasie, voľná sobota a nedeľa... Citovat
Bikes Vloženo 30. Prosinec 2017 Vloženo 30. Prosinec 2017 Syn povídá rodičům: "Mami, tati, rozhodl jsem se osamostatnit." "To je moc dobře." "Kufry máte před barákem." 4 Citovat
Galvi Vloženo 30. Prosinec 2017 Vloženo 30. Prosinec 2017 Opatrně na cestách! Spousta řidičů teď chlastá a nechává řídit své manželky!! 2 Citovat
Ondra16V Vloženo 30. Prosinec 2017 Vloženo 30. Prosinec 2017 Přijde cikánka do trafiky a povídá: "Nemáte Vlastu?" "Ne", odpovídá trafikantka, "Vlastu už nemám, ale vezměte si Život." Na to cikánka rozzlobeně: "Ty si vem život, ty dylino! 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.