Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To bys auto třeba pojmenoval: Maxmilián? :help: Ty barbare... :)

To bys auto třeba pojmenoval: Maxmilián? :help: Ty barbare... :)

to asi ne, musel bych najít nějaký jiný systém :) nebo bych pokračoval, třeba Kryštof II :)

ikdyž jak jsem sháněl auto, tak jsem se někdy i bál toho, na jaký den to vyjde :smich:

• 3 týdny později...

Ahoj

Fabulka; Fabuška chudinka; něšťastníček, proč? Po třech týdnech od koupě dostala prdu na čumáček; je to i na fóru ( už je po opravě), ale tento týden nějaký závistivec mě klíči obešel přední a zadní dveře, zadní jsem rozleštil, ale na předních má jizvu jak Peyrac z Angeliky.

Moje je Sněhulka, ani nevím proč, Sněhurek je dost tak proč né něco jiného, když je bílá, že?

• 4 měsíce později...

Moje je Hanička, bo Fabii si přála moje drahá polovička, tak jsem ji pojmenoval po ní.......

Moje je Hanička, bo Fabii si přála moje drahá polovička, tak jsem ji pojmenoval po ní.......

NENE NENE chtela peugeota :smich::smich::smich::smich:

NENE NENE chtela peugeota :smich::smich::smich::smich:

ale já ji převědčil, že Fabia je lepší, tak jí to přešlo a nyní si toho našeho krásného kombíka nemůže vynachválit..... :p:p

Fábijka ještě čeká na své jméno..

Ale O II je "květinka Niky"

Jak mě to napadlo vám říkat nebudu :p

ja ho volam kocabka alebo priblizovadlo lol lol lol

Mile svojí Fabii nazývám dvěstětrojka (za totáče §203 tr.z. - PŘÍŽIVNICTVÍ)

Když nad tím tak přemýšlím .... Měli jsme nejdřív modrou Fábii, takže se říkalo "čím jedem? " Fábkou ... Pak si i máma koupila Fábii, tak byly doma dvě. Oslovení "pojedem Fábkou" už nějak nestačilo :-) Takže se jim říkalo barvama. Bud stříbrnou nebo modrou :-) Jinak ted máme Octavii II TDi a to je prostě chrochta :-)

• 8 měsíců později...

Já mám loudu. Sdičko není žádný závoďák :scooter:

post-14253-1234469979_thumb.jpg

no tak favorit byl fazol neboli fazol rider ....1000mb JE rosnička (podle barvy...pojmenovala babička) ....a fabie...tak tu jsem snad myslim ještě nepojmenoval.. :kuk:

Protoze je pulka auta nastrikana jednim odstinem zelene a druha pulka druhym (patrne bouchnute a lakyrnik netrefil origo barvu) a je to takova ta hraskova zelene tak dostal jmeno KLAUN :)

Karel III. bude to dycky Karel,jenom když ju škádlím tak je to přemotorovaná bestie lol

Jinak máme ještě bílou a to je kaňka..

Naše Fabie se jmenuje Doris (po zmatené rybce z Hledá se Nemo), předchozí Felicie Žabikuch (byla zelená a kuchala nám pořád peněženku :) ) a ještě jsme měli škodověnku 100 MB a to byla Stařenka.

Moja fabca sa vola Čuňa.

Moja sa vola - mrzák, lolvalec, trojhrniec, kryplica, vrzák, wartburg :) a tak podla situacie ako sa hodi :) Ale inak ju mam rad a som s nou spokojny nadmieru :)

Upraveno od TomaS-BB

Zajimavé názvy tady čtu a popravdě jsem ani nepřemýšlel jak bych ji pojmenoval...když se mě někdo ptá tak odpovídám že mám černou škodovku :smich: Ne fakt! Nedělám si prdel ale někdy řeknu černou Octávu :)

• 2 týdny později...

"princezna" ;)

sice nemam fábku, ale oktu a řikáme jí Krteček kol5

Naši říkáme Žluťásek. :)

moje je služebním označením "Koblížek" kol5

• 2 týdny později...

Kolega má Rudý říjen a druhý Stříbrného sršňa, Moje š120 byla Rudý drak a Fábia je Modrá střela :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.