kejda Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Prosím o radu.mam fabii 2004 1,9 TDi.asi před 2 dny chci seštelovat zrcátka a když dam jojstick na L tak se mi hejbou obě zrcátka!!! a když to dam na R tak se hejbe jenom prave!!!nevite co stim?nedělalo mi to.děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 je to správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejda Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 fakt to ma takhle být??ale opravdu mi to nedělalo šteloval jsem si každé zvlášť no ale zas tak to nevadi no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 no ale to by tam mal mať L+R nie? Maš tam L+R? je to správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 mám pocit, že u verze bez el. stahování oken je ovládání zrcátek oddělené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 neviem ako to je bez el. okien ale s el oknami je to tak spravne, ide o to ze mam stale prepnute na L a ked idem parkovat a chcem vidiet obrubniky medzi ktore leziem tak dam iba dolu a idu dolu obe a ked ich chem dat nazad tak idu obe hore. ma to logiku. najskor nastavis na L lave a potom dostelujes prave na R a potom uz das L a ovladas obe naraz ak potrebujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejda Vloženo 23. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2007 neviem ako to je bez el. okien ale s el oknami je to tak spravne, ide o to ze mam stale prepnute na L a ked idem parkovat a chcem vidiet obrubniky medzi ktore leziem tak dam iba dolu a idu dolu obe a ked ich chem dat nazad tak idu obe hore. ma to logiku.najskor nastavis na L lave a potom dostelujes prave na R a potom uz das L a ovladas obe naraz ak potrebujes. dekuju za rady aspon vím že je to spravně:-)diky moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.