Davon Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 WAREZ!!! Mazu odkazy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Tu verzi co mam já jsem na torrentu nikde neviděl. Jinak jich tam je spousta (v rusku) i ta bez instalace ze které je to udělané , ale neupravená ( bez ceníků, foto a tuším že v ruštině) Jinak prez torrent jsem tahal jiné 2 verze a trvalo mi to 2 dny. Ale zase je fakt, že si toho nemusíš všímat (u obou mi i po úpravě vyskakovaly chybový hlášky a aktualizace jen ručně - pakarna je shánět a třeba tam ani nevlezly) Prosím tě a jak je velké? Já z torrentů to nechci tahat....můžeš to třeba poskytnout přes http://uloz.to/ ? tam se teď dá uložit až 1200MB.... dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Martine to asi moc nepůjde.. etka - jenom ten iso soubor má necelé 2GB.. leda rozdělenej rar nebo tak něco..Ale představa nahrávání to na ten web.. mám sice dost parádní upload, ale na ten web se to nahrávalo asi 8minovou rychlostí než mám up.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Piste si sz o nejakych uploadech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) rar má 1,4 GB WAREZ ? warez by byl, pokud by odkazy odkazovaly přímo na soubor etka, ale oni odkazují na jiné FORUM ! takže to nějak nechápu, ale diskutovat o tom nechci ovšem je to dost smutný, pokud je zde zakázáno odkazovat na jiné forum jelikož jsem to tušil, že to za warez považovat budou, tak jsem to v předešlém tématu zaobalil do nápovědy http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=50881 kdo chce, najde si to samoinstalační script najdete taky - použijte vyhledávání na dieselpower.cz/forum Editováno: 30. Srpen 2008, autor: Jardachal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Martine to asi moc nepůjde.. etka - jenom ten iso soubor má necelé 2GB.. leda rozdělenej rar nebo tak něco..Ale představa nahrávání to na ten web.. mám sice dost parádní upload, ale na ten web se to nahrávalo asi 8minovou rychlostí než mám up.. jo jo tak to chápu.......co takhle poslat DVD?...samozřejmě na dobírku....hradím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 já se hlásím také o jedno DVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) Edit: Abych neporušoval pravidla fora, napište mi prosím SZ a domluvíme se. Případně icq (možná pohodlnější,rychlejší..) Editováno: 2. Září 2008, autor: dadacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Babuč Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 No super. dík!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír28 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Prosím může mi někdo poradit jak se dostat na podrobný katalog ND pro octavi 1 - mám 1.8 20V bez turba a praskla mi koncovka táhla na převodovku a nevím čís. kod a ani nevík kde bych to sehnal . Díky za jakoukoli pomoc. Vladimír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 jestli potřebuješ katalog, pak hledej "etos", "etka", Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 V Skoda predajni ti to povedia aj cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 etka ti to řekne i doma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 To mas pravdu. Ale potom aj tak musi ist to objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 to je fakt,ale u nás v servisu když nepřijdu s konkretním číslem dílu tak nejsou schopny pochopit co chci a než to najdou trva to sto let.. :-)...mimoto když doma uvídí ty ceny tak si koupy v origu rozmyslí a ušetří si cestu.skoro vše se da objednat podle čísla jak origo tak i alternativy třeba zde: http://www.cc-autodily.cz/ za zajímavější ceny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 ROZDIEL TAM NIE JE VID FOTO : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 zaleží jak co z vlastní zkušenosti jeden příklad odešel mi SNIMAC OTAC.VACK.HRID.nehledal jsem šel jsem rovnou do origo a tam cena: pak sem se mrknul sem a tam cena za original o 1000kč nižší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) ako sa urcuje pri cisle dielu kde je obmedzenie na ake auta to obmedzenie plati? vysvetlim blizsie: napr servo klimatizacie V70 ma cislo 1J1907511D aj 1J1907511G. pri popise je >>1U-4-858 077 a 1U-4-858 078>>. chcel by som vediet co znamenaju tie kody ktore su na pozicii za >> a pred >>. Editováno: 12. leden 2009, autor: Tunak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 To je část čísla karoserie od konce.Tzv VIN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) ak bude VIN TMBGK41U528553491, tak je to 1U-4-553 491??? Editováno: 12. leden 2009, autor: Tunak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Mate niekdo link na etku?Hlavne aby to nebol sh.ra.!!Pls sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 mám nainstalovanou etku 7.2 a napíše mi to Error 7 Hardlock not found, co s tím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsel Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 mám nainstalovanou etku 7.2 a napíše mi to Error 7 Hardlock not found, co s tím?? Mam stejny problem nezistil si nahodou ako ho odstranit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smogie Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Zdravím tě, už jsi vyřešil problém s etkou erorr 7 hardlock not found? Potřeboval bych taky poradit jak na to? díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky