Publikováno Září 23, 200717 r Chlapi poraďte,kdo můžete.Po zapnutí zapalování je slyšet u motoru jak se čerpá palivo,asi 5 sekund a pak vypne,ale dál se ozývá pískání,které vychází asi někde z prostoru u škrtící klapky,trvá to asi 30sekund a potom to cvakne a je klid.U předchozí Octávie mi to tak nepískalo.Je to normální,nebo je to chyba a něco se hlásí že odejde???Palivový filtr jsem vyměnil. Octavia 1.8T 20V
Září 23, 200717 r no,na O1 2.0 to dela, je to servo skrtici lapky, teda ted to uz nejaku dobu nedela, ono to vlastne nedela nic. Asi to bude stretem s autobusovou zastavkou
Září 23, 200717 r Chlapi poraďte,kdo můžete.Po zapnutí zapalování je slyšet u motoru jak se čerpá palivo,asi 5 sekund a pak vypne,ale dál se ozývá pískání,které vychází asi někde z prostoru u škrtící klapky,trvá to asi 30sekund a potom to cvakne a je klid.U předchozí Octávie mi to tak nepískalo.Je to normální,nebo je to chyba a něco se hlásí že odejde???Palivový filtr jsem vyměnil.Octavia 1.8T 20V Taky mi to píská.
Říjen 3, 200717 r Je to normální dělá to i felda 1.6 Fabia 1,2-47Kw taky normální jev dělá to ikdyž vypneš motor....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.