Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak to vidíte?

Přežijí lité disky bez poškození zimu?

Jak to vidíte?

Přežijí lité disky bez poškození zimu?

Určitě ano,ale vybrat na údržbu jednoduchý model.

Taky používám liťáky v zimě. Jen se musí pravidelně umývat a naprosto v pořádku. Dokonce se dělají speciální na zimu, mají lepší odolnost proti soli a jsou dělané tak, aby se lépe čistily. Takže jednoznačně liťáky.

Na litých kolech jezdím už tak čtvrtou zimu a pořád jako nové. Stačí jednou za čas zajet na vapku nastříkat nějaký čistič na elektrony a ostříkat. Jinak co se týče "speciálních" litých kol na zimu, tak jsem se bavil s jedním prodejcem a prý je to spíše jen taková malá blamáž pro zvednutí ceny. Ale zimní a letní lité kolo prý je jedno a to samé. Jinak na obrázku jsou elektrony co mají za sebou 4 zimy v akci :palec2: Přezouvám jen pneumatiky. Alespoň mám pokaždé na sezónu dobře vyvážené kola.

post-1865-1190705539_thumb.jpg

Upraveno od Chadwick

No já taky uvažuji o tom že nechám cez zimu elektrony,ponevač nemám plecháče.

Mel sem na v zime R16 ronal alu a prezili v pohode, akorat je musi clovek casteji mejt... ale zatim ok..

Taky letos pojedu poprvé na elektronech.Ale jestli bude zima jako loni tak v pohodě.

bezúdržbová povrchová úprava :)

post-167-1191000425_thumb.jpg

Pěkný plecháče. ;):palec2:

Jinak jezdil jsem taky celou zimu na elektronech a OK jen to chce častější údržbu,ale letos jsem už pořídil plechy,protože mě nebaví vždy na podzim ta kalamita v pneuservisech a ceny přezutí jsou taky jinde. Olomouc přezutí OC letos na jaře 750kč.

Upraveno od prtko5

Pěkný plecháče. ;):palec2:

Jinak jezdil jsem taky celou zimu na elektronech a OK jen to chce častější údržbu,ale letos jsem už pořídil plechy,protože mě nebaví vždy na podzim ta kalamita v pneuservisech a ceny přezutí jsou taky jinde. Olomouc přezutí OC letos na jaře 750kč.

to já mám vždy dvě sady. letní - zimní

stejně mám vždy letní o rozměr(o dva) větší než na zimu

Na litých kolech jezdím už tak čtvrtou zimu a pořád jako nové. Stačí jednou za čas zajet na vapku nastříkat nějaký čistič na elektrony a ostříkat. Jinak co se týče "speciálních" litých kol na zimu, tak jsem se bavil s jedním prodejcem a prý je to spíše jen taková malá blamáž pro zvednutí ceny. Ale zimní a letní lité kolo prý je jedno a to samé. Jinak na obrázku jsou elektrony co mají za sebou 4 zimy v akci :palec2: Přezouvám jen pneumatiky. Alespoň mám pokaždé na sezónu dobře vyvážené kola.

- no jsou pěkný. Jedno nazutí řetězů a je po litákach. Tak proto jedině plechy.

Na zimu mam 15 tritony se kteryma sem octu koupil. Sou uz takovy trochu osuchany, ale na zimu dobry :) .

podle toho jake si koupis retezy.Bud nejake made in kaufland nebo ted novinka od THULE (vypadaj dobre ,maji gumove ochrany na rafky ) nebo taky od PEWAGU

podle toho jake si koupis retezy.Bud nejake made in kaufland nebo ted novinka od THULE (vypadaj dobre ,maji gumove ochrany na rafky ) nebo taky od PEWAGU

- jo jo pekný jsou, min 2500. Za 300 v Globu a slouží 4 zimy. Tak 8 krát za zimu použitý. Je pravda , že když koupím litý tak koupím i kvalitní retězy, ale jako vždy je to o ceně.

- jo jo pekný jsou, min 2500. Za 300 v Globu a slouží 4 zimy. Tak 8 krát za zimu použitý. Je pravda , že když koupím litý tak koupím i kvalitní retězy, ale jako vždy je to o ceně.

ne p

za :prc:300 v globusu kde kde hned jdu koupit 40a prodavat je za 400 :p:p ne prdel ale zase jde o rychlosti montaze ale take o kvalite jestli te udrzi i na lede.

Ja jezdim v zme toto...Jsou to origo skoda 5x16" s mensim ET kvuli moznosti nandani retezu...Prej..Skodovka to tvrdi...Maji za sebou 2 sezony a jsou uplne v klidu..A to maji jeste vylestenej zalakovanej limec... ;)

post-1427-1191580420_thumb.jpg

:help: Pánové, zima je za dveřmi a já , bohužel, musim odtrpět zimu na elektronech. No chci se zeptat jestli je potřeba elektrony nečím natřít? popř. se o ně nějak starat. umívání behem zimy beru samozřemostí. Jedná se mi o nějakou kosmetiku. Díky za typy!!!!!!!!!!!!! :palec2::palec2:
:help: Pánové, zima je za dveřmi a já , bohužel, musim odtrpět zimu na elektronech. No chci se zeptat jestli je potřeba elektrony nečím natřít? popř. se o ně nějak starat. umívání behem zimy beru samozřemostí. Jedná se mi o nějakou kosmetiku. Díky za typy!!!!!!!!!!!!! :palec2::palec2:

Já je na podzim natřel "Riwax star wax" a pak ještě jednou v průběhu zimy a Ok. :palec2: Teď už jsem pořídil plechy. :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.