jurach Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Scoutovi to opravdu sluší, to se hodně povedlo, ta nová RSa no nevím, ale asi jde o zvyk... každopádně o nějaké přestavbě na FL bych teda ani neuvažoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Tak to chce hodne sikovnosti, aby byly rozbite oba blatniky, obe svetla, naraznik a nejspis i kapota a pritom nebyly vystrelene airbagy ... Ale nerikam, ze to nejde moji mame se to povedlo, pichla to mezi dva stromy svetla v dupe, blatniky taky a kapota tez ohnuta trosku a naraznik samo taky, takze vite jak na to kluci..dva stromy od sebe cca 170cm jinak co se tyce RS FL... je to mnohem lepsi nez klasicky korejcak, ale porad je to divny, nepusobi to na me vubec sportovnim dojmem, jen ten naraznik, ale ten nekorespenduje se zbytkem predku Editováno: 21. Duben 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Me se to libi ... az na ty svetla - ty bych nechal pred faceliftove. Kdyz jsem videl maskovanou FL RS, tak mela ty svetla prelepena tak, aby vypadala jako pred FL a byla to krasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Takový poznatek z provozu, v pátek jsem potkal v ulicích Prahy Bílou O II RS a měla už face zrcátka a nějaká jiná kola (ty se dají přehodit jasně)? Byly podobná O II RS ale neměla hladké hrany paprsků ale ostřejší!? asi jsme se potkali...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Kola ze Supa. Mimochodem pořád jsem uvažoval, kde ušetřili těch dvacet kilo...už to mám. Schválně si zvažte rezervu a hever... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mozna je to tim, ze ty svetla az k zrcatkum jsou lehci nez plech blatniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 asi jsme se potkali...? Tak teď si nejsem jistý? Jestli to byla combi, ale co jsem si jistý, že za volantem seděla blondýna, a pěkně přede mnou uháněla!? Ale dohnal jsem ji v koloně ve Vrchlického! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Príde mi to ako Audina a vedľa nej Daewoo Nubira so znakom RS na prednej maske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 No proste ty svetla jk tomu nesedi :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 je to příšerný :-( jak jsou vedle sebe tak je to jeste markantnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Octavia RS Editováno: 22. Duben 2009, autor: OJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jojo, takhle jak je to vedle sebe, je to hodne vyrazny Pritom zezadu je to nadhera. Jeste asi doplnim ten svuj popis o par prispevku vejs - ten trend "tady oblinka, tady boulicka, tady kus plastu navic, tady udelame vlnku a strcime na to velkou masku a jeste vetsi svetla a slepime tri designovy navrhy dohromady a dav to bude kupovat" - chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 OJO: ??? Možná jsi to nepostřehl, ale ty fotky už tu dávno jsou. Dokonce ve větším rozlišení a hlavně bez vodoznaku centrua. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 No nevidel sem live, ale mne se v te modre ten FL libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Určitě to chce vidět live, a to několikrát, než jsem si zvykl na face O II, tak to taky trochu trvalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Nepáči sa mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Hele, zda se mi to nebo ta kola maji jine ETcko a jsou vic vystrcene oproti Zenithum? Nevi nekdo jak to je s parametrama tech kol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak za mě je to otřes. A pokud se kouknu na srovnání které je o něco výše, tak se mi chce brečet. Jak můžou domrvit něco tak dravého a šmrncovního. Zasloužili by pár facek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 To mluvis o RS1 s tou dravosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ... s těma světlama je to otřes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ne, na předchozí stránce je srovnávací foto modré dvojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 akoze zlee... velmi velmi zle , osobne som FL sklamany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak těch zklamaných bude tady vic co se týče faceliftu...mě se z faceliftu líbi zpětny zrcátka a signalizace na rádiu zadního parkovacího asistentu-to nemá chybu. Jinak světla a chybějicí odrazka na zadních světlech je špatná volba-můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Náhodou to neni špatný. A když porovnávali O1 RS vs. O2 RS tak se taky všude říkalo a psalo, že dvojka je nepovedená,málo dravá atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Na ten facelift si taky asi nikdy nezvyknu ale to je život...počkáme si na OIII jestli vůbec nějaká bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.