Cjoctavian Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 to viem, len ma zaujimalo, ci su aj v 17" a ci ostava pre RS aj Zenith (aj 17 aj 18")... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zenithy boli take dravejsie... kvalitativne tie kola su onicom... su strasne makke, a lahko sa ohynaju... To ze su made in hungary neriesim, ale na nasich cestach vydrzia malo (v porovnani s inymi vyrobcami hlinnikovych diskov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jsou bohužel jen 2 možnosti a sice 17" Zenith v základní výbavě RS a nebo příplatkové 18" Neptune-cena 7.500 vč. DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Moznosti je urcite vic, vybodnout se na to a koupit neco jinyho... http://www.hot-wheels.cz/?d=jaagruti&p...p;p2=1795089952 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Moznosti je urcite vic, vybodnout se na to a koupit neco jinyho... http://www.hot-wheels.cz/?d=jaagruti&p...p;p2=1795089952 Nic moc teda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Hehe, jsem sem hodil prvni kolo, co mi prislo pod ruku, ne ze to ma davat na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Hehe, jsem sem hodil prvni kolo, co mi prislo pod ruku, ne ze to ma davat na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 kvalitativne tie kola su onicom... su strasne makke, a lahko sa ohynaju... To ze su made in hungary neriesim, ale na nasich cestach vydrzia malo (v porovnani s inymi vyrobcami hlinnikovych diskov) no ved pokial viem, tak kolesa pre Skodu vyraba ATS a Brock... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Nevim jak je to s ATS a BROCK,ale 100% RONAL vyrabi pro Skoda,Volkswagen a to je kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) V serii jsou nejake veci, ktere byly u predface za priplatek a navic bude o 15 000 KC levnejsi Editováno: 11. Květen 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 kully:Mohl by jsi napsta trochu víc ? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Co jsem si vsiml, tak u FL bude v serii toto: "LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT", vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, dešťovým senzorem Vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla Vyhřívání předních sedadel Coz je uspora nejakych dalsich 10 000 KC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak jsem dneska zahlédl ceny FL RS a SCOUT. U RS je mínus 20.000,- ze stávající ceny a schází rezerva, jinak výbava totožná. Pro Scout potom minus 25.000,-, ale zase zdražila metalická barva z 8.500,- na 11.500,-. Dle mého dost pálka za obyčejnou "jenom" ospojlerovanovou Octávii. Čekal jsem, že půjde cena o něco níž. Když vemu OII Combi 4x4 1.8TSI L&K v plné výbavě za cca 770.000,-, proti Scoutovi doplněným na stejnou úroveň v nové ceně za 977.000,- tak to je sakra moooc! 200.000,- slovy: dvěstětisíckorunčeskýz za plasty kolem auta. Nestudoval jsem to úplně podrobně, nebyl čas, možná je tam nějaká finta. Třebas vyšší marže a od toho se odvíjející i vyšší sleva a následně nižší cena...to ale nevím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Neřekl bych, že rozdíl je pouze v plastech. Rozdílů je trochu víc než Roomster vs. Roomster Scout. Ale souhlasím, že dvě stě litrů je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Je to jak jsem rikal ja. RS FL bude stat 2.0 TSI, manual 704 900 KC 2.0 TSI, automat 764 900 KC 2.0 TDI, manual 729 900 KC 2.0 TDI, automat 789 900 KC coz je sleva 16 000 KC u benzinove motorizace a 15 000 KC u naftove. Co se tyce seriove vybavy, tak ta je rozsirena o: "LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT", vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, dešťovým senzorem Vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla Vyhřívání předních sedadel a to dela asi nejakych 11 700 KC celkove by se dalo rict, ze je sleva 27 700 KC (26 700 KC u nafty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Hm, slušné ceny, když vezmu, že já mám svojí skoro 4 roky starou pojištěnou na 600k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Každý rok by to tvoje pojištění mělo být levnější právě díky tomu že to auto je rok od roku levnější.Aspon takhle to funguje u Kooperativy. Jinak ceny to jsou standartní nebo jste snad očekávali že OII RS face bude stát stejně jako OII ambiente? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No díky tomu, že auto zhodnocuju (NT, nová navi), tak to tak úplně není Jinak co se RS FL cen týká, myslím, že škodovka mohla ještě trošku přitvrdit s tím zlevňováním, ale na co, když maj odbyt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Odbyt maji, dodavatele v ramci krize stahli, tak je asi nic zlevnovat nenuti, konkurence je v tomhle smeru dost bezzuba, az me to zarazi. Aut podobnyho razeni moc neni, bud o dost sportovnejsi nebo naopak pseudo sportovni verze s par plastama. Ale ty picoviny, teda krome vyhrivani sedadel, ktery jsou ted bez priplatku, tim to moc myslim nenahonej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Takže OIIFLRS TSI Lift maximálka +2km/h, 0-100 je -0.1s. Což se dalo čekat že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Nevíte, jestli se tam bude dávat ten novej motor z G6 2.0 TFSI 155 kW? GC: to zlepšení zrychlení je fakt brutální, za to asi může ta rezerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 pentadius: Pokiaľ viem, tak zostáva 2.0 TFSI 147kw, aspoň zatiaľ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Díky Igore, kdyby byli DDR-óni co k čemu, dají do ni novej motor a stáhnou to na 147 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Však tam je od podzimu nový motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) OII RS FL Editováno: 18. Květen 2009, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.