Září 26, 200717 r Dobrý.Vidím,že ses byl o víkendu vyblbnout.Ta moje Okta kouřila trochu víc,než jsi mi ji poladil.
Září 26, 200717 r Autor To jak to huli je hnus ! A co jakoooo moje okta bohuzel necudi.mam moc vzduchu diky vetsimu turbu. Upraveno Září 26, 200717 r od TDIfun
Září 26, 200717 r Autor Bohuzel tohle je dan za vykon.Pokud chces z klasickeho TDI 200koni tak tohle je problem.Ale na pristi rok chystame neco jineho, tak to snad s vetsim vstrikovacim tlakem bude lepsi.
Září 27, 200717 r To jak to huli je hnus ! A co jakoooo moje okta bohuzel necudi.mam moc vzduchu diky vetsimu turbu. A nic jako, proti TDi nic nemam, ale todle je HNUS velebnosti !
Září 27, 200717 r To bylo hodně hodně hooooodně dobrý!! A výslednej čas? ten čoud k tomu prostě patří no...
Září 27, 200717 r To bylo hodně hodně hooooodně dobrý!! A výslednej čas? ten čoud k tomu prostě patří no... No kdyz vidim tvuj podpis, chapu
Září 28, 200717 r Kdyz ma prepinatelnej chip, tak proc by to na sprinty nekourilo...nafta kouri ale jede a za malo .. Upraveno Září 28, 200717 r od JasteR
Září 28, 200717 r Kdyz ma prepinatelnej chip, tak proc by to na sprinty nekourilo...nafta kouri ale jede a za malo .. Bohuzel je spousta aut ktery jak vic rikas kourej i mimo sprinty !
Září 29, 200717 r To bylo hodně hodně hooooodně dobrý!! A výslednej čas? ten čoud k tomu prostě patří no... No kdyz vidim tvuj podpis, chapu jj, sem prostě ropák a benzína bych nechtěl každopádně já mám teďka chip kterej nečoudí a sem s ním spokojenej, ještě s tou převodovku z 1,4TDI
Říjen 1, 200717 r hezke az se jednou zblaznim a 1.8 T pujde do kytek a prijde nastupce tak vas asi navstivim s bublou hosi .-)jsem z CT tak to mam asi co by kamenem dohodil .-)
Říjen 3, 200717 r Autor hezke az se jednou zblaznim a 1.8 T pujde do kytek a prijde nastupce tak vas asi navstivim s bublou hosi .-)jsem z CT tak to mam asi co by kamenem dohodil .-) Ja jsem taky z CT tak nehazej daleko.
Říjen 3, 200717 r hezke az se jednou zblaznim a 1.8 T pujde do kytek a prijde nastupce tak vas asi navstivim s bublou hosi .-)jsem z CT tak to mam asi co by kamenem dohodil .-) Ja jsem taky z CT tak nehazej daleko. Z Těšína vyjíždí vlaky co čtvrt hodinu........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.