Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý.Vidím,že ses byl o víkendu vyblbnout.Ta moje Okta kouřila trochu víc,než jsi mi ji poladil. ;)

To jak to huli je hnus !

• Autor
To jak to huli je hnus !

A co jakoooo :aggressive: moje okta bohuzel necudi.mam moc vzduchu diky vetsimu turbu.

Upraveno od TDIfun

Na jaj, taková kouřová clona. Nechtěl bych stát za ním, když se rozjížděl.

• Autor

Bohuzel tohle je dan za vykon.Pokud chces z klasickeho TDI 200koni tak tohle je problem.Ale na pristi rok chystame neco jineho, tak to snad s vetsim vstrikovacim tlakem bude lepsi. ;)

To jak to huli je hnus !

A co jakoooo :aggressive: moje okta bohuzel necudi.mam moc vzduchu diky vetsimu turbu.

A nic jako, proti TDi nic nemam, ale todle je HNUS velebnosti !

To bylo hodně hodně hooooodně dobrý!! :palec2: A výslednej čas? ;) ten čoud k tomu prostě patří no... lol

To bylo hodně hodně hooooodně dobrý!! :palec2: A výslednej čas? ;) ten čoud k tomu prostě patří no... lol

No kdyz vidim tvuj podpis, chapu :p

Kdyz ma prepinatelnej chip, tak proc by to na sprinty nekourilo...nafta kouri ale jede :) a za malo ..

Upraveno od JasteR

Kdyz ma prepinatelnej chip, tak proc by to na sprinty nekourilo...nafta kouri ale jede :) a za malo ..

Bohuzel je spousta aut ktery jak vic rikas kourej i mimo sprinty !

No kdyz vidim tvuj podpis, chapu :p

jj, sem prostě ropák a benzína bych nechtěl ;) každopádně já mám teďka chip kterej nečoudí a sem s ním spokojenej, ještě s tou převodovku z 1,4TDI ;)lol

pěkný video :palec2:

čudí to jen když je potřeba výkon, tak o co jde :)

hezke az se jednou zblaznim a 1.8 T pujde do kytek a prijde nastupce tak vas asi navstivim s bublou hosi .-)jsem z CT tak to mam asi co by kamenem dohodil .-)

• Autor
hezke az se jednou zblaznim a 1.8 T pujde do kytek a prijde nastupce tak vas asi navstivim s bublou hosi .-)jsem z CT tak to mam asi co by kamenem dohodil .-)

Ja jsem taky z CT tak nehazej daleko. ;)

Ja jsem taky z CT tak nehazej daleko. ;)

Z Těšína vyjíždí vlaky co čtvrt hodinu........ ;):p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.