Publikováno Září 27, 200717 r Zdravím...chtěl jsem se zeptat jak přesně funguje airbag spolujezdce, mám teda namysli jestli pokud vyměním hořejší díl palubky,teda já mám jenom airbag ve volantu, za palubku s airbagem spolujezdce tak jestli to nějak bude fungovat a nebo u toho musí být ještě nějaká složitá elektronika.A ještě jestli takhle nějak podobně funguje i airbag v sedačkách???Dík moc za osvětlení airbagů
Září 27, 200717 r Zdravím...chtěl jsem se zeptat jak přesně funguje airbag spolujezdce, mám teda namysli jestli pokud vyměním hořejší díl palubky,teda já mám jenom airbag ve volantu, za palubku s airbagem spolujezdce tak jestli to nějak bude fungovat a nebo u toho musí být ještě nějaká složitá elektronika.A ještě jestli takhle nějak podobně funguje i airbag v sedačkách???Dík moc za osvětlení airbagů pokud dáš jenom palubku s přípravou na bag spolujezdce, tak to nemá žádnou funkčnost, musel by jsi ještě koupit vlastní jednotku Airbagu, pak vyměnit stávající RJ airbagu za RJ airbagu na 2x bag a ještě dotáhnout dva dráty k tomu onomu bagu. Bagy v sedačkách se dají zprovoznit obdobným způsobem, musíš natáhnout kabeláž k nim, pak kabeláž k čidlům bočního nárazu a samotná čidla, pochopitelně pak i RJ airbagu, která podporuje boční bagy. A když tohle všechno budeš mít, tak pak stačí to namontovat a nakódovat. Pokud plánuješ dodělání bagu spolujezdce, tak udělej i bační bagy, při jedné práci a hlavně jedné jednotce.
Září 28, 200717 r Autor Tak to jsem myslel že to bude trošku jednoduší...:-(..takhle to zní dost složitě..to už je možná lepší namontovat tam rám...:-)..a nevíš prosím tě na kolik by vyšlo ten airbag spolujezdce + ty bagy v té sedačce?
Září 28, 200717 r Tak to jsem myslel že to bude trošku jednoduší...:-(..takhle to zní dost složitě..to už je možná lepší namontovat tam rám...:-)..a nevíš prosím tě na kolik by vyšlo ten airbag spolujezdce + ty bagy v té sedačce? Airbag spolujezdce jsem prodával okolo 2,5tis. k tomu jednotka tak 1tis. a kabeláž tak 500 pro dva bagy nebo 1,5-2tis. pro čtyři bagy s čidlama, ale pro boční bagy musíš mít sedačky s bagama...takže jestli to vyloženě nevyžaduješ tak se na to vyprdni, max bych udělal ten spolujezdcův bag. Já mám boční bagy v sedačkách, mám i kabeláž s čidlama, i jednotku, to všechno v autě, akorát nefunkční protože milej Cosbál mi poslal kabeláž s jinejma konektorama...
Září 28, 200717 r Za 1000 ti dam sedačky s bagy, zadní mají prostřední tříbodový pás. Jsou z Leona, takže mají i lepší vedení. Jen jsou trochu upatlané :-/
Září 28, 200717 r Za 1000 ti dam sedačky s bagy, zadní mají prostřední tříbodový pás. Jsou z Leona, takže mají i lepší vedení. Jen jsou trochu upatlané :-/ Pokud nemají díry a ty fleky nejsou od nitro barvy tak beru!!!
Září 30, 200717 r Autor Za 1000 ti dam sedačky s bagy, zadní mají prostřední tříbodový pás. Jsou z Leona, takže mají i lepší vedení. Jen jsou trochu upatlané :-/ No kdyby jsi poslal nějaký foto těch sedaček, tak bych je možná taky vzal....zní to zajímavě...
Září 30, 200717 r Autor Tak to jsem myslel že to bude trošku jednoduší...:-(..takhle to zní dost složitě..to už je možná lepší namontovat tam rám...:-)..a nevíš prosím tě na kolik by vyšlo ten airbag spolujezdce + ty bagy v té sedačce? Airbag spolujezdce jsem prodával okolo 2,5tis. k tomu jednotka tak 1tis. a kabeláž tak 500 pro dva bagy nebo 1,5-2tis. pro čtyři bagy s čidlama, ale pro boční bagy musíš mít sedačky s bagama...takže jestli to vyloženě nevyžaduješ tak se na to vyprdni, max bych udělal ten spolujezdcův bag. Já mám boční bagy v sedačkách, mám i kabeláž s čidlama, i jednotku, to všechno v autě, akorát nefunkční protože milej Cosbál mi poslal kabeláž s jinejma konektorama... Jojoo...ty detaili... ...no i když tohle moc detail není,ale to hlavní tam máš...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.