zabiak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 (editace) Tak servisní prohlídku tedy tu jarní tady spousta lidí nedoporučovalo pokud nebudete vidět co vám tam dělají tudíž na to peču, ale chtěl bych se zeptat jestli nějak připravujete auto na zimu? Já jsem se o wíkendu nudil tak jsem ošetřil všechna gumové těsnění. Máte nějaký tipy co urobit? Zima fuj to je hnusný slovo. Jinak info servisní prohlídka za 99kč odedneška: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Zim...ohlidka2006.htm Editováno: 16. Říjen 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 na zimu se pripravuju tak, ze prehodim kola a vymenim napln v ostrikovacich za nemrznouci. to je vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Minuly tyden jsem byl s autem na servisni prohlidce a pri te prilezitosti absolvoval i zminenou sadu ukonu za zvyhodnenou cenu 99,- Kc. Osobne na te zimni servisni akci nevidim nic spatneho. Dali mi do auta takovy protokol, na kterem zasktli, co vsechno v ramci te zimni akce prekontrolovali a co je pripadne treba opravit. Nutno poznamenat, ze na nic neprisli, takze je duslednost pripadne kontroly ve hvezdach a vyhodna cena nejista, ale snad je pro ne kseft odstranovat zavady, tak by se hosi mohli snazit. Pri cenach autorizovanych servisu, vas ta stovka predpokladam nevytrhne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 na zimu se pripravuju tak, ze prehodim kola a vymenim napln v ostrikovacich za nemrznouci. to je vse Naprosty souhlas. Na servisce jsem byl v srpnu a pri dennim pouzivani neni nic jineho potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 nebyl jste ještě někdo náhodou na té akční servisní prohlídce? nebo jestli tam pojedete, napiště pak vaše připomínky díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Minulej rok. Velká spokojenost, když máš komplety kol přehození zdarma a to už máš za to kilo v pneu. servise. Mechoš řekl, co asi bude nutné za chvíli vyměnit a tak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Byl jsem uz na 3 prohlidkach (jarni i zimni) a spokojenost. Vzdycky jim zduraznim ze nechci nic dolivat - oni totiz radi dolijou treba deci do chladice a nauctujou litr Proste necham vzdycky jenom zkontrolovat co maji na letaku a seridit co je v akci. Vse ostatni mi napisou na extra seznam. Letos ma byt v te prohlidce serizeni svetel. 2 kila za rok (jarni a zimni prohlidka) me nezabijou ani nezruinujou. Navic asi ne kazdy se kouka na stav vyfuku, cepu atd... ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekanik Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Zdravim, delam mechanika v jednom nejmenovanym servisu Skoda a ohledne zimnich prohlidek doporucuji u auta byt- na pozadani vam to musi umoznit. Protoze jedine tak mate jistotu, ze se delala dusledne. Mechanik to dela v podstate zadarmo tak neni ani trochu nadsenej ale na druhou stranu existujou fantom testy ktery odhalujou tyhle ochcavky a jsou za to velky pokuty tak to smeruje k tomu aby se vse delalo stoprocentne. Zdarec M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Zdravim, delam mechanika v jednom nejmenovanym servisu Skoda a ohledne zimnich prohlidek doporucuji u auta byt- na pozadani vam to musi umoznit. Protoze jedine tak mate jistotu, ze se delala dusledne. Mechanik to dela v podstate zadarmo tak neni ani trochu nadsenej ale na druhou stranu existujou fantom testy ktery odhalujou tyhle ochcavky a jsou za to velky pokuty tak to smeruje k tomu aby se vse delalo stoprocentne. Zdarec M. A ty seš ten poctivej nebo zlej kluk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 tak pozor!!!!!!na požádáni ti to nemusí umožjit.Je to jejich dobrá vůle.něco o tom vím-bezpečnost práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 tak pozor!!!!!!na požádáni ti to nemusí umožjit.Je to jejich dobrá vůle.něco o tom vím-bezpečnost práce Jasně, musí ti jen dovolit mít dohled nad svým vozidlem při práci na něm a nebo můžeš odjet, protože ti nechtějí dovolit, aby jsi to viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Hele Palo,dnes jsem na tebe myslel.Potřeboval jsem zjistit majitele jednoho auta,ale nakonec jsem nezjistil SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Hele Palo,dnes jsem na tebe myslel.Potřeboval jsem zjistit majitele jednoho auta,ale nakonec jsem nezjistil SPZ No jo no, co naděláš? Jak jezdí SuperB-éčko? Na jaře jdu na 85% do něj, 2,5TDi TipTronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jezdí OK.Co bude na jaře to nevím,taky bych změnu,ale nevím do čeho,možná OII combi nebo Touran? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 tak pozor!!!!!!na požádáni ti to nemusí umožjit.Je to jejich dobrá vůle.něco o tom vím-bezpečnost práce Naprosty souhlas!!! Na dilnu Te pustit vubec nemusi. Kdyz tam uklouznes a zlomis si kotnik, tak na nich budes chtit bolestne. Tak proc by Te tam pousteli? Prece si nebudou zadelavat na prusvih, o inspekci CUBP ani nemluvim. Je nekde v te nabidce napsano, ze budes u sveho vozu? V nekterych vetsich servisech, se muzes divat pres okno. Jeste ze jezdim tam, kde toto (ne pro vsechny) neplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) včera jsem byl na zimní servisní prohlídce - akce za 99,-Kč, vše v pohodě, žádná závada, trvalo to 3/4 hod a na dílnu mě pustili, čágo Editováno: 16. Listopad 2006, autor: zdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Ano jednou jsem chtěl jed na Jarní prohlídku a ptal jsem se jestli mužu být u auta a oni říkali, že je to zakázáno z duvodu bezpečnosti práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 A ty kluci mechanici to zadarmo nedelaji - plat maji v servisu vzdycky stejny, takze je jim sumafuk jestli zapojuji elektriku v celem aute nebo jenom cely den prehazuji gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 A ty kluci mechanici to zadarmo nedelaji - plat maji v servisu vzdycky stejny, takze je jim sumafuk jestli zapojuji elektriku v celem aute nebo jenom cely den prehazuji gumy. Martine není, je čistá a lehká práce a je špinavá těžká práce a navíc plat se odvíjí od jednotek,a některé operace jsou na tom s jednotkama moc dobře a u některých prací je to tak tip-ťop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Byl jsem tam minulý týden a jen mi upravili hustotu chlad. kapaliny na -25, že prý byla na -15. Z této strany spokojenost, páč vše bylo ok, jen jsem myslel, že mi seřídí světla a myslim, že je to ještě horší než předtím, pokud teda vůbec něco udělali ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Nazdárek pánové tak je to tady škoda zase připravila zimní servisní prohlídku za 99 kč akce začíná od 15.10 tak hurá do servisu škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Nazdárek pánové tak je to tady škoda zase připravila zimní servisní prohlídku za 99 kč akce začíná od 15.10tak hurá do servisu škoda seš divnej ne, půlku auta jsme si vyměnil sám a druhou si nechám vyměnit od nich ne?? Stejnak zjistí to, co vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 seš divnej ne, půlku auta jsme si vyměnil sám a druhou si nechám vyměnit od nich ne?? Stejnak zjistí to, co vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 seš divnej ne, půlku auta jsme si vyměnil sám a druhou si nechám vyměnit od nich ne?? Stejnak zjistí to, co vím kdyby to nebylo od 15. tak bych řekl, že jsi na té prohlídce dneska byl, že se tak křeníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 seš divnej ne, půlku auta jsme si vyměnil sám a druhou si nechám vyměnit od nich ne?? Stejnak zjistí to, co vím kdyby to nebylo od 15. tak bych řekl, že jsi na té prohlídce dneska byl, že se tak křeníš No no ne každej si může v domácích podmínkách změřit brzdovku nebo fridex v chladiči a nevím o někom kdo by si jen tak koupil brzdový válce na zkoušení brzd já si taky dělám doma poctatnou část sám , ale ne každej má ty podmínky! A nevím jak ty ,ale já mám překvapivě dobrý zkušenosti z origo servisem (nakupuju tam hlavně díly) a občas si nechám umýt motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.