Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 (editace) JDE O TO, ŽE ČÍSLA BUDOU MLUVIT ZA VŠE. JEN HLASUJTE.VYHRAJE NÁLEPKA, KTERÁ BUDE MÍT VE ČTVRTEK VEČER NEJVÍCE HLASŮ. PODLE HLASŮ BUDU BRÁT I PŘIBLIŽNÝ POČET ÚČASTNÍKŮ!!! Editováno: 3. Říjen 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 nemohl sem se rozhodnout mezi 6. a 10. ... no ale nakonec vyhrála 6ka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 nemohl sem se rozhodnout mezi 6. a 10. ... no ale nakonec vyhrála 6ka... Mám úplně stejnej problém Co udělat obě, na každou stranu auta jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 nemohl sem se rozhodnout mezi 6. a 10. ... no ale nakonec vyhrála 6ka... Mám úplně stejnej problém Co udělat obě, na každou stranu auta jednu to by bylo asi nejlepší ale dá se vybrat... sice je to těžký, ale dá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Nechci se nikoho dotknout, kluky chválím činili se jako profi-designéři. Ale můj hlas byl pro sex-ku. Už tím číslem mě to bralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 jj, taky jsem podpořil s-talkera, ale zato musí dojet chtě nechtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 jj, taky jsem podpořil s-talkera, ale zato musí dojet chtě nechtě Však ty skalní příznivci přijedou, se nebojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 no ja tu sestku nakonec trosku predelal ale protoze sem mel dneska moc prace tak sem to nestih dat na net driv nez to matis dal do hlasovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 4 od Vity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 no ja tu sestku nakonec trosku predelal ale protoze sem mel dneska moc prace tak sem to nestih dat na net driv nez to matis dal do hlasovani Je to fakt hustě - hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 no ja tu sestku nakonec trosku predelal ale protoze sem mel dneska moc prace tak sem to nestih dat na net driv nez to matis dal do hlasovani jo je prostě hustej tenhle klučina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 no ja tu sestku nakonec trosku predelal ale protoze sem mel dneska moc prace tak sem to nestih dat na net driv nez to matis dal do hlasovani jo je prostě hustej tenhle klučina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 osobně libofka je 7čka a čistě nezaujatě ta 10tka je také luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 (editace) Když by bylo nejhůř, můžu udělat specielně i několik dalších, ale oficiální srazová bude ta, co vyhraje hlasování. Pokud vyhraje s-talkerova, bude samozřejmně ta, kterou do té doby upravil. Pořád můžete dávat další návrhy. Editováno: 3. Říjen 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 osobně libofka je 7čka a čistě nezaujatě ta 10tka je také luxusní jj 10tka, nezaujatě... ale nepoprosil jsem o svolení tak ti to snad nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 no ja tu sestku nakonec trosku predelal ale protoze sem mel dneska moc prace tak sem to nestih dat na net driv nez to matis dal do hlasovani Jestli teda můžu, zkus ještě variantu bez kérky, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 U mě jednoznačně číslo 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 u me take 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 no ja tu sestku nakonec trosku predelal ale protoze sem mel dneska moc prace tak sem to nestih dat na net driv nez to matis dal do hlasovani Jestli teda můžu, zkus ještě variantu bez kérky, díky. jasne ze muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Ta je mimo soutěž. Jen jsem to zkoušel. Mám nachystaný pěkný RSo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 (editace) Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Třeba Fábku Dal bych jí hlas, kdyby se to dalo Editováno: 3. Říjen 2007, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Třeba Fábku Dal bych jí hlas, kdyby se to dalo No vidíš, pořád se nemůžete dohodnout, jestli Octu nebo Fabuli. Takhle jsou tam skoro veteráni a je to. Ta Víťova s tím litrem je náhodou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Třeba Fábku Dal bych jí hlas, kdyby se to dalo No vidíš, pořád se nemůžete dohodnout, jestli Octu nebo Fabuli. Takhle jsou tam skoro veteráni a je to. Ta Víťova s tím litrem je náhodou super. Veterána bych tam necpal, mělo by tam být to čeho tam přijede nejvíc, tzn, Octa + Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.