octavie81 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Třeba Fábku Dal bych jí hlas, kdyby se to dalo No vidíš, pořád se nemůžete dohodnout, jestli Octu nebo Fabuli. Takhle jsou tam skoro veteráni a je to. Ta Víťova s tím litrem je náhodou super. Veterána bych tam necpal, mělo by tam být to čeho tam přijede nejvíc, tzn, Octa + Fabie Hod tam dve eressa a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Ta je mimo soutěž. Jen jsem to zkoušel. Mám nachystaný pěkný RSo. Dej tam moji OC a dám ti hlas. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Takže už jen pro některé, co tam chtějí Fábku i Octu přikládám už své poslední příspěvky, jako návrhy. Myslím si ale, že v anketě vede správná samolepka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Třeba Fábku Dal bych jí hlas, kdyby se to dalo No vidíš, pořád se nemůžete dohodnout, jestli Octu nebo Fabuli. Takhle jsou tam skoro veteráni a je to. Ta Víťova s tím litrem je náhodou super. Veterána bych tam necpal, mělo by tam být to čeho tam přijede nejvíc, tzn, Octa + Fabie z toho sem vychazel ale asi sem tam mel dat oktu 1 co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 s-talker: to neřeš jestli tam je 1ka nebo 2ka, důležitá je ta hustá macova fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Třeba Fábku Dal bych jí hlas, kdyby se to dalo No vidíš, pořád se nemůžete dohodnout, jestli Octu nebo Fabuli. Takhle jsou tam skoro veteráni a je to. Ta Víťova s tím litrem je náhodou super. Veterána bych tam necpal, mělo by tam být to čeho tam přijede nejvíc, tzn, Octa + Fabie z toho sem vychazel ale asi sem tam mel dat oktu 1 co Ne, je to moc hezký, jaký to je!!! Taky to zaslouženě vede. Pomalu si připravuj poslední verzi, ať mi to můžeš zítra včas poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 s-talker: to neřeš jestli tam je 1ka nebo 2ka, důležitá je ta hustá macova fabka tak to jo,beru te za slovo no prisel takovy navrh at ji vymenim za zlutou RS ale ta tam ne a ne pasovat,takhle to je lepsi a snad me maca neukamenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 s-talker: myslíš za žlutou RS mistra Pentadiuse ne? každopádně by to chtělo zeptat se máci na autorský práva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 s-talker: myslíš za žlutou RS mistra Pentadiuse ne? každopádně by to chtělo zeptat se máci na autorský práva presne tu neboj dam mu vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 s-talker: myslíš za žlutou RS mistra Pentadiuse ne? každopádně by to chtělo zeptat se máci na autorský práva presne tu neboj dam mu vedet si myslim že se rval o čestný místo na samolepce no já myslim že to vezme v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Třeba Fábku Dal bych jí hlas, kdyby se to dalo No vidíš, pořád se nemůžete dohodnout, jestli Octu nebo Fabuli. Takhle jsou tam skoro veteráni a je to. Ta Víťova s tím litrem je náhodou super. Veterána bych tam necpal, mělo by tam být to čeho tam přijede nejvíc, tzn, Octa + Fabie z toho sem vychazel ale asi sem tam mel dat oktu 1 co Ne, je to moc hezký, jaký to je!!! Taky to zaslouženě vede. Pomalu si připravuj poslední verzi, ať mi to můžeš zítra včas poslat. dik mam to ve formatu psd z photoshopu,myslim ze kdyz ti to poslu takhle tak to nebude problem,co rikas...jinak tu finalni verzi,zatim sem nic nezmenil akurat sem na jednom obrazku dal pryc ten tribal,tak nevim jestli ho nechat nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Třeba Fábku Dal bych jí hlas, kdyby se to dalo No vidíš, pořád se nemůžete dohodnout, jestli Octu nebo Fabuli. Takhle jsou tam skoro veteráni a je to. Ta Víťova s tím litrem je náhodou super. Veterána bych tam necpal, mělo by tam být to čeho tam přijede nejvíc, tzn, Octa + Fabie z toho sem vychazel ale asi sem tam mel dat oktu 1 co Ne, je to moc hezký, jaký to je!!! Taky to zaslouženě vede. Pomalu si připravuj poslední verzi, ať mi to můžeš zítra včas poslat. dik mam to ve formatu psd z photoshopu,myslim ze kdyz ti to poslu takhle tak to nebude problem,co rikas...jinak tu finalni verzi,zatim sem nic nezmenil akurat sem na jednom obrazku dal pryc ten tribal,tak nevim jestli ho nechat nebo ne Možná by bylo lepší poslat to v BMP, má to vysoké rozlišení. Nech to tak, jak uznáš za vhodné. Mně osobně to tam nevadí. Těším se, že budem mít nálepky, jaké nemá nikdo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Možná by bylo lepší poslat to v BMP, má to vysoké rozlišení. Nech to tak, jak uznáš za vhodné. Mně osobně to tam nevadí. Těším se, že budem mít nálepky, jaké nemá nikdo!!! Jen tak mimochodem..., to jen aby jsme se nenaváželi kam nemáme a nebyl z toho problém. Asi bych byl pro to upřesnění MORAVA, 1. moravský sraz nebo tak něco... s-talker se může snažit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Mně se taky líbí 6. a nechal jsem se ještě hecnout a inspirovat s-talkerem a zkusil jsem ještě jednu, ale to jen tak pro zajímavost. dej tam jednickovou koktu a neco k tomu........ Třeba Fábku Dal bych jí hlas, kdyby se to dalo No vidíš, pořád se nemůžete dohodnout, jestli Octu nebo Fabuli. Takhle jsou tam skoro veteráni a je to. Ta Víťova s tím litrem je náhodou super. Veterána bych tam necpal, mělo by tam být to čeho tam přijede nejvíc, tzn, Octa + Fabie z toho sem vychazel ale asi sem tam mel dat oktu 1 co Ne, je to moc hezký, jaký to je!!! Taky to zaslouženě vede. Pomalu si připravuj poslední verzi, ať mi to můžeš zítra včas poslat. dik mam to ve formatu psd z photoshopu,myslim ze kdyz ti to poslu takhle tak to nebude problem,co rikas...jinak tu finalni verzi,zatim sem nic nezmenil akurat sem na jednom obrazku dal pryc ten tribal,tak nevim jestli ho nechat nebo ne Možná by bylo lepší poslat to v BMP, má to vysoké rozlišení. Nech to tak, jak uznáš za vhodné. Mně osobně to tam nevadí. Těším se, že budem mít nálepky, jaké nemá nikdo!!! dobre ulozim ti to v obou formatech pro jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Možná by bylo lepší poslat to v BMP, má to vysoké rozlišení. Nech to tak, jak uznáš za vhodné. Mně osobně to tam nevadí. Těším se, že budem mít nálepky, jaké nemá nikdo!!! Jen tak mimochodem..., to jen aby jsme se nenaváželi kam nemáme a nebyl z toho problém. Asi bych byl pro to upřesnění MORAVA, 1. moravský sraz nebo tak něco... s-talker se může snažit neco v tomhle smyslu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 (editace) pánové, tímto se ale zavazujete k tomu, že to není poslední srázek a uděláme z toho pravidelnou slezinu jednou za půl roku? edit: jen by to chtělo trošku dřív, ať není taková kosa Editováno: 3. Říjen 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 pánové, tímto se ale zavazujete k tomu, že to není poslední srázek a uděláme z toho pravidelnou slezinu jednou za půl roku? edit: jen by to chtělo trošku dřív, ať není taková kosa Já souhlasím. Další 2 srazy za rok se určitě budou hodit. A navíc to nebude tak daleko, jako Plasy a spol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 pánové, tímto se ale zavazujete k tomu, že to není poslední srázek a uděláme z toho pravidelnou slezinu jednou za půl roku? edit: jen by to chtělo trošku dřív, ať není taková kosa s tim pocitam,vsak ta cislovka napovida ze se nejedna o ojedinelou zalezitost ale priste bych mozna zvolil ostravu radsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 pánové, tímto se ale zavazujete k tomu, že to není poslední srázek a uděláme z toho pravidelnou slezinu jednou za půl roku? edit: jen by to chtělo trošku dřív, ať není taková kosa Já souhlasím. Další 2 srazy za rok se určitě budou hodit. A navíc to nebude tak daleko, jako Plasy a spol. hmmm, jak pro koho já mám třeba nejblíž Mimoň, Doksy a ještě Hradec... ale tak tohle bude o něčem jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 pánové, tímto se ale zavazujete k tomu, že to není poslední srázek a uděláme z toho pravidelnou slezinu jednou za půl roku? edit: jen by to chtělo trošku dřív, ať není taková kosa s tim pocitam,vsak ta cislovka napovida ze se nejedna o ojedinelou zalezitost ale priste bych mozna zvolil ostravu radsi místo konání se může klidně měnit ne? a dalo by se to třeba i udělat na celej víkend v nějakým campu nebo tak, bez vstupnýho atd, prostě jen jako sraz "pár kamarádů" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 pánové, tímto se ale zavazujete k tomu, že to není poslední srázek a uděláme z toho pravidelnou slezinu jednou za půl roku? edit: jen by to chtělo trošku dřív, ať není taková kosa Já souhlasím. Další 2 srazy za rok se určitě budou hodit. A navíc to nebude tak daleko, jako Plasy a spol. hmmm, jak pro koho já mám třeba nejblíž Mimoň, Doksy a ještě Hradec... ale tak tohle bude o něčem jiným No vidíš, proto vznikl tento sraz pro Moraváky. Aby jsme se sešli na domácí půdě. Samozřejmě kdo bude chtít přijet z Čech a Slovenska je pouze na něm a pro nás dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Rád se k vám podívám a aspoň se trochu projedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Rád se k vám podívám a aspoň se trochu projedu Tak to je správné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Rád se k vám podívám a aspoň se trochu projedu a abys to nemel malo tak radeji rovnou do karvine,tak je to spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 pánové, tímto se ale zavazujete k tomu, že to není poslední srázek a uděláme z toho pravidelnou slezinu jednou za půl roku? edit: jen by to chtělo trošku dřív, ať není taková kosa s tim pocitam,vsak ta cislovka napovida ze se nejedna o ojedinelou zalezitost ale priste bych mozna zvolil ostravu radsi místo konání se může klidně měnit ne? a dalo by se to třeba i udělat na celej víkend v nějakým campu nebo tak, bez vstupnýho atd, prostě jen jako sraz "pár kamarádů" jj to by bylo dobrý Mně osobně docela Olomouc vyhovuje, mám nejblíž Vyškov, Vysoký Mýto a teď Olomouc Všechno cca 60km (+-10km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.