kasko Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Pokud tohle tíma tady někde je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to. I mě začala zlobit mísící klapka a tak jsem se rozhodl, že ji vyměním. Jen bych od vás potřeboval radu, jak se k ní dostanu??? V DP je postup, kde se musí demontovat i palubovka, což se mi nechce. A kamarád v servise mi říkal, že bych se tam měl dostat, když demontuji plast pod volantem, schránku před spolujezdcem a pak středový plast (je v něm rádio, schránka a ovládání topení) A pak bych se k tomu měl relativně v klidu dostat. Pokud s tím někdo má zkušenosti, a kdyby se podělil, by bych strašně rád. A taky jak se pak demontuje ta klapka a následně jak tam dát novou. Předem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Pokud tohle tíma tady někde je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to. I mě začala zlobit mísící klapka a tak jsem se rozhodl, že ji vyměním. Jen bych od vás potřeboval radu, jak se k ní dostanu???V DP je postup, kde se musí demontovat i palubovka, což se mi nechce. A kamarád v servise mi říkal, že bych se tam měl dostat, když demontuji plast pod volantem, schránku před spolujezdcem a pak středový plast (je v něm rádio, schránka a ovládání topení) A pak bych se k tomu měl relativně v klidu dostat. Pokud s tím někdo má zkušenosti, a kdyby se podělil, by bych strašně rád. A taky jak se pak demontuje ta klapka a následně jak tam dát novou. Předem moc děkuji no tak to jsi hledal opravdu hodně blbě - zkus se podívat do "Interiéru" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sMartin Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Obe klapky jsem si sam menil. Pokud blbne vnitrni cirkulace, je to v pohode - tam je dobry pristup. Staci vyhodit schranku u spolujezdce. Druha klapka je umistena za stredovym panelem, tam uz je to horsi... Kdyz sundas plast pod volantem a pak i ten kus plastu, ktery slouzi k vedeni vzduchu k noham ridice, zjistis, ze k pristupu brani velka zelezna vzpera. Ta ma bohuzel uchyty az nahore pod palubovkou, proto se to cele sundava. Jedina moznost jak to vymenit a nesundavat palubovku je protahnout klapku pomerne malou dirou v te zelezne vzpere. Melo by to jit, ale nezkousel jsem to. Klapka drzi jen na plastech, staci odhaknout jednu stranu a pak to vysunout. Novy motorek nekupuj v autorizaku, chteli 4tisKc, coz absolutne neodpovida slozitosti klapky... Ja jsem to sehnal za 1500Kc - nova klapka, stejny vyrobce. Pokud by meli klapku jen pro spolujezdce nevadi, jediny rozdil je v kolecku. Plastove kolecko si pak muzes prehodit sam ze stare klapky. Az to tam dostanes, nutno nastavit pocatecni hodnoty VAGem. Hodne stesti, je to pekna drbacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sMartin Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Cervenou sipkou jsem ti naznacil diru, za kterou se ta klapka nachazi. Za foto diky jednomu mistnimu uzivateli, ten tusim montoval klimatizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Nejjednodušší je vyndat přístrojovku,když to dělám po X-té,.tak to je asi za 20minut venku.Pak už jenom vyměnit klapy a zase složit dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 ked mas dole vsetky spodne plasty tak palubovka je an pockaj 1.2.3.4.5.6.7,8,9,10,11 myslim ze 11 tich sroboch je to otazka dvoch minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zarofka.cz Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Necha se to i bez palubky, pouze se sundanym plastem u ridice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.