Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

když jsme koupili Superba od prvního majitele,byli částečně oloupané.Jelikož auto bylo v záruce,nechali jsme je reklamovat a vyměnit.no a tyhle druhá se nám loupou taky.nevíte někdo jak to z nich dostat dolu,jakym přípravkem.je to strašný a nevzhledný...děkuji.. nebo třebas jaké tam dát jiné..jestli se něco dělá..

daj to opat na reklamaciu :)

mě to taky hrozně otravovalo, jednou jsem to vyreklamoval a začalo to nanovo. :angry:

Jednotlivé díly jsem nakonec namočil do kýble s horkou (né vařící) vodou, pochumování se nakrabatilo a šlo lehce sloupat. Plast byl prvních pár hodin s lehce šedivým nádechem ale nakonec krásně ztmavnul.

Těď už mám od loupání pokoj

• Autor
mě to taky hrozně otravovalo, jednou jsem to vyreklamoval a začalo to nanovo. :angry:

Jednotlivé díly jsem nakonec namočil do kýble s horkou (né vařící) vodou, pochumování se nakrabatilo a šlo lehce sloupat. Plast byl prvních pár hodin s lehce šedivým nádechem ale nakonec krásně ztmavnul.

dik,no ale to se musí rozebrat...jak hodně je to práce,to rozebírání?

auto v záruce už nemáme..

Já jsem takhle dělal jen madla otevírání dveří, to je jednoduché odstrojit, nic jinýho se mi neloupalo

No mě to šlo krásně nehtem, sice drbačka, ale když je čas...

Já jsem to pogumování sundal pomocí lihu a jemné brusné pasty na leštičce a můžu říct, že to vypadá ok.

Taky jsem To řešil a snažil sundat vším možným,ale nakonec to šlo nejlépe obyčejnou gumou co nosí děcka do školy(myslím tím gumu na gumování v sešitech :) )

• Autor
Taky jsem To řešil a snažil sundat vším možným,ale nakonec to šlo nejlépe obyčejnou gumou co nosí děcka do školy(myslím tím gumu na gumování v sešitech :) )

hm to je skvělej nápad :palec2:

• 3 týdny později...

No ja som to dal do horucej vody a nic moc to nepomohlo ,mozno by vriaca pomohla viac... alebo nejake rididlo

Kolega to ještě brouil myslím 1000 šmirglem pod vodou a bylo to moc pělné-pěkný povrch

No ja som to dal do horucej vody a nic moc to nepomohlo ,mozno by vriaca pomohla viac... alebo nejake rididlo

voda pomohla skvely napad:)

no neco zlezlo v poho ale neco ne , cakal som do toho viac ,mozno voda bola malop horuca :) ale ten smirgel aj mna napadol ,nabuduce ,sak odstrojit tie madla je 5sek zalezitost

no neco zlezlo v poho ale neco ne , cakal som do toho viac ,mozno voda bola malop horuca :) ale ten smirgel aj mna napadol ,nabuduce ,sak odstrojit tie madla je 5sek zalezitost

Ja to brousil pod vodou 1200 smirkem a madlo bílé,tak bacha na to :kuk:

Ja to brousil pod vodou 1200 smirkem a madlo bílé,tak bacha na to :kuk:

nektere kousky samozrejme nesli tak sem je umyl cifem nebo MIO.Je to tekuty prasek neposkrabe a jde to dolu.

• 1 rok později...

ja som to prave dorobil. Stací na to riedidlo a handricka. Madla som zlozil zobral domou pretrel handrickou riedidlom a o 2min zas a zas a krasne to uz ten trti krat ostavalo na handricke. Tie madla su teras ako nove. :palec2: Nechapem preco to vyrobca vobec pogumovával? Aby to pôsobilo kvalitným dojmom?

taky to budu muset sundavat. Jak se to rozebírá? 3 dveře jsou stejný a dveře řidiče jsou jiný? ale jak to sundat? Nějak sem na to nepřišel :(

Díky

Až se sejdem na kafi,tak ti to ukážu!!!!!! :p:p:p

Ja to potrebuju taky vedet :D

Napis to !!! :D

To si děláte srandu néééééé :p Vem šroubovák a vraž ho pod madlo a je to dole :smich:

Dvere su relativne lahke. Chcem vidiet co budem robit ked sa mi to zacne lupat okolo riadiacej paky. :aggressive:

Teraz som si to vsimol na laktovej opierke zozadu. Rozoberanie mi tiez chvilku trvalo, staci dvihnut uplne hore a vysunut.

Delfyne: Vraž šroubovák a auto na sračku :D ? Zkus to dovysvětlit pls kam přesně a jak u řidiče a jak u spolujezdce.

Jirko, díky, káva bude jasná věc!

Musíš vrazit plochý šroubovák na spodek madla a opatrně ho jakoby vypáčit ven, je tam jen nacvaklý a madlo řidiče musíš vyndat takový plast přímo na vnitřku rukojeti, ten vytáhneš a pak se jen madlo zase vyzvakne. Taky je tam nacvaklý. Dělá se to krásně a lehce, nedělat to silou. Já už to dělal několikrát :) Ale už budu mít klid.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.