karpe Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Po opravě prasklého těsnění pod hlavou jsem několikrát chladící systém propláchnul ,jelikož se mi ve vyrovnávací nádobce vytvořila taková hnědá mastná pěna,po nalití obyč.vody všechno bylo v poho.....úplně čisté,ale dnes jsem doplnil nemrznoucí kapalinu G12 a ihned se ve vyrovnávací nádobce vytvořila ta hnědá sračka...podotýkám hlava je ok,takže si myslím,že se na stěnách motoru před opravou usadil povlak oleje a ta G12 je asi tak agresivní ,že ho z těch stěn dostane. Poraďte,jak nejlépe vyčistit chladící systém před nalitím nemrznoucí kapaliny ??? Obyč.vodou to zřejmě nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Přípravků na pročištění chladicí soustavy v autech je hodně, myslím tedy hlavně to, že to vyrábí hodně výrobců. Koupíš to snad v každé prodejně s autodíly, na pumpách a viděl jsem to i v nějakém hypermarketu. Docela dobře to odmaštuje, takže tu špínu to odstraní. Já požil čistič od firmy Lique Moly a když jsem tu vodu vypustil, tak byla hrozně špinavá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.