Publikováno Říjen 17, 200717 r Chci se zeptat na idealni rozmer O2 combi tdi nizkoprofilovem obuti jelikoz nejsem technicky tip tak mam brouka v hlave. Dekuji Alduch
Říjen 17, 200717 r Musíš použít předepsané pneu nebo jejich přesný ekvivalent,jinak ti bude špatně ukazovat tacho.Přepočtové tabulky jsem kdysi našel na netu nebo ti je řeknou v pneuservisu. Jinak nevím,proč to řešíš??Podle mě je OII už dost tvrdý kostitřas a ještě to chceš mít horší??
Říjen 17, 200717 r Chci se zeptat na idealni rozmer O2 combi tdi nizkoprofilovem obuti jelikoz nejsem technicky tip tak mam brouka v hlave. Dekuji Alduch Jedinou ofiko možnost máš 225/45 R17 (jen RS může i R18) ale jak píše Cosby bude to velice tvrdé.
Říjen 17, 200717 r Musíš použít předepsané pneu nebo jejich přesný ekvivalent,jinak ti bude špatně ukazovat tacho.Přepočtové tabulky jsem kdysi našel na netu nebo ti je řeknou v pneuservisu.Jinak nevím,proč to řešíš??Podle mě je OII už dost tvrdý kostitřas a ještě to chceš mít horší?? To je pěkná blbost...v pohodě si můžeš nechat zapsat klidně 19"
Říjen 17, 200717 r To je pěkná blbost...v pohodě si můžeš nechat zapsat klidně 19" Pokud budeš mít typový list a homologaci od prodejce tak ano, ale 19" disky nabízí ofiko jen Milotec. Bude to ale šíleně tvrdý a pro silnice II a III třídy téměř nepoužitelný.Taky karoserie ti bude děkovat na každým hrbolu.
Říjen 17, 200717 r ofiko nabízí kola s typovým listem Alcar, zapíšou skoro všechno, jenom origo RS 18 zapsat nejdou
Říjen 17, 200717 r to, co tam můžeš dát, si přečti v techničáku. 18" nebo 19" tam dáš na svoje triko.
Říjen 17, 200717 r Přesně tak, ale jestli mermomocí tem bodeš chtít dát tyhle rozměry, dej bacha na ET a taky potom na "požitek" z jízdy, hlavně na našich okreskách.
Říjen 18, 200717 r No tady u nás na jihu čech(já myslel, že seš taky z jihu), je to někdy opravdu na nový tlumiče atd. A taky hodně na severu kam jezdím na chalupu je to katastrofa. Ale ty asi po okreskách nejezdíš (myslím silnice 2 a 3 třídy).
Říjen 18, 200717 r co je s našima okreskama? Ahoj, udělej si po nich celodenní výlet, jistě najdeš odpověď.Budeš překvapený jak je OII tvrdý auto a jak málo liská páteř vydrží.
Říjen 18, 200717 r No tady u nás na jihu čech(já myslel, že seš taky z jihu), je to někdy opravdu na nový tlumiče atd. A taky hodně na severu kam jezdím na chalupu je to katastrofa. Ale ty asi po okreskách nejezdíš (myslím silnice 2 a 3 třídy). Všude je to hodně podobný, silnice II a III třídy jsou v dost ubohém stavu a 17" či 18" kola nejsou tím pravým ořechovým na pohodlnou rodinnou jízdu.Tuhle jsem u Jihlavy škrtl vanou mototru u služebního RS i na silnici I. tř. je hrozně vymačkaná od kamionů a podcenil jsem situaci.
Říjen 18, 200717 r Mam origo 17 a sportovni podvozek - utrpeni na nasich silnicich!! Ale je to pro oko pekne a na ceste drzi jak pribita! Da se na to zvyknout.
Říjen 20, 200717 r milý Rosto, věř mi, že těch 30tis km ročně nenajezdím po nových dálnicích. pohybuju se na trase České Budějovice - Praha jak směr přes Písek, tak směr na D1 přes Tábor. takže o nějakých celodenních výletech toho vím docela dost. už druhou sezonu mam odjetou na 18kách a podvozku uplně bezproblémů. rodinnou jízdu zatim nevyhledávám, přítelkyně si nestěžuje, na autě nic neodchází. oni ani ty vychvalovaný rakouský a německý silnice nejsou uplně super navíc ted tady u nas na jihu na dost místech pokládaj novej povrch. mě opravdu naše silnice nepřijdou žádnej drasťák, dřív jsem jezdil s golfem složeným na 8cm nad zemí a taky to šlo. přál bych vám zažít highway přes Kyzylkum v Uzbekistánu, kde je to jedna jáma vedle druhý a když jedete 80, máte pocit, že letíte. každýmu rigolu se da vyhnout, jenom to chce chtít.
Říjen 20, 200717 r vás co takhle musíte za jízdy trpět je mi opravdu líto, to musí bejt hrozný, čekat zas těch pár let na nový auto...
Říjen 26, 200717 r No mě na jaře čeká 225/35/19 Tak to jsme dva O jakých alu uvažuješ ? napiš SZ M. nazdar tie 19" mas na ako sirokom disku? 8 alebo 8,5? ja som mal par dni na aute 225-35 R19 na 8,5 disku a bolo to nic moc, auto nesedelo, odskakovalo.... ake to mas elektrony na tej fotke? su to MAK-y?
Říjen 26, 200717 r No mě na jaře čeká 225/35/19 Neviem, ako je to u vas CR, ale na Slovensku je s tymto trosku problem v zmysle tom, ze mame v technicaku napisany max. mozny rozmer pouzitych pneu. No a ked to prekrocis a zastavia ta policajti, tak je pruser, to je na technicak, mam s tym skusenosti, na starej Octavii som mal 17 stalo ma to par tisic navyse pre prislusnikov policie... U vas sa da zapisat aj vacsie koleso ako udava vyrobca??? lebo zvazujem 19" ale neviem co s tym.... ď
Říjen 27, 200717 r Mam to na ráfku 8" ale ještě nemam pneu, nemůžu sehnat.... a budou to 225/35 a jestli zvažuješ 18" bo 19" tak určitě 19"
Říjen 28, 200717 r Asi tě zklamu,ani u nás to nelze zapsat.pokud je to ze škodovky takhle dané,máš smůlu.taky jsem u O I chtěl zapsat 17" kola,volal jsem a mailoval od čerta k ďáblu,mluvil jsem přímo s člověkem co dělá v MB homologace a ten řekl jednoznačně,že se to nedá. Ale na druhou stranu pokud bys dovážel ojetinu z venku a někdo ti na dovozové STK zapsal větší kola,tak máš vyhráno,do čistopisu TP ti pak opíší údaje z té STK a jsi za vodou. Black
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.