Jirik.DC Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Mělo by to jít u komfortek KSG 1K0.959.433.CA/CB/CC/BT, jak jsem našel někde na netu. Já mám BT. Měl jsem půjčený Supervag a v kodování komfortky se objeví plná obrazovka zaškrtávátek a je tam pár položek, které povolují/zakazují personalizaci zamykání, zrcátek, zavírání při dešti atd. Když se to povolí, tak se to objeví v Maxidotu. Se staršíma komfortkama to nejde a netuším, jestli stačí vyměnit je komfortku, ale asi závisí i na MR budíků. No, budíky mám MR2007, auto 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 I normálně se dá do stavu vozu vlézt, ale píše to něco jako že nic k zobrazení nebo tak něco, teď si to nevybavím přesně. Chlapi, mám dodělávány Maxidot RS, ale položku "Stav vozidla" v hlavním menu nemám. Zobrazuje se tedy až když je nějaká závada? Nebo záleží na MR auta? Mám MR 2007. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Chlapi, mám dodělávány Maxidot RS, ale položku "Stav vozidla" v hlavním menu nemám. Zobrazuje se tedy až když je nějaká závada? Nebo záleží na MR auta? Mám MR 2007. Díky Stav vozidla je vždy v položce i když nemáš žádnou závadu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Já ho tam právě nemám Má někdo stejný problém? Čím by to mohlo být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Já ho tam právě nemám Má někdo stejný problém? Čím by to mohlo být? Díky Seš jsi jistý? Zkoušel jsi pořádně listovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer_ Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 TSI, 12/2007 - Položka "Stav vozidla" sa v ponuke zobrazí až keď sa vyskytne niečo čo má hlásiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Seš jsi jistý? Zkoušel jsi pořádně listovat? Jasně že jsem si jistý - nemám telefon ani navigaci, takže v hlavním menu mám pouze MDF (pal. PC), Audio a Nastavení. Nevím proč tam tu položku nemám. Jediné co mne napadá, jedná o nový Maxidot pro MR 2008 a položka "Stav vozidla" se tam ukazuje jen když se vyskytne závada, tak jak psal "kolega" výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atila Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Mám ten problem,že mi čas od času místo udaje o počtu najetých kilometrů naběhne nápis Eror a ten tam bliká tak 3 minuty, a pak se tam zase vrátí kilometry.Jinak se nic neděje. Nevíte někdo prosím co by to mohlo být?O II 2.0TDI r.v 2004 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Mám ten problem,že mi čas od času místo udaje o počtu najetých kilometrůnaběhne nápis Eror a ten tam bliká tak 3 minuty, a pak se tam zase vrátí kilometry.Jinak se nic neděje. Nevíte někdo prosím co by to mohlo být?O II 2.0TDI r.v 2004 Díky Známá mela to sami u OII 1,9TDi 2004 V servise zjistili a rekli ji neco jako ze se musi vymenit budiky... Takze nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 mam O2 MR2008, polozka stav vozidla je tam len vtedy, ked je nejake chybove hlasenie (kontrola hladiny oleja, malo paliva...) Potom zas zmizne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 mam O2 MR2008, polozka stav vozidla je tam len vtedy, ked je nejake chybove hlasenie (kontrola hladiny oleja, malo paliva...) Potom zas zmizne. Jojo, presne tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Jojo, presne tak. JJ, už zjištěno Každpádně díkec chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Ahojte, Mám možnost koupit použitý MAXI DOT (asi 5 měs.), samozřejmě jetý. Můj dotaz: jak je to s přepsáním dat, jako je Km údaje-někde jsem zde četl, že se po instalaci do vozu nastaví na původní údaje. Přeci, když si koupím nový a na tom bude 0km a já mám na autě natočené bezmála 90 000 km tak to musí vidět. Nebo snad ne? Prosím o radu. Moc dík Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Ahojte,Mám možnost koupit použitý MAXI DOT (asi 5 měs.), samozřejmě jetý. Můj dotaz: jak je to s přepsáním dat, jako je Km údaje-někde jsem zde četl, že se po instalaci do vozu nastaví na původní údaje. Přeci, když si koupím nový a na tom bude 0km a já mám na autě natočené bezmála 90 000 km tak to musí vidět. Nebo snad ne? Prosím o radu. Moc dík Miloš Mě dávali maxidot v servisu a normálně mi nastavili kilometry co byly na starém panelu přístrojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Pokud já vím, jde to nastavit jen jednou, takže jestli jsou jeté, už to podle mě nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Pokud já vím, jde to nastavit jen jednou, takže jestli jsou jeté, už to podle mě nepůjde. ..tuším dokonce včetně kódů imobilizéru a tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 půjde vše,ale ne v servisu škoda a pouze do roku 06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucho Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Ahojte,Mám možnost koupit použitý MAXI DOT (asi 5 měs.), samozřejmě jetý. Můj dotaz: jak je to s přepsáním dat, jako je Km údaje-někde jsem zde četl, že se po instalaci do vozu nastaví na původní údaje. Přeci, když si koupím nový a na tom bude 0km a já mám na autě natočené bezmála 90 000 km tak to musí vidět. Nebo snad ne? Prosím o radu. Moc dík Miloš Nové budíky jdou nastavovat, dokud není najeto víc než 99 km. Jakmile na nich nastavíš km z původního auta, už to nejde přepsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 jde to přepsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodiak Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 aj v skode to ide prehrat ked si donesies svoje nacinie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Vasem to asi půjde i ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Nazdar, obraciam sa na vás s problémom : je možné nakódovať cez VAG 704.1 klúče keď mám : fungel nové klúče + MaxiDot RS sw 09/2007 + Rj motora OII MR 06 - všetky PINy mám. Ďakujem za odpovede, s pozdravom Marek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 NE Ďakujem Cosby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaW Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 MaxiDot (Octavia II, MR 2004) mi ukazoval nižší spotřebu než je skutečná. Nechal jsem si v servisu ukazatel přizpůsobit - +5%. Ale zdá se mi, že průměrná spotřeba v paměti č.2 (dlouhodobé) stále proměřuje. Můžete mi, prosím, poradit, zda přizpůsobení spotřeby stačí udělat jen na jednom místě nebo se musí pro každou paměť (krátkodobou i dlouhodobou) přizpůsobit zvlášť? Děkuji za radu. Možná se tu již o tom psalo, ale nepodařilo se mi téma najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.