Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak to ano... to souhlas!!! ;)

Můj úlovek - škoda, že na té fotce nevynikne to, jak moc špinavý to měl :)

post-4530-1228758206_thumb.jpg

Ale jo, trošku to je vidět :palec2:

• 2 měsíce později...

Týždeň som už aj ja v rodinke SCOUT-ových :palec2:

Keď niečo odfotím, určite foto pridám.

• 2 týdny později...

Ok super :palec2: teda až na to TDI :smich:;)

• 3 týdny později...

Tak už z pilotky vyjíždějí první kousky. Už jen počkat na ofiko představení s fejsliftovaným eresem... :p

• Autor

Driv jsem videl jen pr. naraznik FL scout, nevim jak vypada cely auto, ale osobne se me vic libi soucasnej, vypada drsneji-hranateji coz vic ladi k terenu..

Upraveno od JasteR

George Couser: Nemá k tomu náhodou dojít v Brně na Autotecu, nevíš? Že bych se zašel podívat:)

Upraveno od dastax

celkom slusna :palec2:

Hmm pekne, ale nebude to mit mlhovky z RS jako soucasny model ?

nie, pretoze by potom musel mat aj LED denne svetla - a tie patria len na RS :p

No, alespon bude facelift RS necim vyjimecny od ostatnich modelu.

Ale stejne si vsichni budou davat na sve octy narazniky z face kvuli LED dennimu sviceni :aggressive:

Další Korejec na trhu? Zajimalo by mě co se bude prodávát lip...

nekdo sa tu nasere, ze vorlajz? :D

Naopak, Vorlajze může těšit, že těch krásnejch předFL bude míň a bude to větší rarita :p

ale no, ved vsetci vieme, ze FL len a len prospeje :p

takhle ta korejka bude skutečně vypadat???? nebo je to montáž???

nie je to na 100%... Aziatky su sexi, ze?

Upraveno od Cjoctavian

No to je teda daľší podarený kus.Čím viac tých fl vidím,tým z môjho pohľadu vyzerá,ako auto ktoré si málokto všimne (presne ako ta halda daewoo hyundai and staršia kia,dodnes poriadne neviem ktoré je ktoré) sú nepekné a nezaujímavé.

já ti nevím, mě ty auta přijdou takový nevyvážený... ten předek novej a od A sloupku dozadu strarý... jako by to k sobě ani pořádně nepasovalo... nevím nevím... na FL se mi zatím líbí jenom palubka! lol

Tusim ze RSka ma byt predstavena v Brne takze pokud scout zaroven s ni tak ano taky Brno. Nekde jsem slysel info ze RS ma jit do vyroby podle zakaznickych objednavek od 22 tydne, coz je tyden nebo dva po Brnenskem Autecu (nepamatuju si datum)

já ti nevím, mě ty auta přijdou takový nevyvážený... ten předek novej a od A sloupku dozadu strarý... jako by to k sobě ani pořádně nepasovalo... nevím nevím... na FL se mi zatím líbí jenom palubka! lol

No mne ani palubka,myslím budíky.

Nové bočné lišty na fl dobré a zadný nárazník taktiež,ale to je tak všetko.

• Autor
já ti nevím, mě ty auta přijdou takový nevyvážený... ten předek novej a od A sloupku dozadu strarý... jako by to k sobě ani pořádně nepasovalo... nevím nevím...

Je to jak rikas, facelift je zivejsi jak old model, ale kdyz uz vybrali variantu s tema "extremnima" svetlama a nezustali tam puvodni ,tak meli upravit i boky aby to ladilo ale to by prodrazilo vyvoj i vyrobu...

Jinak presne takhle jsem si FL Souta predstavoval uz nebude takakovy "drsnak" ale vic uhlazenej... ostatne k tem svetlum to ani jinak neslo.. akorat ty mlhovy sou estremne velky.. kazdopadne si myslim ze je to hodne realny foto.. ty alu jsou o 100% lepsi jak puvodni... uz nevypadaji tak lacine..

Upraveno od JasteR

Scout FL na foto vyššie je obutý asi na väčších kolesách ako "17". žeby boli v ponuke ako pri Fabii Scoute min dve veľkosti kolies ?? napr. "17", za príplatok také isté "18"

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.