vorlajz Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 tak to ano... to souhlas!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Můj úlovek - škoda, že na té fotce nevynikne to, jak moc špinavý to měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ale jo, trošku to je vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Týždeň som už aj ja v rodinke SCOUT-ových Keď niečo odfotím, určite foto pridám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
řidič Lukyn Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ok super teda až na to TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak už z pilotky vyjíždějí první kousky. Už jen počkat na ofiko představení s fejsliftovaným eresem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Driv jsem videl jen pr. naraznik FL scout, nevim jak vypada cely auto, ale osobne se me vic libi soucasnej, vypada drsneji-hranateji coz vic ladi k terenu.. Editováno: 31. Březen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) George Couser: Nemá k tomu náhodou dojít v Brně na Autotecu, nevíš? Že bych se zašel podívat:) Editováno: 1. Duben 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 co-to sa naslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoboKE Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 celkom slusna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Hmm pekne, ale nebude to mit mlhovky z RS jako soucasny model ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 nie, pretoze by potom musel mat aj LED denne svetla - a tie patria len na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No, alespon bude facelift RS necim vyjimecny od ostatnich modelu. Ale stejne si vsichni budou davat na sve octy narazniky z face kvuli LED dennimu sviceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Další Korejec na trhu? Zajimalo by mě co se bude prodávát lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 nekdo sa tu nasere, ze vorlajz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Naopak, Vorlajze může těšit, že těch krásnejch předFL bude míň a bude to větší rarita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ale no, ved vsetci vieme, ze FL len a len prospeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 takhle ta korejka bude skutečně vypadat???? nebo je to montáž??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) nie je to na 100%... Aziatky su sexi, ze? Editováno: 2. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No to je teda daľší podarený kus.Čím viac tých fl vidím,tým z môjho pohľadu vyzerá,ako auto ktoré si málokto všimne (presne ako ta halda daewoo hyundai and staršia kia,dodnes poriadne neviem ktoré je ktoré) sú nepekné a nezaujímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 já ti nevím, mě ty auta přijdou takový nevyvážený... ten předek novej a od A sloupku dozadu strarý... jako by to k sobě ani pořádně nepasovalo... nevím nevím... na FL se mi zatím líbí jenom palubka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tusim ze RSka ma byt predstavena v Brne takze pokud scout zaroven s ni tak ano taky Brno. Nekde jsem slysel info ze RS ma jit do vyroby podle zakaznickych objednavek od 22 tydne, coz je tyden nebo dva po Brnenskem Autecu (nepamatuju si datum) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 vorlajz napsal: já ti nevím, mě ty auta přijdou takový nevyvážený... ten předek novej a od A sloupku dozadu strarý... jako by to k sobě ani pořádně nepasovalo... nevím nevím... na FL se mi zatím líbí jenom palubka! No mne ani palubka,myslím budíky. Nové bočné lišty na fl dobré a zadný nárazník taktiež,ale to je tak všetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) vorlajz napsal: já ti nevím, mě ty auta přijdou takový nevyvážený... ten předek novej a od A sloupku dozadu strarý... jako by to k sobě ani pořádně nepasovalo... nevím nevím... Je to jak rikas, facelift je zivejsi jak old model, ale kdyz uz vybrali variantu s tema "extremnima" svetlama a nezustali tam puvodni ,tak meli upravit i boky aby to ladilo ale to by prodrazilo vyvoj i vyrobu... Jinak presne takhle jsem si FL Souta predstavoval uz nebude takakovy "drsnak" ale vic uhlazenej... ostatne k tem svetlum to ani jinak neslo.. akorat ty mlhovy sou estremne velky.. kazdopadne si myslim ze je to hodne realny foto.. ty alu jsou o 100% lepsi jak puvodni... uz nevypadaji tak lacine.. Editováno: 3. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Scout FL na foto vyššie je obutý asi na väčších kolesách ako "17". žeby boli v ponuke ako pri Fabii Scoute min dve veľkosti kolies ?? napr. "17", za príplatok také isté "18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.