pikkii Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) A toto je moj..... Editováno: 20. Listopad 2011, autor: pikkii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Mně se taky nějak zdá, že o aktuální faceliftované Octavie Scout není zrovna velký zájem. Na silnicích je občas vidět jen předface, faceliftovaných jezdí hodně malinko. Jsou to hezký a schopný auta, mohlo by jich být víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 No jo, Scout se mi moc libi, neni to ale zrovna levny zbozi. Kdo potrebuje 4x4, muze mit beznou OII Combi 4x4 o dost levneji a to i s jinou motorizaci, nez jen relativne drahe 1.8 TSi a 2.0 TDi. Ja treba vidam pomerne hodne 1.6 TDi 4x4, coz neni zadnej dynamickej drak, ale jezdi to v pohode a 4x4 to je. No a cena je oproti Scoutu nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Jo, na tý ceně určitě něco bude. Taky se mi zdá docela vysoká. Přeci jenom dát nějakých 700 - 800 000 Kč za Octavii se spoustě lidí už příčí. Za takový peníze mají z čeho vybírat v kategorii středně velkých SUV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Hodně lidí taky udělá to,že si koupí obyč.4x4 a scouta si z toho udělají dodatečně a vyjde je to o dost levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lop Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Zdravím, 28.12 jsem přebíral služebního Scouta. Vkládám jedno foto z prvního výletu za sněhem. Je to moje první zkušenost se 4x4 a jezdím neustále s rohlíkem kam to dojede. Jedná se o 2.0TDI DSG. Přeji do nového roku spoustu příjemných kilometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Nejhorší na 4x4 je, že pokud zapadnete, tak dál od civilizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Škoda že si u faceliftu škodovka nepohrála více s tvarem mlhovek. Podle mě je to momentálně jediné slabé místo Skautíka. Jinak vypadá parádně - i v té bílé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 http://auto.sme.sk/c/6369144/skoda-octavia-s-pohonom-4x4-konci.html http://auto.idnes.cz/novinky-v-nabidce-skody-octavia-s-pohonem-vsech-kol-stazena-p4q-/automoto.aspx?c=A120509_101308_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 (editace) Jsem jeden z těch, kteří udělali předělávku:-) Jsem z toho nadšený. Hooodně dlouho jsem po scoutovi toužil. a když se zadařila čtyřkolka, tak to pak bylo jasné... Editováno: 14. Květen 2012, autor: lazaruslong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Luxusní práce..každopádně to trápení stálo za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Jsem jeden z těch, kteří udělali předělávku:-) Jsem z toho nadšený. Hooodně dlouho jsem po scoutovi toužil. a když se zadařila čtyřkolka, tak to pak bylo jasné... Na kolik vyšlo přeplastování na SCOUTA ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Tak přispívám se svou troškou do mlýna i já... Popis auta je v mém tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Ahoj, nema nekdo foto scoutika s nalakovanyma plastama ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Každý SCOUT má lakované plasty. Ale asi myslíš lakované do farby auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 jasne blbe jsem se vyjadril, zajima me plasty v cernem laku nebo mattu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 To si Scout neporadi ani s mestskym terenom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Větší rozjezd a byl by to efektní JUMP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 stacilo by kdyby se mu nekdo posadil na kapotu at nelezi na brichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendercz Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 jsem vzal scoutika na stavbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Jeah to je pěkná fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendercz Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 a jeste jedna, prijezdova cesta byla stejna a stoupani 22° a vyjela v pohode bez hrabani i na blaticku. ta ma cca 80m, ale foto ji nemam uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukmor Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Dobré odpoledne, chci se zeptat, od kdy měla OII Scout common raily? Uvažuji o koupi a chtěl bych právě už CR namísto PD. Díky za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 (editace) mno už od 2009 klidně....vždycky si to zkontroluj podle označení motoru v servisce nebo na štítku v kufru či u řidičových dveří... u scouta jsou PD s označením BMM. Editováno: 13. Březen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukmor Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 (editace) Seš si jistý? Já právě četl několik recenzí (i rok 2010) a tam se ještě psalo: viz. http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/skoda-octavia-scout-a-rs-po-faceliftu-jeste-lepsi/?2 "zůstal zde prověřený, ale trochu hlučnější turbodiesel 2,0 TDI PD DPF s výkonem 103 kW" nebo (2010) http://autokaleidoskop.cz/Testy/Skoda-Octavia-Scout-2-0-TDI-nikdy-nezklame/ Ale Scout by si jistě zasloužil už novější generaci TD s přímým vstřikem common-rail. Našel jsem pak články i 2011 a tam u psali, že u CR má, tak si právě myslím, že dříve jak 2011 Scout CR neměl. Editováno: 13. Březen 2015, autor: lukmor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.